19.8.2012

Täydellisen laiskotuksen sandaalit

sunny august 3

Saatiinhan me vielä se kesä tänne. ;) En ihan tajua ihmisiä, jotka alkavat heinäkuun lopussa manata syksyä ja ensimmäisen elokuisen sateen aikaan julistavat kesän loppuneeksi. Viime vuonna olin vielä syyskuussakin sandaaleissa. :D Kun siitä kesästä niin katkeransuloisesti halutaan pitää kiinni, niin pidetään sitten kunnolla!

Olenkin hyödyntänyt jo neljä päivää kestäneen helteen (ja se on helle, mikäli hikoilen auringossa :D) heittäytymällä täydelliseen laiskottelumoodiin ja kahlaamalla Song of Ice and Firea pihakeinussa itseäni epäterveellisesti grillaten. Tuloksena yllättävän syvä rusketus, enkä ole vielä diagnosoinut itselleni edes melanoomaa saatikka palanut. Välillä tekee hyvää elää vaarallisesti. :D Ja ah, nämä lämpimät ja pimeät kesäyöt...

sunny august 4

Hellekeleillä mua ovat palvelleet kahdet eri Havaianas-sandaalit, jotka olen saanut Spartoolta: mustat perussandaalit ja kullanväriset sellaiset, joissa on kantapään takaa kulkeva remmi. Havaintoni on, että aidosta luonnonkumista valmistetut kulttitöpsykät ovat oikein mukavat jalkapohjan alla, mutta ilman sitä kantaremmiä en kävele paria metriä kauemmas. Ehkä se on tekniikkalaji, mutta en vain pysty. :D Haluaisinkin nyt myös mustat kantaremmillä varusteut kengät, sitten voisi pistää nuo remmittömät eteenpäin jollekin, joka tän lajin mua paremmin taitaa.

Kuulemani mukaan tämän merkin sandaalit kestävät vuosikausia, joten mistään kertakäyttötavarasta ei luojan kiitos ole kyse.

sunny august 8
sunny august 5
sunny august 1

Tuo kynsissäni näkyvä kirkkaan pinkki kynsilakka on Sokoksella myytävän We Care Icon -merkin sävy "Perfect Hong Kong". Siinä on mukana aavistus sinistä hohdetta, joka antaa sävylle viileyttä. Tykkäilen tuosta lakasta erityisesti ruskettunutta ihoa vasten sekä yllätys yllätys, mustien asioiden kaverina. Taas alkaa tehdä mieli tuon väristä huulipunaa...

sunny august 2
sunny august 6

Mukavaa elokuuta ja toista kesän tulemista kaikille! ^^
Ja unohtakaa nyt jo se syksy. ;)

Mainosyhteistyö

3 kommenttia :

maissi kirjoitti...

Mie kävelen touko-kesäkuusta aina niin pitkään kun vaan pystyy Havaianaksilla. Ja pidän niitä kesäisin myös töissä jalassa (seisomatyö). Mun jalat jaksaa kesällä aina hirveän hyvin, koska kengät ei paina eikä hinkkaa. Pohja vaimentaa just sopivasti ja muuten on kuin paljain jaloin kävelis. Eikä kulu kesässä, eikä parissa, edes tällä mun kävelymäärällä.

Mau kirjoitti...

Juu, aamen Havaianaksille!

Omillani olen tassutellut kolme kesää aina sandaalikelien iskiessä, ja matkoillakin ovat mukana olleet (=valtavasti kävelyä), eivätkä ole vielä lähelläkään loppuunkulumista. Mun jalkaan sopii ihan mainiosti nuo basicitkin, mutta hauskat nuo remmiversiot! Ehkä sellaiset seuraavaksi, nekään eivät vissiin hierrä?

Maria Morri kirjoitti...

Maissi ja Mau, on kans tullut huomattua miten loistavat ne on jalassa, ei tosiaan hierrä (myöskään remmiversio) ja pohja on ihanan pehmeä. :) Vähän oli totuttelemista, kun ei ole tullut KOSKAAN käytettyä tuollaisia varvasvälisandaaleita, mutta onneksi ei tullut siitä ongelmaa. :)

Tuo remmi muuten on säädettävä, sellainen veto-kiristys-systeemi ilman reikiä, joten kengän saa sitten säädettyä kivasti tasan omaan jalkaan sopivaksi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...