18.6.2012

Maksihametta kesään

110612 2

Tässä kaikessa yksinkertaisuudessa ja ytimekkyydessään asu eräältä hellepäivältä. Weekdayn viillokkihame, neonkeltainen kynsilakka ja simppeli yläosa.

Olen nyt rakastunut erittäin syvästi kaikenlaisiin maksihameisiin, joissa on jotain jujua, kuten nyt vaikkapa halkiot molemmilla sivuilla, tai takaa pitenevä helma, tai kokonaan toispuoleinen pituus, you get the idea. Tällainen maksihame on vilpoinen päällä, suojelee vähän koipia auringolta ja näyttääkin ovelalta. Jos haluaisin peitellä jalkojani, mutten hiostaa itseäni leggareissa tai housuissa, käyttäisin koko kesän maksihameita.

110612 5
110612 4
Toppi H&M, hame - Weekday, sandaalit - Vagabond Mykonos, laukku - Zara, kello - Michael Kors, riipus - Efva Attling
110612 6
Hämis seinässä kesken kuvaussession, iik!

Baah, olisi kiva sanoa, että flunssa on parantunut ja mennyt veks, mutta olen vain päivä päivältä tukkoisempi. Jospa tää räkätauti joskus loppuisi. Vaikka siinä ennen juhannusta. -.- Kesällä olis vähän muutakin tekemistä kuin sairastaa.

Näihin puheisiin, mukaisaa ja aurinkoista maanantaita!

3 kommenttia :

Alina Anghel kirjoitti...

chic outfit! love the skirt! xx

http://www.theprovocativecouture.com/

Enni kirjoitti...

Hei onko toi laukku nahkaa? Näin täällä tuollaisen samannäköisen Zarassa, mutta oli tekonahkainen ja jäin miettimään, että onko tuo sama vai ei!

Maria Morri kirjoitti...

Alina thanks! :)

Enni, on joo, buffalo leather, näin lukee myös netissä saman laukun kohdalla. :) Tosin, tostahan on sittemmin tehty eri versioita, eri väreissä ja vähän eri koossa, jopa reikäinen malli, että ehkä jotkut niistä onkin sit tekonahkaa? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...