30.6.2012

Kengät häihin?

Voi apua, mulla olis tiedossa elokuussa kaverin häät, eikä kerrassaan mitään hajua, mitä mä sinne laitan päälleni. Tekisi mieli laittaa jotakin kepeää, raikasta, kevyttä ja hohtavaa, siis esimerkiksi hiekan ja nuden sävyt vetäisivät puoleensa.

Kuitenkaan en missään tapauksessa halua mitään liian herkkää tai ällöhempeää – pitäähän mun tuntea oloni kuitenkin edelleen minuksi. ;) Vaaleat, mutta ehdottomasti jalkaystävälliset nudet korkkarit houkuttaisivat, taas kerran. Mun pitää varmaan tehdä jotain tälle mieliteolle ja hankkia sellaiset, köh. Kokosin alla olevaan kollaasiin muutaman kauniin kenkäparin Spartoolta.

Aivan ylimmäiset slingback-kantapäiset kengät ovat Guessilta. Tämä on tällä kertaa kollaasin suosikkini. Metalliyksityiskohtia remmissä ja korossa, platoo-pohjallinen iskunvaimentimena, aika hyvä. Niistä alas ja vasemmalle ovat Nine Westin superkauniit nudekorkkarit matalalla korolla. Malli on kaunis ja sävy täydellinen, mutta haluaisin ehkä kuitenkin jotain jalkapöydän enemmän paljastavaa, nämä sopisivat ehkä paremmin housujen ja oikein pitkien helmojen kaveriksi. Tai noh, eihän mulla ollut vielä edes tiedossa, mitä laitan päälleni... Oikealla puolella taas ovat Ellen mokkasandaalit, joissa piristyspiikkinä fuksian värinen korko.

Shoes for WeddingAivan kollaasin keskellä ovat Panama Jackin matalat, kiilakorolliset sandaalit, joissa kyllä ei varmaan ainakaan jalka väsy. Tavallaan kuitenkin haluaisin juhlavamman kengän, kuin tuo malli. Sen alapuolelta löytyykin sitten Ashin platoo-pohjainen, vaalean ruskea remmikenkä, joka sekin on kaunis.

Tietääkö joku muuten, miten Guessin kengissä nuo koot menevät? Spartoolla ohjeistetaan ottamaan normaalia kengännumeroa yhden pienempi numero noista kengistä, mutta haluaisin mielelläni kuulla ihmisiltä kokemuksia, onko se tässä tosiaan hyvä periaate kokoa valittaessa. Palautus nyt onneksi on ilmaista, mutta aina sitä mieluusti karsii ylimääräistä tekemistä... ;)

Mainosyhteistyö
Kenkäkuvat via Spartoo.fi

2 kommenttia :

Stina Saari kirjoitti...

Ooooooooi kun ne on ihania! Korkkarit. Korkkarit ja korkkariheikkous. Koorrrrgghhh

Maria Morri kirjoitti...

Sama juttu :D *korkkarikorinaa* x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...