12.7.2012

Poimintoja H&M syksyn 2012 mallistosta

Tässä muutamia omia suosikkejani H&M:n tämän syksyn mallistosta. Uusia juttuja pitäisi löytyä kaupoista syyskuussa.

Huomaan antavani vähitellen enemmän ja enemmän periksi mustanhimolleni. Kaikenlaiset hyvin tummat ja murretut sävyt ovat alkaneet viehättää – erityisesti tummanpuhuvissa asukokonaisuuksissa, joissa on mukana vähän draamaa. Musteensinistä voisin kelpuuttaa jo kaappiini, ja jo kesällä fashionistojen yli pyyhkäissyt viinipunainen on kaunis väri, muttei tosin yhtään minua varten.

Sen sijaan Henkkamaukan syysmallistosta bongattu siniseen taittava sammaleenvihreä puhuttelee mua. Pidin sitä ensin sysirumana värinä, enkä kyllä vieläkään haluaisi pukeutua siihen päästä varpaisiin (toisin kuin mustaan ;)), mutta sanotaanko, että pääsin siitä jyvälle. ...Ja alla olevan kuvan pusakka demonstroi, millaisen kukkakuosin vetäisin kyllä mielihyvin päälleni. ;)
Ja tälle pusakalle sitten kaveriksi samaa kuvaa toistavat leggingsit? ;) Tuo veden lävistämä maa ja siinä kasvavat valkeat kukat tuovat mieleeni suon ja suopursun.


Syysmallistosta löytyy myös vähemmän rönsyilevää tyyliä. Pitkä takki, joka kiinnittyy edestä hyvin alas, sopii upeasti poolokauluksen kaveriksi. Huomatkaa myös jättikorvikset ja sammaleenvihreät kengät muuten monokromaattisessa asussa.
Onko kukaan muu lämmennyt jo tässä vaiheessa kesää noille syksyn murretuille väreille?

Kuvat via H&M

4 kommenttia :

Micci kirjoitti...

Noita vihreitä en kyllä päälleni laittais, mutta ah, toi musta takki - ja koko asu itse asiassa - on todella miccisä. Noms! <3

Maria Morri kirjoitti...

Hehe niin kyllä on! ;) Mäkin kuolaan sitä eniten noista. :D

Eveliina kirjoitti...

Voitasko sopia, ettei syksy tänä vuonna tulis lainkaan...

Ei vais, tumma vihree on loistava ja tuo printti on kyllä kaunis <3

Sanna Einola kirjoitti...

Noi legginssit ois mageet, jos omais tikkujalat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...