26.8.2012

Fudge Clean Blonde

Nyt kun olen taas vaihteeksi blondimpi, on jälleen käyttöä hopeashampoolle, blondeimmat osat kun vetää aina vähitellen kohti keltaista, ja toivoinpa noiden tummimpienkin hiusten kuparisuuden taittumista kylmempään. Olen käyttänyt KC Professionalin violettiin taitavaa hoitoainetta, mutta koska en tykkää läträtä hiusnaamiolla kovin usein ja tehot tuntuivat aika lieviltä (josko kuitenkin tukkani on sille liian tumma), etsin jotain tykimpää tavaraa.

fudge violet toning shampoo 3

Fudgen Clean Blonde Violet Toning -shampoota kehuttiin sellaiseksi hiusfoorumeiden syövereissä, joten pistin tilausta FeelUnique.comiin menemään. Ja aijaijai, kyllä onkin tehokasta! Tuotetta suositellaan pidettävän hiuksissa korkeintaan viisi minuuttia, eikä yhtään suotta. Meikäläinenkin jo melkein mokasi ja oli pikkasta vailla saada violetit latvat, mutta siis pointti: tää tavara toimii.

Vaaleimmat osat kuntalosta ovat nyt kirkkaampia ja kylmempiä, ja tummimmatkin osat aavistuksen vähemmän kuparisia. Joku voisi kai tuota kutsua latvojen sävyä jo peräti harmaaksi, mutta toisaalta, mitäs vikaa harmaassa on. :D Yksi taianomaisimmista hiusväreistä, if you ask me. Mä tykkäilen muutenkin aina mahdollisimman kylmistä hiusväreistä.

fudge violet toning before and after

Varoituksen sananen silikoneja vältteleville: Fudgen shampoosta niitä löytyy. Toisaalta, tätä tuotetta ei ole tarkoituskaan käyttää joka pesulla, vaan pikemminkin tarpeen mukaan. :)

Pikkaisen tohon mun tukkaan on jäänyt kuparisuutta, syytettäkööt siitä epätasaisesti levittelevää läträäjää. Harvapiikkisellä kammalla kannattaisi käydä kuontalo suihkussa läpi. Noh, onpahan eläväinen sävy. :D

fudge violet toning shampoo 2
fudge violet toning shampoo 1

Jos muuten teillä toveriblondeilla on tukan kellastumisen sijaan ongelmana tukan vihertyminen, mitä lie metallijäämiä vedestä, niin siihen taas tepsii syväpuhdistava shampoo. Herbinan syväputsari on mun lempparini tästä kategoriasta: se on halpa, mutta supertehokas. Sillä lähtee myös ylimääräiset muotoilutuotteet!

P.s. Vielä reippaat kaksi tuntia aikaa osallistua Bianco-kisaan! ;)

4 kommenttia :

Aridith kirjoitti...

Wau :o Tosi hyvää jälkeä! Tätä pitääkin pistää heti tilaukseen, kovin moni tuote ei tunnu taittavan juuri kuparisuutta.

Maria Morri kirjoitti...

Joo, voin kyllä suositella! Ja edelleen teroittaa sen tasaisen levityksen tärkeyttä, lähinnä siksi, ettei jää kuparisia raitoja, kuten mulla tuppas käymään. :D Ja tietysti mitä tummempi sävy, sen vähemmän tehoa, mutta siihen voi auttaa pidemmällä vaikutusajalla. Vaikeutta sit voi aiheuttaa se, jos on vaikka noita vaaleita raitoja kuten mulla, koska sillon on hankala kontrolloida sitä ettei osa tukasta muutu jo suorastaan violetiksi. :D

Aridith kirjoitti...

Täytyy olla varovainen, kun tottunut color maskeihin joita voi pitää päässä melkeenpä niin kauan kuin lystää. :D En uskalla vaan enää omaani käyttää ettei vaaleat raidat mene ihan tummaksi. Oliko tällä millainen toimitusaika?

Maria Morri kirjoitti...

Kokemukseni mukaan noin viikossa yleensä tulee FeelUniquesta. :) Koskaan ei oo tainnu mulla mennä ainakaan 10 päivää kauemmin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...