22.8.2012

Kilpailu: Voita lahjakortti Biancoon!

biancoshoes 1

Nyt kuulkaa mulla on teille ihan mielettömän makee kilpailu! Minua lähestyttiin hiljattain Biancolta päin ja tarjottiin mahdollisuutta valkata syksyn kenkämallistosta mieleiseni kengät blogissa stailattavaksi. Kuvista voitte nähdä valintani, ajattoman yksinkertaiset, sirot ja matalat nahkanilkkurit. Olen etsinyt tällaisia jo pitkään, vaikka joku voikin muistella, että minulla on hyvin samankaltaiset mokkanahkaisena... Ihan eri asia kuitenkin, eikö niin. ;)

Lisäksi te, rakkaat lukijat, saatte mahdollisuuden voittaa 65 euron arvoisen lahjakortin Biancoon! How cool is that? :) Lahjakortti käy kaikissa Suomen Bianco-liikkeissä. Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 26. 8. klo 24 asti. Osallistu kisaan kertomalla kommentteissa, millaisissa jalkineissa haluaisit syksyn 2012 viettää, lahjakortti arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Voit tuplata voittomahdollisuutesi linkittämällä kisaan omassa blogissasi, muista tällöin mainita siitä kommenteissa!

Nimettömät, keksikää tekin itsellenne nimimerkki, jottei meillä ole pian kahtakymmentä Anonyymiä, ja että tunnistatte itsenne, kun sitten huutelen voittajan perään. :)

GOOD LUCK!

Alla vielä stailaukseni, nyt jo aika syksyisissä tunnelmissa. Asukuvista kiitos miehelle.

bianco style 4
Kengät - Bianco: Thelma (saatu)
villajakku - COS
farkut - Dr Denim
reppu - Fjällräven
kello - Michael Kors
huivi - Zara

biancoshoes 2
fjällräven kånken
bianco style 2
bianco style 6
biancoshoes 3

90 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

No minähän haluan viettää syksyni sandaaleissa, ja aionkin niin tehdä. :D

Lahjakortilla vois sit ostaa jotkut talvipopot suojaamaan mun jalkoja kuhan teen paluun reissusta.

Polenka kirjoitti...

Mie kaipaisin siroja, nauhallisia, mustia nahkakenkiä, joko korolla tai ilman. Yritän löytää ulkoisen naiseni ja yhdet tällaiset hankinkin, mutta osoittautuivat käytössä ihan törkeän hiertäviksi :( Miulla ei ylipäänsä ole montakaan kenkäparia, joten tulisi tarpeeseen.

Nini kirjoitti...

Maihareissa ehdottomasti, sillä mikä sen mukavampaa kuin kävellä reteästi pienistä lätäköistä ja loskasta välittämättä jalat kuivina ja askel tukevana!

emilia kirjoitti...

Tää on nyt ehkä vähän tylsä vastaus, mutta mä haluaisin juurikin tuon tyyliset kengät syksyksi, mitkä sinä valitsit! hyvä valinta siis vissiin ;) Jonkinlaiset kiilakorot tosin myös vähän tekis mieli hommata...

emmiy_90@hotmail.com

katja kirjoitti...

Ehdottomasti lämpimissä kaikkien vaatteiden kanssa sopivissa matalissa kengissä. Sellaisien jotka sopisivat yhteen niin hametyylin kuin rennon löllöhousutyylin kanssa!

Wilhelmina kirjoitti...

Kenkälaatikkoni kaipailee kovasti perheenlisäystä mustien perussaappaiden muodossa!

Anonyymi kirjoitti...

Vaikutat joskus varautuneelta ja vähän jäykältä kuvissasi, mutta nyt tuo kuva missä hymyilet oikein pysäytti, näytät nimittäin tosi kauniilta! Olisi kiva nähdä vielä joskus päivän asu -kuvissa kunnon virnistelyä. :)

kiintoisa blogi ja hyviä mielipidekirjoituksia, kiitos mielekkäästä luettavasta!

