30.7.2012

Ash Bowie - vielä kerran sitä kiilakuolausta

Mä olen ehkä tullut hulluksi, ja te ehkä kyllästytte, mutta mun on aivan aivan pakko vielä jakaa tämä kiilatennarikuolaus. (Aiemmat kuolaukset voi tsekata tästä ja tästä.)

Huomasin nimittäin tyyliin viime yönä, että Ash-kulttitennareista oli tullut vihdoin Spartoolle mallia Bowie, joka on aikaa myöten muotoutunut suosikkimallikseni noista Ashin tossuista. Ja vieläpä useammassakin värissä! Päätellen siitä, miten äkkiä viimeksi nämä katosivat nettikaupoista, menekkiä tulee olemaan. Vaviskaa, wedge sneakereita vihaavat! :D

Mun on tunnutettava, laitoin kengät tilaukseen. Mustana, kuten arvata nyt saattaa. Valkkasin uskaliaana koon 38, koska nettisurffailun perusteella Ashin koot ovat väljät, ja puolikokojen kohdalla kehoitetaan joka paikassa ottamaan se pienempi koko (jännästi tosin Spartoo kehoittaa valkkaamaan normaalin kengännumeron...) Oma kengännumeronihan on useimmiten 39, mutta mulla on kenkiä myös koossa 38, ja jalan mittojen perusteella asetun kutakuinkin noiden kokojen väliin, ja merkistä riippuu sitten aina, mikä istuu jalkaan parhaiten. Joskus olen ottanut myös sen isomman koon ja tehnyt kengästä istuvamman pohjallisilla.

Saapa nyt siis nähdä, meneekö tää ihan nappiin vai ei, mutta onneksi palautus on ilmaista. :) Kertoilen sitten myöhemmin, miten kävi.

Mainosyhteistyö
Kollaasin kuvat via Spartoo.fi

1 kommenttia :

Sanna Einola kirjoitti...

On muuten mageet noi mustat kiilalenkkarit!
Ostaisin itsekkin jos olisivat vähän halvemmat :)
Hienot on!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...