29.6.2012

Kenkävinkkejä ja asukollaaseja

Bongasinpas taas Spartoon kenkäalennuksista parit kivat kesäsandaalit, jotka ovat myös erittäin salonkikelpoiset. Kokosin niiden ympärille asukollaasit Polyvoressa, olkaatten hyvät!

Ensimmäiseksi esittelen kollaasin, jonka kokosin Nine Westin sandaalien ympärille. Nilkkaremmillä varustettu malli on varsinkin omaan jalkaani erinomainen, koska tunnetusti allekirjoittaneelta on ongelmia saada kengät pysymään jalassa. Hyvin matala kiilakorko on siitä kiva, että se on naisellinen, muttei kuitenkaan tee mallista mitenkään tuskallista. Musta ja ruskean eri sävyt tekevät kengästä helposti yhdisteltävän niin tummiin kuin vaaleisiinkin asukokonaisuuksiin. On ihan parasta, kun vaate tai asuste taipuu monenlaiseen tyyliin arjesta juhlaan.

Soft ShadesToinen kollaasi on rakennettu Vagabondin paksupohjaisten, mustien nahkasandaalien ympärille. Alennuksessa muuten nyt nekin. Paksu ja tasainen pohja pitää tämänkin kengän kävelykelpoisena, mutta kuitenkin persoonallisena. Mustan ja neonkeltaisen skarppi yhdistelmä houkuttaisi kovasti.... Ja huomatkaa, myös uusi hattuni pääsisi tähän asukokonaisuuteen mukaan! ;)

Happy faceKolmannen asukollaasin näpräsin aika itselleni epätyypilliseen tapaan. Kuten nimittäin huomaatte, vaaleat ja suorastaan hempeät värit ovat vallitsevina mintun ja nuden sävyjen muodossa. Vaikka en itse juuri koskaan pukeudu näin, ihailen vähän kaikkia upeita ihmisiä, jotka saavat tämän jutun toimimaan. Nuo kiilakorolliset, Sinelan juhlaan erinomaisesti sopivat sandaalit voisin kyllä silti ottaa. ;) Olis yhdet häätkin pian tiedossa (ei omani :D)...

Calm


Mainosyhteistyö.
Kenkäkuvat via Spartoo.fi

2 kommenttia :

Jose kirjoitti...

Keskimmäinen setti = ♥! Alkoi vähän houkutella nuo Vagabondin sandaalit, oon kaipaillut jotain vastaavaa ja ehkä noin matalia tulis jopa käytettyä. :)

Maria Morri kirjoitti...

Se on ehkä munkin suosikkini. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...