29.8.2012

Lady Gagan konsertissa

Eilinen Lady Gagan Born This Way Ball -konsertti oli kyllä huikaisevan hieno. Vaikka miten olen kuullut naisen lauluääntä kehuttavan ja esityksiä ylistettävän, pitää se itse livenä kuulla, että sen uskoo. Ja tosiaan hän oikeasti laulaa, ja myös soittaa lavalla. ...Samalla kun tanssii, hyppii, roikkuu ja tulee pyöritetyksi. Huh huh, siinä on likka kunnossa. Kiitos vain Bernerille lipuista, etkoista A21 Cocktail Loungessa ja kaikille paikalla olleille hyvästä seurasta! Oli huippua tavata toisia bloggaajia ja tuttujen naistenlehtien toimittajia.

Lisäksi mulle nousi tippa linssiin Gagan jutellessa yleisölle itsetunnosta, itseensä uskomisesta, kelpaamisesta ja unelmista. Tuli mieleen juuri tasan eilen kirjoittelemani blogaus Kelpaamattomuuden ja negistelyn kulttuurista, joka sopii teemaan kuin pihvimekko Gagalle. We're all just little freaks. Kaikki meistä tuntevat itsensä joskus ulkopuolisiksi tai jotenkin erilaiseksi – ei ihme, me olemme ainoat, jotka kokevat juuri minun omaa minuutta, muut ovat muita. ...Ja seuraavaksi voisi taas hypätä Neon Genesis Evangelioniin... :D Mutta siis, ymmärryksellä siitä, että meillä on kaikilla lopulta aika samanlaisia kokemuksia, ja vieläpä yksinäisen erityisyyden kokemuksia, voimme samastua muihin ja osoittaa muille sitä hyväksyntää ja myötäelämistä, jota toivoisimme itse saavamme.

gaga gig outfit 2

Päällä mulla oli H&M Trendin hassu, epäsymmetrinen mekko, joka tuntuu päällä asettuvan aina vähän kummallisesti. Onneksi Zana Baynen nahkainen harness pitää mekkoa kurissa. Satuitteko muuten tietämään, että tuo samainen newyorkilainen nahka-asusteiden suunnittelijalupaus on tehnyt myös Lady Gagalle ja tämän taustatanssijoille tilaustyönä noita harnesseja? ;) Niitä näkee ainakin Yoü And I -videolla. Olipahan enemmän kuin sopivaa laittaa oma kappaleeni konserttiin. Siitä onkin hetki, kun Zana Bayne on vaikuttanut päivän asuissani..

Huuliin tosiaan päätyi Viva la Divan violettia huulipunaa sävyssä Very Violet. Innoitus tähän täysin Karkkipäivä-blogin Sannin syytä... :D Tosin mun tummilla huulilla sävy on tummempi kuin Sannin kuvissa, mutta eipä tuo haittaa, näyttää yllättävän hyvältä joka tapauksessa. :D On muuten tosiaan aikamoinen helmi tuo Kickseissä myytävä merkki, sillä huulipunat ovat halpoja, mutta aikamoisen laadukkaita.

gaga gig outfit 4
gaga gig outfit 6
Nahkaharness - Zana Bayne Leather, mekko - H&M Trend, takki - Cristelle & Co, ballerinat - Wonders, sormukset - H&M ja Blue Bayer Design NYC, kaulakorut - H&M Trend ja Efva Attling, huulilla Viva la Diva: Very Violet, kynsissä Chanel - Frenzy
gaga gig outfit 9
gaga gig outfit 1
gaga gig outfit 7
gaga gig outfit 3

Ah, näissä kuvissa tuo hiustenvärin on jotain täydellistä. Todellisuus ei kuitenkaan ihan noin blondi ole, muta ehkä sen pitäisi olla... :D

Muutama suomeksi sanoen paskalaatuinen kännykkäkuva. Vaikka oikeastihan tuollakaan keikalla ei olisi saanut tallentaa missään muodossa, mutta jos nyt yhtään on uskoa brändikoneistoihin ja ammattivalokuvaajiin, olen kohtuullisen varma, etteivät nämä pikselimössöt uhkaa kenenkään toimeentuloa. ;) Toisaalta pikselimössöt myös kuvastavat jollain tavalla omaa katselukokemustani – likinäköisenä ilman laseja sitä ei näe kovin terävästi neljää metriä kauemmas... Gaga poislukien, en vain koe tarpeelliseksi hankkia laseja niin kauan kuin näen luennolla kalvot ensimmäisestä rivistä. :D

gaga gig phone photos 1
gaga gig phone photos 4
gaga gig phone photos 5
gaga gig phone photos 9
gaga gig phone photos 6
Viimeisessä kuvassa Gaga juoksee lavan ympäri Suomen lippu viittanaan. Uskokaa pois. :D

Jos saatte joskus tilaisuuden, MENKÄÄ katsomaan Lady Gagaa.

Keskiviikot kaikille! ^^

13 kommenttia :

SaraCupCakez kirjoitti...

Sulla on ihanat hiukset <3

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti :)

Mawwi kirjoitti...

Olin maanantaisella keikalla, ja oli kyllä aika uskomaton show! Gagan puheet kyllä myös kosketti, aikamoinen nainen...

Dr.Sugar/Jinna kirjoitti...

Gaga oli kyllä uskomaton!

Reta kirjoitti...

Oli tosiaan kiva keikka, itsekin olin siellä! :D

Tiina kirjoitti...

Heippa! Sulle ois haaste blogissani! :)

http://tiina-steps.blogspot.fi/2012/08/step-by-step-101.html

Sed kirjoitti...

Mulla on tuo sama mekko ja aina pähkäilen, että miten sen kanssa eläisi. Se on niin kiva, mutta oikein mikään vyö ei ole täydellinen sen kanssa.

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos teille kommenteistanne, Gaga rocks!

Tiina, kiitos! :)

Sed, joo, eikö olekin rasittavaa! :D Tuo harness toimii ihan ookoosti, mutta ei sekään ole täydellinen, just jää vähän tollein jännästi silti tuo kietaisuosa. Takin kanssa toki pelastuu myös paljon.

Ulrika kirjoitti...

Minä en gagan musiikista pahemmin välitä, mutta nainen on kyllä sellainen ilmiö, että ihan siksi voisi käydä joskus katsomassa :) Hirmuisen kiva keikka-asu sulla, hyvin sopi huulipuna ja harnessi tilaisuuteen.

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti :) Mäkään en mikään erityinen fani sanoisi olevani, mutta oon diggaillut biiseistä ja ton naisen asenteesta. Ja nyt pitää kyllä ihailla myös esiintymistaidoista, lauluäänestä, innostuksesta, kyvystä koskettaa... Voi dääm ehkä musta nyt tuleekin fani. :D

Nora kirjoitti...

Oh, vähänkö olisi kivaa olla Gagan keikalla vaikken hänen musiikkiaan rakastakkaan, toki se hyvää on! (:

Maria Morri kirjoitti...

Joo, se oli mahtava ja viihdyttävä show, ja sitä katellessa kyllä nousi kaikkinainen arvostus naista kohtaan. :)

Aalo/ Aleksander Lazarevski kirjoitti...

Uuu toi nahkaharness on makee!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...