15.7.2012

The Walking Dead: Kolmannen kauden traileri

Vuotuisessa Comic-conissa on esitetty zombie-draama-scifi-toiminta-sarja The Walking Deadin kolmannen kauden traileri. En malta odottaa! Itse kausi pyörähtää käyntiin vasta syksyllä, mutta sitä odotellessa voikin sitten nautiskella näistä makupaloista. Sarjahan perustuu samannimiseen Robert Kirkmanin ja Tony Mooren sarjakuvaan, mutta poikkeaa juoneltaan enemmän tai vähemmän alkuperäismateriaalistaan, joten aivan ei ole sanottua, miten juonikuviot tulevat sarjassa menemään.

Ensimmäinen kausi The Walking Deadia oli aivan huippua, joskaan sitä ei ollutkaan kuin kuusi jaksoa tarjolla. Olin jo parin jakson jälkeen aivan innoissani: tässäkö laadukasta ihmissuhde-/selviytymisdraamaa apokalyptisessä skenaariossa, ja vieläpä zombien kera? Eka kausi vakuutti mut aivan täysin, mutta toisella kaudella homma alkoi lässähtää. Mielenkiintoisia käänteitä toki löytyi, ja pidin erityisesti Darylin hahmon kehityksestä. Shane oli myös äärimmäisen mielenkiintoinen, mutta vähintään myös yhtä vastenmielinen.

Jostain syystä päähahmosheriffimme Rick alkoi vaikuttaa aika tylsältä nössöltä (mielenkiintoinen nössö on sentään mielenkiintoinen, kuten puolestaan Glenn osoittaa), vaimonsa Lori hysteriassaan raivostuttavalta, ja toki luontevana jatkumona heidän poikansa Carl on rasittavin muksu ikinä. Tai oikeastaan mun on otettava tuo takaisin, nimittäin Game of Thronesin Joffrey on rasittavin muksu ikinä. Loppua kohti toisella kaudella vuodatettiin kyyneleitä, raivottiin, hämmästeltiin ja ihmeteltiin. En tiedä mitä ajatella siitä, miten asiat lopulta kääntyivät, mutta kuten sanottua, odotan kolmatta kautta joka tapauksessa innolla. ^^

10 kommenttia :

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

2-kausi on ollut pettymys, varsinkin kun tietää miten paljon kärsimystä on alkuperäisissä graafisissa novelleissa. Toivottavasti 3-kaudella ammennetaan kunnolla siitä miten ihmiset ovat suurin uhka ihmisille.

Maria Morri kirjoitti...

Erittäin totta, ja täsmälleen sama toive mullakin, vaikken olekaan kamalan syvällisesti sarjiksiin perehtynyt...

Sini kirjoitti...

Hmm, aikalailla samaa mieltä hahmoista. Daryl on paras! : D Mutta mun mielestä niitä ärsyttäviäkin hahmoja tarvitaan. En jaksais odottaa että kolmas kausi alkaa..

Maria Morri kirjoitti...

Joo, ehdottomasti tarvitaan. :) Mut silti joillekin repii hiuksiaan... x)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt mennään satojen kilometrien päässä aiheesta, mutta kaipaisin vähän vinkkejä hiusasioihin. :D Ajattelin kysyä, onko sulla nykyään käytössä jokin oikeasti hyväksi todettu, tehokosteuttava hoitoaine tms? Ei siis muotoilutuote, vaan vaikka naamion tapainen.
Mun käsittääkseni meillä on melko samanlainen hiuslaatu, ja tällä hetkellä mulla on pieni hätätilanne päällä. :P (Päässäni on kuollut kissa.)
Minkälainen oli lopputulema esim. keratiinin kanssa? (http://www.heijastuspinta.fi/2010/08/keratiina-karsivalle-joico-k-pak.html)

Kiitos. :)
/Hannele

Maria Morri kirjoitti...

Hehe :) Mun pitäskin taas kirjotella näistä jutuista! Mut voin sanoa että se Joicon keratiinihoitsikka oli ihan parasta! Korjaa hiusta, mikäli se on ongelmana, ja mun kampaajanikin on sanonut tän vaalennusoperaation aikana niin, että mun tukkani on pysynyt ihmeen hyvin kunnossa. :) Halvemman version myös kehutusta keratiinihoitsikasta löytää iHerb.comista, Mill Creekiltä: http://www.iherb.com/Mill-Creek-Keratin-Conditioner-Repair-Formula-16-fl-oz-473-ml/6603?at=0

Taannoin oon kokeillu myös Joicon sellaista uutta Revitaluxe-hoitsikkaa, jossa on myös keratiinia, mutta myös kosteuttavia ainesosia reippaasti, ja se on ollut kyllä parasta ikinä mun tukalleni. (Koko nimi Joico K-Pak Revitaluxe Bio-Advanced Restorative Treatment, plaah). Aion sitä vielä blogissanikin ennenpitkää hehkuttaa, kunhan saan kuvat pötikästä. Tuota voi käyttää sekä naamiona, että sitten lyhyemmällä vaikutusajalla tavallisen hoitsikan tapaan. Tuota mä aion myös hankkia vielä isomman satsin.

