20.6.2012

Meikkifail with Lumene BB-Cream

Kokeilin tehdä meikkiä Lumenen uuden Vitamin C+ Illuminating Anti-age BB-voiteen kanssa (kyllä, nyt myös Lumenella on sellainen). Anttilassa testatessani vaaleinta sävyä leuankulmaan olin aivan onnessani, koska peittävyys oli ihan hyvä, tuoksu kiva ja koostumus mukavan kosteuttava. Mutta niinhän se sitten oli, että valot valehtelivat, ja väri oli todellisuudessa vähän turhan tumma ja punainen, lopputulos lähinnä kiiltävä. Norminaamani on yleensä jotakin luokkaa NC15-20.

lumene bb

Kuten huomaatte jo heti ensimmäisestä naamakuvasta, nämä kosteat kasvovärit eivät näytä edelleenkään olevan ihan se mun juttu. Kiilto ja hohto korostavat vähän liian paljon ihoni pientä muhkuraisuutta ja ihohuokosia, jos nyt epätasaista väriä tällaiset nestemäiset värituotteet tasoittavatkin. Muutenkin tästä meikistä tuli nyt pienimuotoinen katastrofi, näette pian, tätä ei siis pidä ottaa mitenkään esimerkkinä siitä, minkä näköisenä pyrin joka päivä kuljeskelemaan ihmisten ilmoilla.... :D

Kaikissa kuvissa on tasan samat muokkaukset copy&paste -periaatteella. Syvimmät pahoitteluni kuvien aivan kierossa olevasta valkotasapainosta, nyt yksinkertaisesti loppui kärsivällisyys säätää kuvankäsittelyohjelman kanssa siinä kohtaa, kun oli saanut pimeistä kuvista edes nuo ihon yksityiskohdat irti. (Tahtoisi uuden ja paremmin sisähämärässä pystyvän kameran....)

meikkis1
BB-voidetta vain vasemmalla puolella kuvaa. Huomaa kiillosta ja hieman tasaisemmasta ihonväristä.
meikkis3
Tässä tuotetta koko kasvoilla sekä lisäksi valokynä silmien alla. Ihonsävy kyllä tasoittuu, mutta toisaalta ikuinen riesani, coupe rosa on edelleen poskilla siellä voiteen alla läsnä. Lisäksi otsa kiiltää ihan sikana. Tähän tarvitaan nyt jotakin kiillonpoistajaa...
meikkis4
Tässä BB-voiteen päälle töpötelty Mschicin mineraalimeikkipohjaa, josta olen aiemmin kirjoitellut täällä. VIRHE. Väri muuttui kasvoilla jo liiankin vaaleaksi, ja lisäksi Mschicin meikkipohja muutti voiteen kanssa yhdessä meikin kovin raskaaksi ja pakkelimaiseksi. Jos vertaatte kaulan ihoon, näette värieron selvästi, ja vaikutelma on maskimainen. Ei näin. Ainoa hyvä puoli tässä on se, että naama ei enää kiillä rasvaisen näköisenä.
meikkis5
Lisätty aurinkopuuteri, jota käytän kesällä luultavasti vastoin kaikkia sääntöjä ihan poskipunana JA varjostajana - koko poskialueelle toisin sanoen. Kiiltävä aurinkopuuteri toimii samalla poskipäiden korostajana. Voin myöntää, tuo aurinkopuuteri on niin kaunis, että tulee välillä vedettyä ihan reippaat aurinkopuuteriöverit. :D Ja ah, toi Lumenen BB toimii näköjään ihohuokoskorostajana.
Lisäksi tässä kuvassa on jo maalailtu silmätkin päähän (alaluomella vaaleanruskeaa, yläluomella tummanruskeaa rajauskynää), lisätty luomiväriä ja laitettu ripsiväri.
meikkis6
...Ja vielä huulirasvaa ja vaaleaa huulipunaa, en ihan tykkää noista luonnostaan suorastaan verenpunaisista huulistani. :D Joskus mua huvitti kovasti, kun Stockalla meikkimyyjä halusi testauttaa minulla huulipunan sävyä siten, että törkätään sormen sisäpinnalle väriä ja se sitten näyttää *ihan* samalta kuin huulilla. Menin niin hämilleni, että annoin myyjän töhriä sormeeni huulipunaa, vaikka tiesin, ettei se tule todellakaan näyttämään yhtään samalta oikeasti.
meikkis7

Mitä tästä opimme? Ehkä lähinnä sen, että kannattaa aina, AINA testata kaikki tuotteet ennen ostoa *luonnonvalossa*, ja että seuraavalla kerralla annan joko naaman kiiltää BB-voiteen kera, tai sitten jätän sen kokonaan tästä yhtälöstä pois. Ihan näin pakkelista, ihoa rumentavaa maskimeikkiä en todellakaan normaalisti tee. :D Ehkäpä taidan pitää tuon ihmeaineen lähinnä auringonottotököttinä, kas kun siitä se suojakerroin 20 (huomhuom, se on se "anti-age", koska aurinko vanhentaa ihoa) löytyy.

Ihana tuote, muttei varsinaisesti minua varten.

16 kommenttia :

Mau kirjoitti...

Mitä punaa sulla on tässä huulilla? Näyttää kivalta nimittäin :-) Mulla on tuo sama ongelma että huulet ovat luonnostaan melkeimpä kirkkaanpunaiset enkä tykkää niiden väristä kauheasti mutta on vaikea löytää sopivaa nudepunaa ettei se ole sitten liian vaalea (ts. liian iso kontrasti omiin huuliin verrattuna).

