19.6.2012

Sininen tukka?

Olen sanonut tämän monta kertaa blogiurani aikana, ja joudun sanomaan taas: älä koskaan sano "ei koskaan". :D Sininen tukka näyttää yllättävän raikkaalta ja kiehtovalta, kuin merenneidon hiukset. Eivätkä nämä siniset hiukset tunnu olevan pelkästään Katy Perryn erikoisuutta. ;) En sitten tiedä, olisiko syytä huolestua siitä, että huomaan halajavani sähkönsinistä luomiväriä ja Barbie-pinkkiä huulipunaa.


Sininen kuontalo, hot or not?

12 kommenttia :

Horros kirjoitti...

Ensimmäinen etenkin on sievä!

Maria Morri kirjoitti...

Joo, mä kans pidän omalla tavallaan kaikista.. :) Toi Katy Perryn räväkkä väriyhdistelmä on kans aika hauska :D

Anonyymi kirjoitti...

Sininen tukka voi tosiaan näyttää hyvältä, tulee jokin sarjakuvan sankaritar mieleen. Vaatii kyllä varmasti paljon itsevarmuutta kantajaltaan, ei itselläni rahkeet ihan riittäisi.

Maria Morri kirjoitti...

On myönnettävä: ei kyllä mullakaan. :D Ihailen muita sitten. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai välttämättä itsevarmuutta? Enemmänkin viitseliäisyyttä.

Sininen käy silmään sen verran reippaasti (vrt. luonnollisemmat värit), että värien ja siisteyden pitää sitten muunkin olemuksen osalta olla kunnossa.
Hiekanvärisellä kuontalolla voi pyöriä ihmisten ilmoilla epäsiistinäkin, koska taustalle on helppo sulautua.

Maria Morri kirjoitti...

Sininen voi kyllä jo itsessään herättää negatiivisia viboja ihmisissä, paljon enemmän kuin "tavalliset" tukanvärit, koska noh, epätavallinen nyt aina kerää huomiota ja herättää vastustusta. Kyllä se vaatii vähän luonnetta olla välittämättä sellaisesta. Ehkä se on se, että sinisen tukan kanssa ei voi yhtään kontrolloida sitä missä tilanteessa kapinoi konventioita vastaan, suunsa avaamalla ja olemalla eri mieltä voi sentään vaikuttaa siihen missä tilanteissa ja keitä kohtaan kapinansa ilmaisee. Tarvittaessa voi sitten vaikka sulautua hiljaisesti joukkoon jos niin haluaa.

Ja jos kerran sinisellä tukalla ei voisi pyöriä ihmisten ilmoilla epäsiistinä, niin onpas sitten taas tosi käytännöllinen kuontalo. ;)

Maria Morri kirjoitti...

...Terveisin siis tukka-aina-sekaisin. ;)

Jonesy kirjoitti...

2010 halusin välttämättä sinisen tukan tummanharmaalla juurella (lyhyt tukka) ja marssinkin ensimmäiseen kampaamoon, missä kuvittelin kyseisen operaation onnistuvan yskimättä. Tulos oli _täydellinen_. Ihana mustikansininen, joka haalistui kylläkin viikossa täydelliseksi hopeanharmaaksi ja lopulta vain platinaksi.. Oih. Se oli niiiiin kaunis.

Ilsa kirjoitti...

http://www.yourhairstyles.net/hairstyles/katy-perry-pink-bob-hairstyles-2012-1.jpg

Tää ei nyt liity siniseen, mutta Katy Perryyn kylläkin. Toi pinkki polkkatukka oli mun mielestä törkeen makee. Toisaalta klassinen, toisaalta aika överi. Pelkkää rakkautta! Terveisin hän, joka jakaa tyylitajunsa viisivuotiaiden kanssa.

Maria Morri kirjoitti...

Jonesy, ihanalta kuulostaa! :) Olisinpa kokeillut tuota silloin, kun itelläkin oli platina päässä, jos se kerran ei sen kovemmin jämähdä päähän. :)

Ilsa, hihi, leikkimielisyys on vain hyväksi, tukkaahan se vaan on. :) Pakko kyllä ihailla kaikkia, jotka uskaltaa oikein repästä!

Jonna kirjoitti...

Oi mäkin rakastan kaikkia shokkivärejä suunnattomasti! Omien pinkkien hiusten ylläpito 15 vuoden kultaisessa iässä oli kuitenkin niin rasittavaa että nykyään pitäydyn mahdollisimman luonnollisissa sävyissä, eipähän tarvitse miettiä värjäämistä koko aikaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Gotta have blue hair!
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/YouGottaHaveBlueHair

Itse diggailen tosiaan kanssa uskaliaammista hiusväreistä, esim. lähes puhtaan valkoinen ja neonvihreä ovat muita suosikkejani sinisen ohella.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...