23.7.2012

5 asiaa, joita haluan wedge sneakereiltani

Olen jo hetken katsellut blogeissa ja nettikaupoissa niitä jo aiemmin mainitsemiani kiilakorkolenkkareita, wedge sneakereita, koko ajan vähän sillä tavalla haku päällä. Pikkuhiljaa erilaisia kuvia ja kenkäyksilöitä katsellessa lenkkariestetiikantaju hioutuu, ja sitä alkaa hahmottaa, mistä pitää ja mistä ei.

Minä haluan kiilasneakereiltani aivan ehdottomasti seuraavaa viittä asiaa:
1. Musta väri, vähintäänkin hallitsevana. Mitä enemmän mustaa, sen parempi. You know me...

2. Pohjan on oltava ehdottomasti musta, ei valkoinen, toisin kuin monissa malleissa. Se tekee möhkälemäisestä kengästä jotenkin ilmavamman ja sulavalinjaisemman.

3. Pohja saisi mieluusti olla myös ohuenpuoleinen, ei kovin paksu. Ks. kohdan kaksi perustelut.

4. Ei suuria nauhakimppuja, joihin pelkään kompastuvani.

5. Vaikka en halua jättimöhkälettä jalkaani, en halua myöskään mitään siroa ja sievää korkoa – kiilan on oltava selkeästi piilotettu ja kannan näytettävä tukevalta. Sentään lenkkarit kyseessä! ;D

Alla olevaan kollaasiin kokosin Spartoolta bongaamieni, varsin hyvin vaatimukset täyttävien Buffalo-merkkisten kiilojen ympärille asukokonaisuuden, jota aika varmasti tulisin käyttämään wedge sneakereiden kanssa. Kuten huomaatte, nämä kengät löytyvät sekä kokomustina, että yhdistelmänä beigeä ja musteensinistä. Molemmissa kengissä päälliosa on aitoa nahkaa.Wedge Sneaker Rockin


Yhdistäisin nuo särmikkäät kengät ehdottomasti maailman parhaisiin pillifarkkuihin, joissa elin melkein koko vime syksyn, talven ja kevään, ja joissa siis tulen aika varmasti vastaisuudessakin elämään. Asuun sopii aivan täydellisesti unelmieni epäsymmetrinen nahkatakki, rennosti mudoton suuri nahkalaukku ja rokkaava t-paita. Arskat laittaisin päähän jopa pilvisellä säällä. ;)

Mitäs te tykkäätte? :)

Mainosyhteistyö
Kenkäkuvat via Spartoo.fi

4 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

Sarjassamme "kommentteja joita en tästäkään uskonut sanovani", mutta irl nuo näyttää oikeasti aika hyviltä. Ei täällä susirajalla näy, mutta Pariisissa kyllä.

Maria Morri kirjoitti...

Näin se menee ;)

Aurora kirjoitti...

Oh no-no! Mä jään varmaan viimeiseksi, joka noita vastustaa, haha :D

Maria Morri kirjoitti...

No tuskin kuitenkaan! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...