8.6.2012

Seitsemäs

seventh june2012 1

Tässä eilisen päivän asua, tai siis, yksi niistä. Päivän ja menojen mittaan nimittäin päällä oli välillä takkia, välillä neuletta, jalassa ballerinoja, läpsyttimiä ja sandaaleja. Huomatkaa myös ah-niin-trendikäs neonkeltainen kynsilakka, jota levittäessäni tajusin, että sen alle tosiaan kannattaisi laittaa kerros jotain valkoisentapaista väriä.

seventh june2012 2
Paita - COS, farkut - Dr Denim, ballerinat - Wonders, kello - Michael Kors, kaulakoru - H&M, laukku - Zara
seventh june2012 3

Hyödynsin myös vaihteeksi lämmintä ja aurinkoista keliä ja kävin grillaamassa jalkojani. Samalla olisi pitänyt lukea tätä:

seventh june2012 5

Mikä näissä perheväkivaltateemoissa aina vähän ärsyttää, on se, että niissä ei oikein huomioida tasan mitenkään miesten kokemaa väkivaltaa parisuhteessa, vaan asiasta puhutaan kuin tekijänä olisi aina vain mies ja kokijana aina vain nainen, vaikka miehet ja naiset kokevat parisuhteessa väkivaltaa yhtä paljon. Jos jo naisillekin voi olla vaikea kertoa väkivallasta, niin vastaavasti miehillä voi olla aika korkea kynnys ilmoittaa siitä, että nainen lyö, koska kyllähän hei miehen pitää naiselle pärjätä (tai muuten on joku heikko ressukka), koska kulttuuriset odotukset mieheydestä tuppaavat yhä sinne päin menemään. Väkivalta on kuitenkin aina ehdottomasti väärin, kohdistui se kehen tahansa.

....Mutta sitten siis luinkin lopulta auringon sulattamien aivojen lohduksi tätä:

seventh june2012 4
seventh june2012 6
seventh june2012 7
seventh june2012 8

Tänään saattaa ohjelmassa olla vihdoinkin Prometheuksen tsekkaaminen ja auringosta nauttiminen, yllättäen. ;)
Lokoisaa perjantaita siis kaikille! ^^

7 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Oho, kultaa kaulassa! ;)

Mau kirjoitti...

Heips! Huomasin että sulla on Wondersin baltsut ja yritin hakea niistä vähän tietoakin tolla Hae blogista -systeemillä mutta en oikein osannut niin kysympä nyt sitten näin.
Eli kuinka kauan ne on sulla olleet ja ovatko kestäneet siisteinä? Kokeilin nimittäin ko. merkin baltsuja Stockalla eräs päivä, ja nehän oli aivan ihanat jalassa, mutta mietin vaan että kestävätköhän hyvin kun nahka tuntui olevan niin kovin pehmeää.. Ainakaan siellä eivät tuntuneet olevan ihan halvimmasta päästä, ja koska merkki on ihan outo niin olisi kiva vähän kuulla kokemuksia!

Maria Morri kirjoitti...

Enni, jep, harakka vauhdissa. ;)

Mau, ostin nuo vuosi sitten, olisko ollut aika aikaisin kesällä jo, ja olen varsin ahkeraan niitä käyttänyt (toki muitakin kenkiä, että ihan jokapäiväistä ei ole käyttö olut) ja oikein hyvinä ovat kyllä pysyneet. :) Nahka ei ole pahemmin kärsinyt, yllättävää kyllä, (mut kai sen esim. sorateillä saisi naarmuiseksi :D) ja tuo koko 39 on mun jalkaani sen verran väljäkin, ettei ihan ole kärjen saumat kovillakaan. Olen joskus nimittäin yksistä Vagabondin kengistä saanut ne kärksaumat halkeamaan, kun on ollut pikkasen nafti se koko. :P

Ja toi, että kantapäässä on kuminauhasysteemi on ihan parasta, koska mulla on just aina se ongelma, ettei mitkään avokkaat meinaa pysyä ilman hihnoja jalassa. Harkitsin tänä vuonna jo toisen parin ostamista varastoon, mutta ajattelin luottaa siihen, että noita löytyy sitten ensi vuonnakin. x) Tosi mukavat jalassa!

inês prates kirjoitti...

Hello dear, I've just found your blog and it's beautiful! love your bag!
It will be an honor for me if you can visit mine, too!
www.urban-catwalk.blogspot.com

Mau kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Täytyy itsekin kyllä laittaa korvan taakse tuo merkki ja ehkä ostaakin omat. Stockalla ei harmi vaan ollut noita simppeleitä versioita mustana mun koossa enää ollenkaan, enkä niitä interwebsin syövereistäkään löytänyt. Mikäköhän tää merkki oikein on kun sitä on niin vaikea löytää?

Noh, ehkä se on ihan hyvä vaan kun ostin itselleni Tory Burchin baltsut hetki sitten, ja olisi vaikea perustella itselleen monia kalliimpia baltsuja/kesä.

Ehkä kyselen ensi vuonna sitten uudestaan vielä näistä! ;-)

Maria Morri kirjoitti...

Ines, thank you so much! I'll check it out! :)

Mau, ollos hyvä. :) Mä oon kans ihmetellyt, että miksei sitä löydy. Sitä oli Spartoolla vielä ainakin vuosi sitten, mutta nyt sieltäkin kadonnut. Mutta onhan näitä tietysti kenkämerkkejä, jotka eivät ehkä niin tunnettuja ainakaan nuorelle yleisölle ole, esimerkiksi Ten Points tekee myös oikein laadukkaita, joskin ehkä vähän ajattomampia (tylsempiä?) nahkajalkineita, mutta tuntuu olevan paljon vähemmän tunnettu kuin esim. Vagabond.

TB:n ballerinat ovat nekin muuten kauniita, olen niitäkin ihaillut toisinaan. :) Nyt kun olen vähän harakoitunut, olen alkanut vähän jo suorastaan himoitakin sellaisia suurella metallisella koristeella varustettuja... :)

Mäkin muuten huomasin, että Wondersilla on näemmä ollut Stockalla kysyntää, kun eräs nuden värinen malli on jo ihan kadonnut sieltä nyt, vaikka sitä aiemmin keväällä oli paljon hyllyssä. Nyt on vain sellaista keskiruskeaa mallia. Mutta kannattaa varmaan pitää silmät auki :)

Noora kirjoitti...

Upea upea kampaus! Ja nuo värikkäät kynnet viimeistelevät asun täydellisesti! :) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...