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymille, kiitos paljon kivoista sanoistasi! :) Mulla on kuvissa joku hymyilykammo, koska mulla on fiilis, että näytän helposti hupsulta, vaikka tollein face-to-face mulla onkin aina kyllä naama virneessä :D Mutta aina välillä sitä onnistuu :)

Cashew kirjoitti...

Minun kriteerini ovat nahka (musta) ja mukavuus. Toki kengät saa näyttää kauniilta ulospäin, mutta aito, musta nahka on ah nam ja pitäähän sitä popojen kanssa jaksaa kävelläkkin. :)

Marilyn kirjoitti...

Haluaisin mukavat saappaat syksyksi :)

Simo kirjoitti...

Mustissa miesten kengissä.. tosin lahjakortin saattaisin ennemmin käyttää paremman puoliskon jalkineisiin kuin omiin :)

Marilyn kirjoitti...

Haluaisin mukavat saappaat syksyksi :)

toototoo kirjoitti...

Pitkään olen haaveillut ruskeista, siroista ja korollisista kengistä. Semmoinen maanläheinen kenkäpari olisi tarkoitus metsästää jostakin. Yritän löytää ulkoista naisellisuuttani. Menettämättä kuitenkaan sitä pientä hippiä, joka asuu sisälläni. :)

Kaoka kirjoitti...

Polenkan kommentti kuullosti pelottavan tutulta! Nimim. Ostin pari kk sitten Citymarketista keinonahkaiset nauhakengät joista saa rakot jo kauppareissulla..
Mutta niin, tämän syksyn haluaisin viettää jossain jalkaystävällisissä ja säänkestävissä kengissä! Sellaisissa joista on iloa vielä parille seuraavallekin syksylle. Maiharit vois tosiaan olla ihan varteenotettava vaihtoehto...

Riikka kirjoitti...

Ehdottomasti haluaisin viettää syksyni kiilakorkotennareissa. Pakko saada, vaikka vielä kuukausi sitten vannoin etten osta ikinä sellaisia.

kuhina kirjoitti...

Kaipaisin synkkään syksyyn vähän potkua asenteellisella kenkäparilla ja vaatekaapistani uupuvat vielä täydellisen rouheat bootsit tai varsikengät matalilla vesilätäköt nujertavilla pohjilla. Prätkäbootsit styrdeillä yksityiskohdilla, kiitos!

Anski kirjoitti...

Jotkus mustat perusnilkkurit ois hankintalistalla! Vanhat kun ovat jo ihan rikkikuluneet.

Teja kirjoitti...

Haluaisin jotkut ihanat värikkäät (ehkä turkoosit tai vihreät, ehkä jopa oranssit) korkokengät, joilla piristää synkkää syksyä. Ja samoten ne kävisi sitten kesällä kauniiden mekkojen ja pillihousujen kanssa juhlissa ja arjessa. Mutta väri ja korkeus olis mun toiveet kengille.

tuijja kirjoitti...

Korolliset nilkkurit, joilla jaksaisi kävellä koko päivän!

miio kirjoitti...

Viettäisin talven maltillisesti karvavuorellisissa ja mielellään aitonahkaisissa popoissa, joissa on mahdollisesti vielä kiilakorko piilotettuna.

Kaisa kirjoitti...

Mustat maiharit on toivelistalla syksyksi.

HANI kirjoitti...

itse haluaisin tipsutella korkokengissä, mieluiten mustissa, korkoa saisi olla alle 10cm eikä ihan piikkikorot mutta ei tolpatkaan :D

kankaallakaan ei väliä, mutta jotain koristetta saisi silti olla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jos löytyisi jotkut vähän erikoisemman väriset nilkkurit, joko matalalla pohjalla tai vahvalla korolla, niin sellaset ottaisin kumisaappaiden kaveriksi.

-Sanski-

Sara kirjoitti...

Mieluiten tepastelisin joissain mukavissa ja matalissa, ruskeissa tai beigeissä saappaissa :)

Enni kirjoitti...

Bootseissa!

Janina kirjoitti...

Täällä kaivattaisiin uusia nahkasaappaita!!! :) Vanhat aika puhki jo..

Anonyymi kirjoitti...

mustat nahkaiset perussaappaat mahtuisivat meikäläisen puvustoon ;)

T:vivander

tiita kirjoitti...