Maria Morri kirjoitti...

Mullon tossa Goshin vaaleinta punaa nimeltä Darling. :) Se on aika kivasti tarpeeks kosteuttava, ja sitä voi tarvittaessa kerrostaa peittävämmäksi. :) Ja tutulta kuulostaa todellakin toi, että on vaikeeta löytää, yleensä kivat vaaleat punat taittaa omil huulil liikaa siniseen tai sit just on liian vaaleaa.

rinkeli kirjoitti...

Täh, en minä vaan edes mainittuasi erota mitään couperosaa. :D Olen tuskaillut itse, auttaisiko mikään mömmö ihonvärin tasoittamiseen, siis silleen hoitamalla, kyllähän sen juurikin esim. mineraalimeikin alle saa peittoon niin, ettei häiritse.

Maria Morri kirjoitti...

Heh no ehkä nuo kuvat sitten eivät sitä kovin hyvin näytä, ja toki se vähän vaihtelee miten kovaa punoittelee... :) Ja samaa oon mäkin pohdiskellut. Joku laserhoito saattaisi ilmeisesti auttaa, mutta kallista kuin synti!

Thoughts, Love & Diamonds kirjoitti...

Olipas kiva postaus. :) Mielenkiintoinen..

Aina ei voi onnistaa ja jotkut tuotteet ei vain kertakaikkiaan sovi itselle. Sinulle sopii tuo vaalea huulipuna.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihanaa tuossa tuotteessa mielestäsi on, kun se ei sopinut sinulle ollenkaan?

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymi, siinä postauksen alussa kerroin, mitä ihanaa. :) Mä en silleen aattele egoistisesti, että jos jokin ei sovi juuri tasan minulle, tuote on automaattisesti ja universaalisesti jotenkin huono, koska se voi aivan hyvin sopia jollekin toiselle. :)

"Anttilassa testatessani vaaleinta sävyä leuankulmaan olin aivan onnessani, koska peittävyys oli ihan hyvä, tuoksu kiva ja koostumus mukavan kosteuttava."

Maria Morri kirjoitti...

...Ja mä niiiiiin olisin halunnut, että toi sävy olisi mulle passeli, koska sitten voisin käyttää sitä ihan pelkiltään aina ja kaikkialla. :)

Maria Morri kirjoitti...

Selvensikö tämä nyt anonyymille? :)

Hanna kirjoitti...

Ma tykkaan tosta BB voiteesta tosi paljon. Tosin en ole kayttanyt lumenea. Mulla on sen kanssa sama ongelma kuin kaikkien muidenkin - vaaleinkin savy on mun iholle liian tumma. Taa on musta kuitenkin paras meikki mita oon ostanut sikapitkaan aikaan. Mulla muuten kiiltaa naama kans ku laitan ton naamalle, mutta oon aatellu etta se ehka johtuu siita, etta siina on sita kosteusvoidetta. Kiilto itsellani lahtee pois muutamassa minuutissa, kunhan voide vahan imeytyy.

Harmi, ettei toi toiminut sulle. Toi on tosi helppo tuote.

Maria Morri kirjoitti...

Joo, musta ois ihanan helppoa varsinkin näin kesällä käyttää vaan jotain mitä voi sipaista kasvoille ja sitten se näyttää kivalta, mutta toisaalta mulla on tätä ongelmaa tän naaman kiillon kans puuterimaisillakin tuotteilla, joten ehkä tää ei yllättänyt... :) Tää on eka BB, jonka uskaltauduin ostamaan, muutama muu ei ole livenä vakuuttanut oikein yhtä hyvin, ovat olleet oikein tosi läpikuultavia...

Jännä kans, kun on periaatteessa pintakuiva ja herkkyyteen taipuvainen iho, joka sitten T-alueelta kuitenkin puskee tehokkaasti rasvaa. ^^

Pitää vielä kokeilla, josko se mitenkään toimisi ton mun vakkarimeikkipuuterin, Cliniquen kanssa sillä tavalla, että saisi vähän säädettyä sitä sävyä sopivammaksi ilman, että ne yhdessä tekee kauheeta pakkelia kasvoille. :) Mutta tosiaan tiedänpä ainakin, mitä laitan kasvoille, kun menen loikomaan vaikka laiturinnokkaan tai nurtsille. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi sinun, kaunis ihminen, pitää noissa kuvissa vääntää suuta ties mihin + mulkoilla nurkkia? :D

Maria Morri kirjoitti...

Koska se on hauskempaa ;)

Maria Morri kirjoitti...

Ai niin, ja toki mainittakoot, että se "suun vääntely ties mihin" on luonnollinen hymyni, se ei ole symmetrinen, kuten ei ole monillakaan ihmisillä. Että kiitos vain kauniista kehuista, ei selkeesti kannata hymyillä! :D

pieni tulitikkutyttö kirjoitti...

musta noi sun muikistelut on nimenomaan älyttömän söpöjä! ♥

Elisa kirjoitti...

Onneksi mä pyysin tästä testerin ennen ostopäätöstä :) On meinaan ihan liian tumma sävy mullekin, vaikka peittävyys ja lopputulos on kohillaan noin muuten. Harmittaa, kun Lumenella olisi ollut tuhannen taalan tilaisuus tehdä oikeasti vaalea ja suomalaiselle iholle sopiva BB: harvinaisuus, jota ei löydy L'O:n, Garnierin jne. puteliriveistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...