1.8.2012

Heinäkuun viimeinen asu

Tässä eräs esittelemättä jäänyt asu viikonlopulta! Käytiin mummun ja miehen kanssa Panchossa syömässä (tortillaburger on varsin jännä konsepti, heh) ja tällaista siis oli päällä. Paahtavassa kuumuudessa ohuet ja löysät materiaalit ovat parasta mitä voi olla. Näissä kuvissa näkyy taas tuota uutta tukkaakin vähän paremmin!

heat wave 3-2
Paitis - Gina Tricot, shortsit ja sormus - H&M, laukku - Zara, kengät - Crocs, kello - Michael Kors, riipus - Efva Attling, kynsissä Essie: Sand Tropez
heat wave 2-2
heat wave 4-2
heat wave 1-2
heat wave 7
heat wave 9
heat wave 5-5
heat wave 6

Joku kyseli noista Crocsin ballerinoista taannoin ja halusi tietää millaiset ne ovat jalassa. Sanalla sanoen: muoviset. Huolimatta hengittävyyteen tähtäävästä muotoilustaan nämä jalassa tiiviisti istuvat kengät kyllä saavat jalan hikoilemaan, mutta toisaalta niin saavat mulla myös nahkakengät. Mikä kuitenkin on näissä hyvää on se, että toisin kuin nahkakengistä, näistä ei tule aivan välittömästi rakkoja, jos ne pukee paljaisiin jalkoihin. Nahkaballerinojen kanssa joudun AINA käyttämään sandaalisukkaa, mikä toki sitten myös imee hikeä ja... krhm, noh, niin.

Mutta make no mistake, oikein kuumalla ja hiostavalla ilmalla jalan vähitellen kastuessa näilläkin tasan saa kantapäänsä rikki, nimimerkillä testattu kahdesti. :D Kuitenkin ne ovat sen verran mukavat jalassa (Crocsien muovi muotoutuu koostumuksensa ansiosta vähän jalassa) että olen käyttänyt niitä oikeinoikein mielelläni ja valinnut ne monena päivänä nahkabaltsujen sijasta. Muovi ei myöskään vähästä hätkähdä, vesisade ja lika eivät aiheuta heti hysteeristä paniikkireaktiota, toisin kuin herkempien nahkakenkien kohdalla. Että kyllä se muovikenkäkin voi olla käyttönsä puolesta ihan jees. ;)

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Tukka näyttää hyvältä ja freesiltä. Kesään sopii aina hieman vaalemapi kuin talvella.

Tukan mallista mieleeni tuli, että voiko jakausta tehdä toiselle puolelle? Itellä tykkään aina vaihtaa silloin tällöin jakauksen puolta, ni tollanen "pysyvä" valinta vois olla haasteellinen. Vai toimiiko jakaus myös toisella puolella, ja miten saako tuohon tukkaan tehtyä muita kampauksia?

Maria Morri kirjoitti...

En ole muuten tullut pohtineeksi tuota jakausasiaa, olen ollut niin tyytyväinen vaan tähän! :D Mutta siis, miksipäs ei, sitten tietysti ei tuo lyhyempi puoli pääse esille, mutta en näe syytä miksi sitä voisi kammata toisellekin puolelle. :)

Ja tokihan siihen saa kampausta tehtyä, kiharat olisi ihan mahdollinen, mutta en ole vaan itse niistä nyt viime aikoina tykännyt, joten en ole sitten tehnyt. :) Tästä voit kuitenkin nähdä, miltä tukka näyttää (tahattomasti) kiharaisena!
http://www.heijastuspinta.fi/2012/03/ihanat-kiharat.html

Jos tukkani olisi hitusen pidempi tuolta pidemmältä puolelta, voisin kuvitella jotain lettikampauksen tapaista. Sitten tietysti erilaista tyyliä saa jo silläkin miten paljon pöyhii tai jättää pöyhimättä, tukanhan voi tupeerata ihan peikkotukaksi tai jättää tasaiseksi ja kiiltäväksi. :)

Mä olen hiusasioissa itte niin yksinkertainen ihminen, että en ole hirveästi noita kampauksia harrastanut, oon ollut iloinen vaan kun on hyvä leikkaus ja väri. :D :) Ja kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...