Itse haluaisin syksyksi ehdottomasti nahkaiset tennarit! Pitäisi vaan sitten osata päättää, haluanko ne varrella vai ilman..

Koska kommentoin harvoin, kiitän samalla mahtavasta blogista! Hömppää rakastavana yhteiskuntatieteilijänä blogisi osuu ja uppoaa :)

titahv@hotmail.fi

Jenna kirjoitti...

Mä kaipaan just jotain tuon tyylisiä kun sun kengät. Ihanat <3

Piitu kirjoitti...

Bootsit! Mustat, nahkaiset, hopeisia yksityiskohtia! Menee kaikkien housujen (paitsi verkkareitten) kanssa ja myös tarpeen tullen käy mekonkin parina :)

khanel@windowslive.com

Tinski kirjoitti...

Ruskeat nahkanilkkurit poutaisiin päiviin, kirpsakoihin aamuihin, reissuille. Sadekeliin - määränpäästä viis - kunnon kumisaappaat. Ihan sama miltä se näyttää, ainakin pysyn kuivana, lämpimänä enkä aivastele kotona koko syksyä! ;)

HänJokaEiSyöHillosipulia kirjoitti...

Syksyyn sopisivat hyvin maltillisella korolla varustetut nahkakengät - musta on aina hyvä valinta ;). Silmää miellyttävät tällä hetkellä etenkin mokkaiset nauhakengät.

neiti.karsimaton@gmail.com

Ankkuri kirjoitti...

Kumisaappaissa, mustissa tai violeteissa! Lompsis ja loiskis, kevyesti tallustelisin sateessa. :D

Heidi kirjoitti...

Mä haluan viettää syksyn kengissä, jotka kestävät sateen ja kuivan sään.

Valistin sun kilpailua mun blogissa, käy katsomassa oletko siihen tyytyväinen.

http://searchingforlbd.blogspot.fi/2012/08/voita-65e-lahjakortti-biancoon.html

NoobaX kirjoitti...

Jos ilmat suosivat, niin sandaaleissa tietenkin, mutta muuten saappailla. :)

SaraCupCakez kirjoitti...

Nilkkurit, missä ois kiilakorko <3
sara.vee@hotmail.com

BlueSoul kirjoitti...

Haluaisin tällä kertaa suoraan kunnolliset syyspopot, jotka eivät säikähdä syyssateita eivätkä hiosta jalkoja. Materiaalin vaatimuksena olisi ehdottomasti nahka ja mielellään musta. Nuo kenkulit mitkä ovat jaloissasi olisivat kyllä aika muikeet, jotain siihen suuntaan siis! :)

Puolukka kirjoitti...

Rouheat saappaat!Niissä mä syksyni viettäisin.

Poppis kirjoitti...

Syksyksi kaipaisin tennareiden rinnalle nauhallisen nahkakengät, joissa saisi olla myös jonkin verran korkoa.

Minna kirjoitti...

Uusien saappaiden tarvis olisi kova, lahjakortti auttaisi todella asiaa :)

Milla kirjoitti...

Mä haluaisin ehdottomasti viettää mun syksyni aitonahkaisissa bikersaappaissa!

millamainenblogi(at) gmail.com

Aino S kirjoitti...

Meikkis haluaisi koplotella syksyn kouluun mustissa, siedettävällä koroilla varustetuilla nilkkureilla. Pieni plato pakollinen, muuten ei tule kävelystä mitään, kun en tahtoisi taas vain edustuskenkiä.

Ei nauhoja. Kauniit muodot ja nahka.

Jenna kirjoitti...

Mahtava kilpailu! Itse kaipaisin kaappiini joko korollisia bootseja tai jonkin sortin saapikkaita, sellaisia kun ei tällä hetkellä kaapistani löydy laisinkaan!

Linkkailin kilpailua eteenpäin myös omassa blogissani!

http://www.heijastuspinta.fi/

FunkyMama kirjoitti...

