31.8.2012

Sininen ripsiväri

Tämän syksyn ehdoton meikkihitti on sininen ripsiväri. Kyllä, luit aivan oikein. Stella McCartneyn tämän syksyn näytöksessä malleilla oli silmiä säkenöittävää sinistä ripsaria, ja sen jälkeen naistenlehdet ja blogit ovat huokailleet unelmoivasti tämän trendin ihanuudesta.

Source: style.com via Maria on Pinterest


Sininen mascara näyttää aikamoisen jännittävältä ja erikoiselta, joten oli kokeiltava tätä itsekin. Erika vinkkasi blogissaan Rimmelin sinisen ripsarin perään, joten kipitin tämän vaikutuksen alaisena ostamaan samaisen tuotteen. Siniset ripset kun oli vaan saatava. Kunpa olisin tajunnut samalla hankkia ripsikamman (ripsientaivuttimia boikotoin, kamalia vehkeitä :D). Alaripsiin en laita koskaan ripsaria, syystä että ne ovat harvoja, mutta jumalattoman pitkiä ja halaavat aika tiukasti alaluomeni ihoa. Ei siitä tulee kuin itkua. Sen sijaan sinistä silmänrajauskynää olisin voinut kokeilla, jos minulla sellainen olisi...

blue mascara 2
Yllä muokattu kuva, ja koska olette kuitenkin kiinnostuneet, onko tuo sininen mascara luonnossa tosiaan noinkin kirkkaasti naamasta erottuva, voin vakuuttaa, kyllä se luonnonvalossa suunnilleen on. Alla todisteena täysin muokkaamaton kuva:
blue mascara 2 without editing
Aika hyvin se sininen sieltä hyppää.
blue mascara 3
blue mascara 1

Rimmelin Extra Super Lash sävyssä Electric Blue on siis erittäin kirkas sininen ripsiväri. Sitä voi ja on tarpeen kerrostaa useampi kerros päällekkäin, jotta kaikki ripset saavat osansa sinisestä jumalaisuudesta. Lopputulos on Rimmelin ripsiä erottelevasta lupauksesta huolimatta todella helposti vähän paakkuinen, syytettäkööt siitä toki myös raskaalla kädellä tehtyä levitystä, joten ripsikampa olisi tässä tosi kova sana. Paljon pahempaakin on kuitenkin nähty.

Pituutta ripsiväri ei juurikaan anna, eikä se tuuheuta ripsiä. Ripsiväri kuitenkin pysyy mukavasti menossa mukana koko päivän, ei varise poskille ja peseytyy helposti illalla pois. Mustana en siltikään ostaisi tätä ripsaria itselleni, olkootkin se aivan kelpo ja perushyvä sellainen, mutta meille sähkönsinisten ripsien trendiä seuraaville tässä on oikein mainio tuote sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi Diorin vastaava tuote maksaa yli kolmekymppiä, kun Rimmelillä on hintaa alle kymppi. Do the math.

Ja kyllä, olen ollut näiden kanssa ihmisten ilmoilla. En ole huomannut ihmisten tuijottamista, pyörtyilyä, supinaa tai sormella osoittelua. Ehkä ovat tehneet sen armeliaasti käännettyäni selkäni. ;)

Vertailun vuoksi, ikisuosikkini ripsiväreissä ovat MaxFactorin ripsiä tuuheuttava ja pidentävä False Lash Effect Fusion ja pitkäkestoista tuuheutta antava False Lash Effect 24. Käytän arjessa useimmiten vain ensimmäistä, juhlallisuuksiin laitan molempia. Jälkimmäinen ei yksinään oikein kilpaile ensimmäisen kanssa. Näillä ripsareilla on suorastaan vaikea saada paakkuisuutta aikaiseksi tsiljoonallakaan kerroksella, ripsistä tulee tosi kivat ja näyttävät räpsyttimet, eikä tämäkään sotke tai varise päivän mittaan. Pesukin on illalla helppoa. Hamstraan näitä Stockmannin Hulluilta päiviltä aina seuraavaksi puoleksi vuodeksi. :D

Iskeekö teihin siniset ripset? Liian erikoista, vaiko ihanan erikoista?

8 kommenttia :

Reta kirjoitti...

Miten saat ripset tuollaisiksi ilman ripsientaivutinta? Itselläni ripset sojottavat ihan joka suuntaan herätessäni eikä mikään muu auka kuin taivuttimella kesyttäminen.
En vielä osaa sanoa mitä mieltä olen tuosta sinisestä ripsiväristä.

Maria Morri kirjoitti...

Mä ripsarin levittämisvaiheessa taivuttelen vähän noita ripsiä sillä ripsiharjalla, kun ripsari on vielä märkää niin ei ole vaaraa katkeilusta. :)

Tiina Raita kirjoitti...

Oh. My. God.

Niin järkyttävän ihanan kasaria! En KESTÄ! Pakko pakko pakko hankkia moinen itellenikin. Varmaan korostais kivasti vihreitä/vihreähköjä silmiä...

Jonna kirjoitti...

Ahahahahahah aivan ihanat! Musta on niin huikeaa, että muoti kiertää! 8D


Multa löytyy pakista jo ennestään hillityn sininen räpsyväri, mutta tuo on kyllä niin ärjy ja edullinen, että voisin hakea vielä tuon kaveriksi!

Maria Morri kirjoitti...

Tiina ja Jonna, joo, eikö olekin aika... kirkas! :D Se onneksi sisävalossa näyttää vähän hillitymmältä. ;)

rinkeli kirjoitti...

omissa silmissäni sähkönsinistä ripsaria ei tulla näkemään, piste. ehkä se kuitenkin toimii sillä nyt huomasin että sulla on tosi upean väriset kirkkaat silmät!

Maria Morri kirjoitti...

Rinkeli, hehe, se kyl kiinnittää huomion tosi hyvin just silmiin ja väreihin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Apuaa, tahdon! Mut näyttääköhän tää ihan tyhmältä jos on vihreet silmät? :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...