31.8.2012

Kenkäesittelyssä El Naturalista

Spartoon valikoimia selatessani silmääni sattui El Naturalistan uutukaisia malleja. Yllätyin nähdessäni myös omaa silmääni miellyttäviä kenkiä, sillä yleensä aikaisemmin tämä merkki ei ole kovin paljoa mua sykähdyttänyt. Useimmiten olen miettinyt itsekseni, että miksi ihmeessä näitä tai noita kenkiä ei voi edes saada mustana. Vaan nytpä ainakin saa!
El Naturalista on sitoutunut ainakin noin omien sanojensa mukaan sekä perinteiseen, että moderniin elämänfilosofiaan. Yksinkertaiset elämän nautinnot tulevat heille luonnosta, kuten vedestä, kasveista, kivistä ja eläimistä. Lisäksi kenkien parkitsemisessa on käytetty kasviperäisiä aineita. Espanjalainen merkki markkinoikin itseään ympäristöystävällisenä, ekokäytännöistä voi lukea merkin nettisivuilta. Itse suhtaudun tosin aina vähän varauksella brändien itsestään tekemiin väitteisiin, mutta ei nyt tarvitse ihan ylikyyniseksikään alkaa.

Omat suosikkini ovat nuo aivan ylävasemmalla olevat kengät. Tykkäilen aina tuollaisista korollisista nilkkureista, joissa on nauhat. Niissä on aavistus maiharifiilistä, aavistus nostalgiaa, roimasti käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Korkokenkien ei tarvitse olla huiman korkeat ja epäkäytännölliset. Kumipohja tuo lisää pitoa ainakin sisätiloissa, jäällä en nyt tiedä voiko mikään taata pitoa muut kuin jääpiikit. :D

Mainosyhteistyö
Kenkäkuvat: Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...