Tanyat olisivat täydelliset syyskengät! Viimeaikoina olen ollut sangen huono-onninen ostosten tekijä. Joka kerta kun itselleni (ja grhm, tarpeeseen) lähdin kenkiä ja vaatteita etsimään, löysin ainoastaan tyttärelleni. Niitä täydellisiä edelleen etsiessä :)

Roosa kirjoitti...

Haluaisin syksylle pienet korot ja hmm mielellää jotku nahkakengät.
Maku on aika laaja että :D

Miiska kirjoitti...

Tummanvihreää, sileää nahkaa matalilla koroilla.

-Miiska

linskuu kirjoitti...

Syksyksi ois saatava jotkut suht sippelit mustat nahka- tai mokkapintaiset lyhytvartiset saappaat. Sirot ja kestävät. Tää tulis kyllä hyvään saumaan nyt! :)
lid33@windowslive.com

Anonyymi kirjoitti...

Haluan ehdottomasti viettää syksyni kivoissa nilkkureissa:) jotkut mustat tai ruskeet..

eli siis lahjakortilla vois jotkut sellaset hankkia:)

T:MissRopsu

roosa.rantasalo@hotmail.com

Miss T kirjoitti...

Kaipaan yksinkertaisia, hyvinistuvia, klassisen kauniita mustia nilkkureita, jotka sopivat kaiken kanssa!

lasikyynel kirjoitti...

Eniten tarpeeseen tulisi varmaankin nauhalliset, sirot nilkkurit tai vastaavat, joissa olisi hyvä kävellä syksyn keleissä. Sellaiset kun kaapissa huutavat lähinnä tyhjyyttään. :)

snännäsnää kirjoitti...

koska syksy on tunnetusti märkää aikaa, ja meikäläisen hai-saappaat ovat alkaneet hapertumaan, kirpparilta ostetut kumipopot osoittautuivat liian pieniksi ja viime keväänä hankitut kumpparinillkurit hajosivat heti, tarvitsisin kipeästi jotkut tyylikäät ja vedenkestävät popottimet!

emmi kirjoitti...

jotkut perusnilkkurit ois kivat syksyks =) lahjakortille olisi kyllä käyttöä!

emmisdiaries@gmail.com

Yue kirjoitti...

Tarvitsisin ehdottomasti jonkinlaiset uudet tennarit tai muut mukavat kengät, joissa jaksaa kävelläkin. Aitoa nahkaa en kenkiini haluaisi.
Mutta jos voitan lahjakortin niin saattaapi olla, että höpsähtäisin tilaamaan jotkin korkokengät. :D

-Yue-

Qira kirjoitti...

Jotkut laadukkaat ja klassiset perusnilkkurit olisivat tarpeen (niin näköjään monilla muillakin, kun kommentteja lukee). Mustat ja nahkaa tietysti, sekä jonkin verran korkoa. Tärkeintä kuitenkin käveltävyys, eli että ovat tukevat jalassa ja niillä tallustelee helposti vaikka koko päivän.:)

- Qira

Kaisa kirjoitti...

No ois ehkä kiva saada välil muutki ku Converset jalkaan. Esim. jotku laadukkaat nahkakengät. Tykkään sellasista korkeevartisista tennarityylisistä. Eli joo, toisin sanoen, conversetyyliset kengät, mut vaa nahkaset. :D

Ripley kirjoitti...

Mä etsin jotain tuollaisia saman tyylisiä kenkiä kun noi sun jo viime syksynä, mutta en löytänyt sopivia. Haluaisin vieläkin löytää sellaiset, tai sitten hieman bootsityyliset matalavartiset ja matalakorkoiset nilkkurit. Lisäksi kenkien pitäisi olla tietenkin laadukasta ja kestävää tekoa ja mahdollisimman säänkestävät, eli ei mitään joilla ei uskalla mennä sateella ulos ettei mene kengät pilalle. Vieläkään en ihan tajua miten hyvin nahka pitää tököteillä suojattuna vettä kun en uskalla ottaa selvää :D

arja niemi kirjoitti...

korkolliset nilkkurit on syksyn must have, just niitä kaipaan kyllä :(

Maria Morri kirjoitti...

