24.7.2012

Aurinkoa Yves Rocherilta

Tämän kuun Yves Rocherilta saadut testituotteet liittyvät aurinkoon – sopivasti nyt kun helteet toivottavasti palailevat!

Jos muuten haluatte tilailla Yves Rocherilta nyt jotakin, niin kaikki Heijastuspinnan lukijat saavat kassalta viiden euron alennuksen koodilla YRREVIEW!
Koodi on voimassa 15. 8. asti!


yves rocher tanning oil

Monoï de Tahiti Dry Tanning Oil on huumaavalta tuoksuva kuivaöljy, joka korostaa kauniisti rusketusta samalla kun se kosteuttaa ihoa. Öljy tuntuu kyllä oikein ihanalta iholla, mutta jälleen kerran aivan liian voimakas tuoksu on se, miksi en tule tätä tuotetta käyttämään, vaan annoin sen eteenpäin. Hajusteyliherkät, ottakaa tämä huomioon. Muuten käyttäisin tätä mieluusti.

yves rocher aurinkopuuteri

Aurinkopuuterit ovat olleet allekirjoittaneelle aikamoinen hitti tänä kesänä, ja laiskimpina päivinä olen vain tehnyt kevyen pohjustuksen, ojentanut kulmat ja levittänyt kasvojen reunoille aurinkopuuteria. Helppoa ja nopeaa. Kuitenkin olin vähän pettynyt tähän aurinkopuuteriduoon, sillä pigmentti tuntui olevan työn ja tuskan takana saada rasiasta edes sormen päähän. Suoraan sanottuna en jaksanut tämän perusteella kokeilla tuotetta kasvoille. Tässäkin on kukkainen tuoksu, mikä on ihan hauska lisä, mutta taaskin hajuherkille se voi olla liikaa.

yves rocher aurinkopuuteri swatch

Paljon tyytyväisempi olinkin sitten näihin vedenkestäviin silmänrajauskyniin, jotka minulle lähetettiin mustana ja ihanan säkenöivänä turkoosina. Kynien koostumus on sulavan voidemainen ja pigmentti erittäin hyvä, tsekatkaa vaikka tuo alla oleva kuva ja vilkaiskaa tuota turkoosia! En tosin kyllä tiedä, miten hyvin nämä nyt sitten vettä lopulta kestävät, sillä pestessäni kädet swatch-kuvan oton jälkeen sain kyllä kevyesti hinkaamalla värit lähtemään. Ei siis kannata hieroa silmiä? :D

yves rocher waterproof eye pencils
yves rocher waterproof eye pencils swatch

Sellaisia tällä kertaa!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...