31.7.2012

Sanuk

Miesten kengistä en olekaan paljoa kirjoitellut, kuten en nyt muutenkaan kovin paljoa miesten vaatetuksesta. Tässä teen kuitenkin poikkeuksen ja esittelen nimittäin ensimmäisiä kävelykenkiä, jotka ovat oikeasti valloittaneet myös tuon miespuoliskoni sydämen, näin ollakseni melodramaattinen. Samaa kenkämallia löytyy yhteistyökumppaniltani Spartoolta, joten tässäpä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Aiemmin sellaiset ihan tavalliset kengät, tennarit ja sen tapaiset, ovat miehen kovassa käytössä hajonneet alta aikayksikön (ja jotkut ihmiset pitävät tasan yksiä kenkiä kerrallaan, vaihtojalkineita ei vaan ole), ja ainoat kestävät ovat sitten olleet armeijamaiharit, joita onkin käytetty vähän ympäri vuoden. Viime kesänä paljasjalkalenkkeilystä innostuneena mies kuitenkin hankki itselleen ihkaoikeat kesäkengät. Sellaiset, joissa pohja tuntuu vähäsen siltä, kuin olisi paljain jaloin.
Sanuk on Etelä-Kaliforniassa 1990-luvulla perustettu kenkämerkki, jonka ensimmäisten kenkien pohjat tehtiin lattiamatosta. Kuten nyt tuosta ylläolevasta kuvasta näette, mikään paljasjalkakenkähän tämä siis ei ole, jo ihan siksikin, että pohja on kuitenkin aika paksu, mutta kuitenkin se on myös hyvin mukava ja pehmeä! Se oli yksi niistä seikoista, joiden takia tuo mies näihin ihastui: mutkattomat ja mukavat. Ja nämähän eivät siis ole kengät, vaan sandaalit, kuten merkki itse painottaa nettisivuillaan. ;)

Nyt melkein kaksi kesää Sanukeja käytettyään mies tykkäilee niistä edelleen, ja jalkineet ovat myös pysyneet ehjinä. Jotain likaa niihin on vain tarttunut (olleet myös mökkikäytössä), mikä tosin ei niin kamalasti haittaa, koska mies kaukaa viisaana valkkasi itselleen maastonvihreät kengät, joissa satunnaiset maastonpalaset näyttävät lähinnä asiaan kuuluvalta yksityiskohdalta. ;) Materiaalina Sanukeissa on tekstiili ja kumi, joten ne sopivat myös vegaaneille.

Umpinaisten sandaalien ohella löytyy myös ihan rantaläpsymallia, jos pitää enemmän sellaisesta. Harmi, ettei Spartoolla ole juuri tällä hetkellä valikoimassaan kovin paljoa Sanukin naisten kenkämalleja, mutta kannattaa pitää silmät auki, mikäli kiinnostus heräsi!

Mainosyhteistyö
Kuva via Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...