Ripley, mä voin ainakin empiirisesti sanoa, että normaalit vesisateet kyllä säännöllisesti suojattu nahkakenkä kestää, jos nyt ei mihinkään vesilammikoihin kannata mennä. :)

BMC kirjoitti...

Nilkkurit on aina olleet mulle syksyn "se juttu". Mustaa, ajatonta ja mitä korkeakorkoisempaa, sen parempi! :)

Indien kirjoitti...

Olen pitkään halunnut ruskea nahkaisia matalakorkoisia kenkiä joissa on palloniitit nahkalistassa, joka yhdistää puukoron kenkään. :) Hankalaa, mutta pakko niitä jossain on olla :)

ami kirjoitti...

Bootsit, bootsit ja bootsit! Mikään ei oo syksyllä yhtä mahtavaa kun bootsit. Niitit, soljet, vetoketjut, kaikki härpäke käy. Varmasti myös Biancolta löytyy hyviä vaihtoehtoja!

whiskeykissed@hotmail.com

naria kirjoitti...

Mä kaipaisin loppuvuodeks (ja toki ajaksi siitä eteenpäinkin) uusia nahkaisia nilkkureita. Tukeva korko (korkeudeltaan ehkä sellanen n. 7cm), laadukas nahka ja joko musta tai konjakkinen väri pitäis löytyä. Ja nilkkurissa vähän vartta - mielellään niin, että se menis hieman ryttyyn, silleen rennosti.

.. Vielä kun löytäiskin jostain sellaiset.

Tuire kirjoitti...

Minä haluaisin syksyksi sirot pienellä korolla varustetut nahkanilkkurit, jotka sopisivat niin arkeen kuin juhlaankin.Yksityiskohdaksi sopivat esimerkiksi nyöritys leveällä nauhalla. Tällä hetkellä käytössä ovat palvelleet jo neljän vuoden ajan ihanat Vagabondit, mutta pahoin pelkään että ensi keväänä suutarikaan ei enää pelasta näitä paljon käveltyjä kenkiä. Olisi siis mahtavaa saada jo syksyksi rinnalle uudet popot, jotka helpottaisivat vanhoista luopumisen tuskaa!

Anonyymi kirjoitti...

Nilkkurit aivan ehdottomasti,sitä en tiedä olisiko niissä korkoa vai ei.Mielellään jotain värikästä kaiken muun mustan sekaan :)
-Olivia O

Jossu kirjoitti...

Mun jalassa asuu Conssit! Vaikka kai sitä tarvis jotkut asiallisemmatkin kengät, ne vois hankkia lahjakortilla.

Tuplaan blogissa mut lasketaaks jos se ei oo näkyvissä enää muille ku itelle ;D

Maarit kirjoitti...

Turkoosit nauhalliset nilkkurit korkealla, mutta tukevalla korolla piristäisi sateisia syyspäiviä kummasti!

Sed kirjoitti...

Oi! Onpa kiva arvonta. Täällä ois kans tarvetta uusille syyskengille. Talvi on tulossa ja alkaa jo vähän kammottaa, että täytyykö tosiaan joka päivä käyttää samoja Converseja. Unelmakengät tähän syksyyn olisi mukavat, lämpimät, ei hiostavat, kestävät ja sellaiset, joilla olisi hyvä kävellä säällä ku säällä.

sed682@gmail.com

Janey kirjoitti...

Mustat matalakantaiset nahkasaappaat sopisivat useimpiin asucomboihini ja toisaalta niillä jaksaisi seistä päivät pitkät töissä. Käytännöllisyys ennen kaikkea, valitettavasti...

Emilia kirjoitti...

Haluaisin syksyksi kivat matalat perusnilkkurit, joita voi yhdistää monella tavalla, eli esimerkiksi sellaiset kuin nämä sinun tapaukset :D joko mustat tai beiget (tai molemmat :D)

Mari K. kirjoitti...

Oi vitsi, oon jo pitemmän aikaa ettiny ittelleni kunnon maihareita ja klassisia korkkareita! Tää pelastais mun kukkaron varmalta nälkäkoulemalta.:)

nirppu kirjoitti...

Maiharit, sellaset syksyksi!

esimu kirjoitti...