Toisaalta aika monia kosteuttavia hoitoaineita voi kyllä käyttää naamiona, levittää pyyhekuiviin hiuksiin, heittää suihkumyssy tai hätätilassa muovipussi päähän ja antaa sen muhia tukassa ainakin puoli tuntia. Jotkut muhittelevat parikin tai jopa yön yli.

Pelkkien keratiinihoitsikoiden kanssahan kun kannattaa muistaa se kosteutus, joko sekoitella keratiinihoitsikkaa kosteuttavaan, tai sitten vuorotella niiden kanssa.
Sen, mitä oma hius tarvitsee, voi selvittää esim. sellaisella kokeella, että ottaa itseltään hiuksen ja asettaa sen vesilasiin, jossa on vettä. Jos hius kelluu, sen kunto on ok, jos uppoaa, se on heikossa hapessa.

Jotkut käyttävät myös erilaisia öljyjä hiustenhoidossa. Tätä munkin on pitänyt kokeilla, mutta nyt kesälomaillessa se on jäänyt. Esimerkiksi kookosöljy tai kookosrasva on se, minkä nimeen monet vannovat, toisilla se on avokadoöljy tai jojobaöljy, jotkut tykkää hulluna karitevoista. Näitähän löytyy puhtaina ainakin luontaistuotekaupoista, ellei jopa ihan ruokahyllyltä. Monet sekoittaa öljyä tavallisiin hoitsikoihin ja hiusnaamioihin, tai sitten sivelevät tipan pari jätettävän hoitoaineen ja silottajan tapaan. Jotkut muhittelevat öljyjä koko yön yli...

Oon ite käyttänyt iholle jojobaöljyä, ja se on kyllä tosi jees, mutta en ole tykännyt laittaa sitä hiuksiin siksi, että mun putelissa on hyvin hento savuinen tuoksu (joka on normaalia, jos valmistus on tehty tietyin menetelmin), jota en mielelläni hiuksiini ottaisi. :D Mutta hajuttomana jojobaöljy hiusten latvoissa voi olla kokeilemisen arvoinen. Huomioitavaa on, että jojobaöljy on koostumukseltaan hyvin lähellä ihon omia rasvoja, joten hiusten juuressa jojoba saa aikaan hyyyyvin autenttisen vaikutelman siitä, että hiukset ovat tosi likaiset. :D

Kosteuttavista hoitoaineista Tigin Oatmeal and Honey on ollut mun suuri suosikki, ja mulla onkin just nyt kriisi, kun mun pari vuotta vanhat pötikät vetää viimesiään ja valmistus on lopetettu. Tigiltä ei ilmeisesti löydy vastaavaa tuotetta ilman silikoneja. Mökillä mun hiuksille teki hyvää XZ:n silikoniton xylitol-hunaja-hoitis, jonka jäljiltä tukka tuntuu pehmeältä. Sitä myös monet käyttävät noihin muhitussekoituksiinsa.

Sitten mä suosittelisin myös sukeltamista sellaisen hiusfoorumin kuin Juurikasvu syövereihin. Siellä ilmeisesti ei kovasti toivota linkittelyä tai muutenkaan paikan huutelua ympäriinsä, joten en pidä asiasta tämän enempää meteliä sitten minäkään, mutta se paikka on kyllä varsinainen paratiisi mitä tulee hiusten hoitoon, muotoiluun ja hiustuotteisiin. :) Sieltä esim. löytyy noista keratiiniasioista kokemuksia, kuin myös öljyistä hiustenhoidossa!

Maria Morri kirjoitti...

Ai niin, ja tohon vesilasitestiin vielä, mun hiukset on aika hyvin kelluneet, joten en ole koko aikaa käyttänyt sitten keratiinia, koska jos keratiinihoitsikkaa käyttää liikaa, siitä ei paitsi enää ole mitään hyötyä, vaan se voi myös takuttaa hiuksia. Käytän siis satunnaisemmin sitä ja keskityn kosteutukseen. Vähän haku tosiaan päällä itellänikin, mutta tosiaan toi Revitaluxe on ollut kyllä aikamoisen superi. :D En tiedä saako sitä Suomesta (jos saa, se on varmaan ihan riistohintainen, kuten muutkin kampaamotuotteet), joten suosittelen tilaamaan netistä. :D Jälleen. ;)

Maria Morri kirjoitti...

...Ja toki koska kaikki ollaan yksilöllisiä, on pakko disclaimeroida sen verran, että kokeilemalla tietysti selviää parhaiten mikä omaan hiukseen parhaiten uppoaa. :) Mutta niistä öljyistä voi olla apua kosteutukseen, keratiinihoitsikasta suoranaisiin vaurioihin, muhitukset tehostaa kaiken... well, tehoa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon!! Ehkä voisin kokeilla öljyjä. Olin aivan varma että hius uppoaisi vesilasiin kuin kivi, mutta eipä niin käynytkään. Ehkä pitää myös vain kärsivällisemmin antaa hoitoaineiden tehota. :)
/Hannele

Maria Morri kirjoitti...

Joo :) Ja voihan siltikin kokeilla miten hius reagoi keratiiniin, varsinkin jos tukassa on niitä sen kuntoa rasittavia käsittelyjä. :) Mutta hyvällä kosteutuksella kyllä pääsee jo pitkälle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...