25.8.2012

Loppukesää ja rusketuslisää

Kun aurinko vain pilkahtaakin, tää likka vaihtaa jalkaan shortsit ja vilahtaa salamana pihalle lukemaan Clash of Kingsiä. Nyt voinkin jo julistaa itselleni loppukesän, kas kun varjossa alkaa jo olla aika vilpoinen meininki ilman pitkiä hihoja. Tuleepahan muuten aika kova ikävä noita boyfriend-farkkushortseja, haluaisin kulkea koko talven sääret paljaina.

Rusketus sekä purkkiversiona, että luomuna on ollut mulle tän kesän paras asuste. Sen ansiosta on tullut koettua voimakasta vetoa kohti kirkkaita kynsilakkoja ja vaaleita vaatteita, jotka kaikki korostavat tummunutta ihoa. Koska en kuitenkaan halua ihosyöpää, itseruskettavat alkoivat vähitellen kutittaa ihoa ja ennenaikainen rypistyminenkään ei houkuttele, ajattelin pyrkiä pitämään tämän rusketushulluuden vuoden 2012 villityksenä.

Ensi vuonna läträän taas entistä tunnollisemmin korkeakertoimisilla aurinkovoiteilla enkä yritä onkia auringonsäteitä paljaalle iholle huolimatta siitä, että lämpötila oikeasti vetää pikemminkin kananlihalle kuin aurinkorannalle. Betakaroteenilisää sen sijaan saatan syödä jatkossakin, ellen sitten kehitä intohimoista suhdetta porkkanoihin.

240812 1
Paitis - Gina Tricot
Shortsit - H&M
Kello - Michael Kors
Sandaalit - Havaianas (via Spartoo)
Aurinkolasit - Asos
Kaulakoru - Efva Attling

240812 4
240812 2
240812 3

Tänään juhlitaan muuten Tampereen ensimmäisiä venetsialaisia! Viime vuonna venetsialaisten ja muinaistulien yön juhlimiset hoidettiin mökkimaisemissa, kuten tietysti mökkikauden päättämiseen sopii, mutta tänä vuonna jää kaupunkikarkeloimiseksi. Pitää lykätä mun mahtavia suunnitelmia koristella mökkipuutarha muumit mieleentuovilla paperi- muovilyhdyillä, a´la Clas Ohlson. Mutta nämä ovat joka tapauksessa yksi vuoden tunnelmallisimmista juhlista, jo nuo nimet saavat aikaan mussa odottavaa värinää. ^^ Ajattelen koko ajan vain lamppuja ja tulia pimeässä ja lempeässä kesäyössä, pensaiden havinaa ja lämpimän shaalin, johon kietoutua puutarhassa vaellettaessa.

Mukavaa lauantaita!

P.s. Muistakaa se kilpailu! ;) Tai älkää pelkästään muistelko, vaan osallistukaas kans. ;)

2 kommenttia :

Jenna kirjoitti...

Ai juu, nyt on venetsialaiset! Niitä ei täälläpäin (kai?) kauheasti juhlita, joten unohdin ihan :>

Maria Morri kirjoitti...

:) Tosiaan Tampereellakin nyt ensimmäisen kerran... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...