Haluaisin syksyksi mustat kiiltonahkaiset loaferit :)

suvi kirjoitti...

Ihanissa nilkkureissa ja kiilakoroissa! :)

koivunensuvi@gmail.com

maissi kirjoitti...

Syksyn voisin kulkea kiilakorkotennareissa, jotka vielä eivät vastaani ole tulleet, mutta kovasti sellaiset nyt haluan! Talvi sitten tulee tallattua varmaankin UGGeissa ja EMUissa.

Thonya kirjoitti...

Voi, oon jo pari kertaa käynyt kokeilees noita samoja bootseja, mut en oo raaskinut ostaa. Käyttäisin lahjakortin siis juuri niihin! Love them!

Sini kirjoitti...

Pitkävartiset saappaat :) Talveksi sellaiset jo on, mutta ne on liian kuumat alkusyksystä..

Miims kirjoitti...

Kenkäkokoelma syksyksi kaipaisi joukkoonsa ehdottomasti mustat saappaat,joko pohjemittaiset tai ylipolvenmittaiset. Lahjakortti olisi juurikin lempparikenkäkauppaani saappaiden kannalta :)

loo-ta kirjoitti...

Koska syksy tuo tullessaan taas joukon erilaisia iltajuhlia ja muita siistimpiä sisäkenkiä vaativia rientoja kaipaisi kenkäkaappini nyt täydennystä sievien, hyvälaatuisten ballerinojen muodossa. Nykyiset luottoballerinani alkavat ikävä kyllä irvistää niin etu- kuin takapäästäkin, joten juhlakengiksi niistä ei enää ole.

Rosa M. kirjoitti...

Aloitin juuri opinnot alalla, jossa kenkien mukavuus ja tukevuus on tärkeää. Mutta koska turvakengät ovat niin rumia, viettäisin työ- ja vapaa-aikanikin mielellään mustissa, hieman sirommissa, maihari-tyyppisissä nilkkureissa tai buutseissa, jotka vetäisi jalkaan nopeasti, ja jotka istuisivat kuin sukka. Toisaalta myös 70-luku vivahteiset ruskeat nahkabuutsit houkuttelee..

Dark Pearl kirjoitti...

Mä tykkäisin nauhallisista nilkkureista, joissa ois korkoakin :) Maiharitkin kyllä kävis <3

it´s my life kirjoitti...

ostaisin ekat korkokengät tai saapikkaat mun kummi-tädin häihin:)

Eveliina kirjoitti...

Alan hissukseen taipua ajatukseen mustista kävelykengistä (korollinen loafer?).

norayah kirjoitti...

Mua on hirveesti hotsittanu maiharit ja sen tyyliset kengät. Paras valinta mille tahansa säälle, mutta erityisesti syksyiselle epävakaudelle.

Minävaaan kirjoitti...

Haluisin ruskeet tai jotkut muut syksyn sävyiset nilkkurit :) tykkään pienestä korosta kengissä mut ei mitää hyper isoo :D haluuun jotkuu syksyyn sopivat kengät :) maiharitkii ois ihanat

PiiA kirjoitti...

Niin järkyttävää kuin se onkin tunnustaa, niin kiilakorkotennarit houkuttelevat aivan äärimmäisen paljon.

Maj kirjoitti...

Maiharit! Jotku kunnon maiharit ilman vetoketjua sivussa, aitoa nahkaa :)

Ulrika kirjoitti...

Creepers- tai loafertyyliset kengät houkuttaa tällä hetkellä eniten niistä kenkämalleista, joita minulta ei vielä löydy. Jommat kummat varmaan löytyisi biancosta :)

Hanna kirjoitti...

mä oon vasta viimesen vuoden aikana alkanut ymmärtään korkojen päälle, joten se ainakin on varma että mun syksykengistä tulee löytymään korkoa! :--)

Mr.Curwen kirjoitti...

Gentlemannin saumattomissa nahkakengissä.

Maria Morri kirjoitti...

Kilpailu on päättynyt, ei enää osallistumisviestejä! :) Kiitos kaikille osallistumisesta, voittaja julkistetaan mitä pikimmiten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...