3.6.2012

Inspiraatiokuvia sunnuntaille

Ihana hidas ja hiljainen, auringonpaisteinen sunnuntai. Kolea ilmakaan ei hirveästi haittaa, kun vastineeksi ulkona on uskomattoman raikas ja sateentuoksuinen ilma. Hesarissa taas Sexpon asiantuntija antaa täyslaidallisen poikien ympärileikkauksille ja kertoo, miksi ne ovat yksiselitteisesti silpomista. Kannattaa lukea.

Mun tämän illan ohjelmaan kuuluu vielä jutunteko Tamperelaiseen ja kipeäksi nukuttujen niskojen parantelu (mun pääni ei ole liikkunut kovin paljoa vasemmalle koko päivänä). Siinä sivussa selailen Pinterestiä ja haaveilen uusintavierailua Helsingin uuteen COS-liikkeeseen, vähän paremman ajan kanssa. Myös kokovalkoiset asut houkuttaisivat taas, mutta arvaten, että sotkisin itseni alta aikayksikön, olen epäileväinen. Myös western-tyyppiset lierihatut ovat alkaneet kutkuttaa mieltäni... *syvä huokaus*


Näihin tunnelmiin toivotan teille leppoisaa sunnuntai-iltaa!

3 kommenttia :

Hanna kirjoitti...

Rakastuin ton oikeanpuolimmaisen naisen takkisysteemiin (mikälie) tossa kuvassa, missä niillä on sulkia päässä :)

Maria Morri kirjoitti...

Se on Ann Demeulemeesterin jostakin lähimenneisyyden näytöksestä, en ole nyt varma olisko tuo AW11 tai jotain sinne päin, mutta eniveis. :)

Mari kirjoitti...

Itselläkin mielessä kokovalkoinen asu ja myös mustakin :D vaikka joka paikassa tuodaan esille värien koko kirjo, itse haluan pukeutua tänä kesänä joko valkoiseen tai mustaan ja lisätä siihen hopeaa. Kiitos muuten inspiroivista kuvista :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...