30.8.2012

Tampereen Asuntomessuilla

Käytiin tuossa Vuoreksessa katsomassa Tampereen Asuntomessut 2012 vielä kun ehdittiin, sopivasti viimeisenä viikonloppuna elokuun alkupuoliskolla. Vaikka minkäänlaisia muuttoaikeita tai sen koomin sisustussuunnitelmia ei ole (vaikka välillä ahdistaakin säilytystilan puute tässä kahden ihmisen jakamassa yksiössä), oli tosi mielenkiintoista tutkailla vastarakennettuja lukaaleja ja ihastella sisustusratkaisuja. Messualueelta löytyi kuitenkin vain tasan kolme kämppää, joihin olisin voinut itseni kuvitella – ainakaan sellaisilla sisustuksilla, kuin mitä asunnoissa oli sillä hetkellä. Hauskoja yksityiskohtia sitten löytyi sitäkin enemmän!

Mun unelmapesästä viitteitä voi muuten tutkailla Pinterestissä taulultani Dream Nest.

Alla joitakin bongauksia messukämpistä, mitä nyt rajatuilta alueilta ihmistungoksessa sai räpsittyä. :D

tampereen asuntomessut 2012 1
tampereen asuntomessut 2012 7
tampereen asuntomessut 2012 3
tampereen asuntomessut 2012 5
tampereen asuntomessut 2012 6
tampereen asuntomessut 2012 14
tampereen asuntomessut 2012 17
tampereen asuntomessut 2012 20
tampereen asuntomessut 2012 8
tampereen asuntomessut 2012 9
tampereen asuntomessut 2012 10
tampereen asuntomessut 2012 11
tampereen asuntomessut 2012 13
tampereen asuntomessut 2012 15
tampereen asuntomessut 2012 19
tampereen asuntomessut 2012 16

Oletteko te käyneet Asuntomessuilla?

8 kommenttia :

Minna kirjoitti...

En ole käynyt. Näytti kyllä tosi viihtyisiltä ja tyylikkäiltä nämä! :)

Jose kirjoitti...

Mä kävin ekaa kertaa nyt tänä vuonna, kirjoittelinkin omista messutunnelmistani jokin aika sitten. Lempparini kohteista oli värikäs HausKaks, mutta pääasiassa keskityin inspiroitumaan kaikesta kerrostaloon toteutettavissa olevasta. :)

Ps. Kerrohan tampiolle miten oikeen oot muokannut näitä kuvia, jooko? Tosi kiva sävymaailma. Tarttis varmaan ruveta lueskelemaan jotain kuvankäsittelytutoriaaleja, ettei mun kuvat aina näyttäis samalta...

Reta kirjoitti...

Tykkään erityisesti tuosta kiukaasta! Hauska ratkaisu.

Maria Morri kirjoitti...

Jose, oon käyttäny näissä sellasta aika simppeliä muokkausohjelmaa kuin CameraBag 2. Vähän erilainen lähestymistapa kuin Photarissa, ehkä enemmn Aperturen/Lightroomin kaltainen, muttei kuitenkaan ihan. :D Oon siinä leikkinyt valmiilla filttereillä plus säätänyt RGB Curvea sillä tavalla, että vaaleimmat sävyt vähän "klimppiintyvät" yhteen. Sitten vähän cross coloringia, vinjetointia, kontrasteja... Mun muokkaukset on usein aika kokeilevaa toimintaa, "mikähän tässä näyttäis kivalta" -tyyppistä säätöä. :D

Maria Morri kirjoitti...

Ai niin, ja myös tummimpia sävyjä olen klimpittänyt yhteen ja vaalentanut niitä, siitä tulee tuollainen hieman hailakka fiilis noihin kuviin. Sit kuitenkin oon konstrasteilla koittanut saada noita keskisävyjä kuitenkin erottumaan. Joku värifiltterikin taisi ainakin osassa kuvia olla, fiiliksen mukaan joko vähän hailakkaa sinistä tai hailakkaa punertavaa. Valkoiset asiat kuvissa ei oikeastan ole täysin valkoisia, vaan vähän punertavia tai keltaisia (tai jopa sinisiä). :)

Hanna kirjoitti...

Asuntomessuilla on aina ihana kada. Ihana toi vanha petisohva!

Oon nahny aiemmin kans jossain kuvan tosta "saturnuskiukaasta". Se on tavallaan ihan kiva, mutta veikkaan etta se on jo muutamassa vuodessa aika mauton. Ei olisi ehka oma valinta.

Jose kirjoitti...

KIITOS CameraBag 2 -vinkistä! Sain vasta eilen aikaiseksi asentaa trialin ja oijoi, kyllä nyt kelpaa muokkailla kuvia. Lähestymistapa toimii niin paljon paremmin tällaiselle ei kovin graafisesti lahjakkaalle. :)

Maria Morri kirjoitti...

Hanna, joo voi olla :) HIeno esine kuitenkin!

Jose, ollos hyvä! Itse ohjelmakaan ei nyt kamalan kallis ole, ite oon siis ihan ostanut sen, kun miellytti tarpeeksi. :) Siinä voi tosiaan sitten myös omia filtterisettejä tehdä! Ainoa iso, ISO miinus on terävöittämisen puuttuminen, ja noh, olis se kiva voida säätää valoisuuksia jostain tietystä kohdasta pelkästään... Tälläsiin juttuihin sitä tulee edelleen sit käytettyä noita monimutkaisempia ohjelmia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...