12.6.2012

Maison Martin Margiela for H&M!

Image and video hosting by TinyPic

Omg, omg, omg! Huhumylly on pyörinyt blogistanissa, ja nyt huhut ovat varmistuneet: syksyn yhteistyömalliston H&M:lle tulee tekemään Maison Martin Margiela! Mallisto löytyy kaupoista marraskuun 15. päivänä liikkeistä ympäri maailmaa ja tietysti myös verkkokaupasta.

Ranskassa vuonna 1988 perustettu avantgardistinen merkki (jonka belgialainen nimikkoperustaja tosin jätti brändin vuonna 2009) nojaa ajattomaan, mutta myös jossain mielessä tunnistamattomaan ja epämääräiseen designiin. Valkoinen väri on MMM:n tavaramerkki, ja välillä vaateluomukset tuntuvatkin olevan suoranaista konseptitaidetta. Onpa kyllä jännittävää nähdä, millä tavalla laajalle yleisölle suunnattu ketjuliike onnistuu sulautumaan ja tuottamaan uudelleen MMM:n hengen ja fiiliksen tavalla, joka myös puhuttelee suurta määrää kuluttajia.

Maison Martin Margiela AW12. Source: the-northernlight.com via Maria on Pinterest


Kuten NYMag.comissakin kirjoitettiin, dekonstruoitu tyylikin näyttää upealta silloin, kun se on toteutettu laadukkaista materiaaleista laadukkailla tuotantomenetelmillä, muuten vaikutelma voi olla vain sotkuinen. Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää. Minä nyt olen joka tapauksessa aivan fiiliksissä tästä (ai miten niin sen huomaa?)!

Image and video hosting by TinyPic

Tsekkaa alta sneak peak -videokurkistus!


Siis voisiko parempaa toivoa? Noh, ehkä Rick Owens ja Ann Demeulemeester olisivat omalla toivelistallani, samoin kuin Celine, mutta ei pidä nyt ihan taivaisiin kurkottaa. ;)

Kenen suunnitelijan yhteistyömalliston te haluaisitte nähdä H&M:llä?

Kuvat via H&M ja Pinterest

1 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Celine olis kyllä kieltämättä kiva!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...