2.7.2012

Lomauniformu ja häpeilemätöntä itsetuntopohdintaa

summer uniform 7

Tässä eräs esittelemättä jäänyt asu, jossa olen kyllä viihtynyt oikeastaan koko viikonlopun. Kesäuniformuksi tuli heti. Henkkamaukasta löydetyt, väljät farkkushortsit, bikiniyläosa ja hihaton viskoositoppi, jonka voin minä hetkenä hyvänsä viskata päältäni kylpeäkseni auringossa. :D Asukuvista taas kiitos miehelle (mun tripodini on jo mustasukkainen).

Kynsissä on miehen äidiltä lainattua Essien kynsilakkaa kesäsävyssä Off the Shoulder. Ihastuin sitten kirkkaaseen pinkkiin. Sopii erityisen hyvin rusketuksen kanssa. Michael Korsin kullanvärinen bling-kello antaa mille tahansa lomatyylille tarvittaessa sopivasti ryhtiä.

summer uniform 10

Jos ketään muuten kauhistuttaa kulkea shortseissa, koska omat jalat eivät mukamas ole esittelykelpoiset (tai kädet, tai maha, tai mitä vaan), niin lukaiskaapas Virven postaus! Siinä on mielenkiintoisia pointteja siitä, miksi lämpimämmissä maissa naisilla näyttää olevan aika hyvä itsetunto kroppansa suhteen.

Alkukesästä itseäkin aina vähän ujostuttaa tuoda paljaat sääret ihmisten ilmoille, tuntuu, että kaikki tuijottavat kaikkia mikroskooppisiakin muhkuja ja muotoja tai niiden puutteita ja nauravat alas kiinnittyvälle pohkeelleni (jollaisia kehonrakentajat himoitsevat), mutta sellainen ajattelu on sulaa hulluutta. Huonolla tavalla. Ketään muuta ei vois oikeesti vähempää kiinnostaa, ja ne keitä kiinnostaa, ovat kyllä jotenkin päästään vialla. :D

Lähes kaikki löytävät itsestään vikoja, muttei niitä juuri kukaan muu huomaa. Silti on suoranainen normi, että itseensä ei saa olla aivan tyytyväinen. Aina pitää vähän mollata ja dissata itseään ja kroppaansa, peitellä ja häpeillä, "säästää" muita ihmisiä omalta epätäydellisyydeltä. Lempo soikoon, kapinoidaan nyt edes vähän tätä pakollisen itseinhon kulttuuria vastaan ja viitataan kintaalla omille epätäydellisyyksille. ^^ Annetaan valoa kaikille selluliiteille ja arville, sopeutukoot muut ihmiset siihen sitten eikä toisin päin. ;)

EDIT: Tässä vielä ne loputkin asukuvat, joita katsellessa kyllä en enää löydäkään jaloistani niitä vikoja, joita kuvittelin siellä olevan. :) It's all in our heads.

summer uniform 8
summer uniform 13
summer uniform11
summer uniform 9
Toppi ja shortsit - H&M, sandaalit - Vagabond, kello - Michael Kors, arskat - Asos
summer uniform 12

Mukavaa ja aurinkoista alkanutta heinäkuuta kaikille teille ihanille ja upeille ihmisille! ^^

3 kommenttia :

Heidi kirjoitti...

Harvinaisen samaa mieltä tosta itsetuntojutusta. :P Aiemmin mulla oli tapana dissata omaa kroppaani ihan jatkuvasti mukahauskalla läpänheitolla (reiteni olivat esimerkiksi omasta mielestäni niin isot, että niillä olis voinut räjäyttää pari galaksia heh_heh), koska ajattelin että itse heitetty kivi sattuu vähemmän kuin jonkun vieraan nakkaama. Jossain vaiheessa sit onneksi tajusin miten urpoa ja muidenkin mielestä varmasti kiusallista moinen oli, joten lopetin.

Loppujen lopuksi, eihän se mun paattia kiikuta vaikka jotakuta ahdistaiskin mun reidet. Onneksi suurin osa ihmisistä on kuitenkin sen verran hyvin kasvatettuja että osaavat pitää sellaiset ahdistukset omana tietonaan.

Stina Saari kirjoitti...

Ihana postaus! Itse pidän tyyliblogia normaalipainoisuuden puolesta, ja sen vuoksi tämä oli todella ihana luettava. :)

Lisäksi sinä olet todella kaunis nainen, ja kadehdittavan hyvällä tyylitajulla varustettu vieläpä. Ja nätit jalathan sinulla on, nomnom!

Maria Morri kirjoitti...

Heidi, totta joka sana. :) Ja todennäköisesti hyvin, hyvin harvaa jaksaa tosiaan ahdistaa toisten ihmisten ulkonäkö, vaikka tietty jotain idiootteja, jotka vielä ääneen alkavat aukoa on olemassa...

Stina, kiitos paljon. :) Normaalipainoisuuden puolesta onkin jees pitää blogia, se on kuitenkin niin laaja skaala, että siihen mahtuu toooodella monenmuotoisia, ihania ja erilaisia ihmisiä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...