18.5.2012

Plenty

me love cos 2

Tässä asu alkuviikolta: lyhyt bleiseri, jossa edessä nauhat, joilla takin saa kiinni, Selectedin suosikki-shopperi ja Filippa K:n t-paita. Jotenkin tykkään siitä, että saan käärittyä hihat aina ylös, ellen nyt ihan ole paleltumassa.

Huomaan käyttäneeni koko talven, kevättalven ja nyt kevään noita Dr Denimin farkkuja (tai pitäisikö sanoa farkkuleggingsejä) mallissa Plenty, joka on tuollainen semi-korkeavyötäröinen malli. Samasta superjoustavasta ja ihanan pehmeästä materiaalista löytyy myös matalavyötäröinen Kissy ja superkorkeavyötäröinen Solitaire. Valitettavasti kaapissani on näitä kaikkia. :D Silti Plentyt eksyvät jalkaan kaikista tiheiten.

Hehkutusta: Ne venyvät uskomattoman paljon (hankin ne syksyllä noin neljä kiloa kevyempänä ja vielä edelleenkin ne sujahtavat päälle ilman mitään ongelmia) menettämättä kuitenkaan muotoaan. Ihan oikeasti, ei mitään tietoa polvipusseista tai vastaavista. Katsoessa farkkuja kädessä sitä suorastaan ihmettelee, että ihan oikeastiko näihin mahdun, mutta kyllä se vaan niin on. Materiaali on siis paitsi mukava, myös uskomattoman laadukas. Tosin "vyölenkkejä ei kannata pahemmin riuhtoa", sanoi myyjäneiti, ja sen verran kyllä uskon.

Se nyt täytyy sanoa, että olen pitänyt farkkujen pesemisen tarkoituksella ihan minimissään, eli se voi hyvinkin vaikuttaa siihen, miksi housut ovat pysyneet niin hyvinä. Siltikin väri on kyllä haalistunut niissä harvoissa pesuissa jo jonkin verran, mutta se onkin sitten ainoa motkotus, jonka niistä keksin. Toisaalta ei ihmekään, sillä farkut ovat uusina aivan sysimustat.

me love cos 1

Vinkkinä muuten, farkkuja ei tarvitse välttämättä pestä niin usein, kun pakastaa ne puhtaiksi. Tähän metodiin luottaa myös Olivia-lehden muotitoimittaja ja uuden Costume-lehden päätoimittaja Sanna Sierilä. ;) Uskomatonta, mutta totta. Sillä tavalla kuulemma lähtee treenivaatteistakin pesunkestävät hajut vekeen. Nolosti en ole vielä treenannut tarpeeksi, että olisin ollut moisen dilemman edessä.

Olen myös huomannut pitäväni kaikista eniten juuri tuollaisista semi-korkeavyötäröisistä farkuista. Eivät nouse liian korkealle, jotta olo muuttuisi tukalaksi ensimmäisestä hiilariturpoilusta, mutta vyötärö tulee kuitenkin tarpeeksi korkealle, että housut *pysyvät jalassa*. Oikeasti, tää on mulle vakava ongelma lantiofarkuissa. Ilman vyötä ei ole mitään toivoa, ja niitä vöitä käytän oikeastaan paljon mieluummin täysin turhina koristeina mekkojen ja hameiden kanssa kuin niinkään käyttötavaroina housujen ylhäällä pitämiseen. :D On mullakin ongelmat.

me love cos 6 cb
Bleiseri - Cos, t-paita - Filippa K, farkut - Dr Denim: Plenty, laukku - Selected Femme, kello - Michael Kors, kaulakoru - Efva Attling, arskat - Asos
me love cos 4

Viikonloppuja!

9 kommenttia :

Wilhelmina kirjoitti...

Sulla on tosi kiva tyyli, ja osaat käyttää laadukkaita vaatteita. Blogikin on kiinnostava, taidanpa jäädä lukijaksi :)

PS. Eksyin blogiisi kun etsin farkkujen kloorivalkaisusta tietoa. Nimim. istun täälä kloorin hajussa kun farkut likoavat ämpärissä tuolla vessan puolella.

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos vaan, ja tervetuloa lukijaksi! :) Ah, kloori, sen kanssa on aina hauska testailla! :D Muista hyvä ilmanvaihto, ettet pökrää tai saa päänsärkyä!

Sini kirjoitti...

Jee, nyt näyttää kommentointi toimivan. Mulla ei ainakaan aikasemmin toiminut..

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Pakko kysyä, kun muistikuvani mukaan olet samoja pituuksia kuin minä ja myöskin lantiosta leveä. Aikoinaan muutama vuosi nuorempana samastuin ulkonäköösi, ja aloin pitämään itsestäni enemmän. Mitä kokoa Kissy farkkusi ovat? Pohdin kovasti kahden koon välillä.

Maria Morri kirjoitti...

Mulla on kaikista noista Dr Denimin farkuista Kissy, Plenty ja Solitaire koko XS. :) Olen kokeillut kokoa S, mutta se jäi jopa vähäsen löysäksi tuosta lantion yläpuolelta! Lisäksi takataskut asettui jotenkin järkevämmin tuossa pienemmässä koossa ja peba näytti paremmalta, joten... ;D Pituutta on mulla tosiaan se 158 senttiä :). Uutena nuo näyttävät ihan tajuttoman sikapieniltä, mutta ihmeen kummasti vaan venyvät päälle :D Ja saumatkin tosiaan ovat pysyneet ihan priimoina, ei mitään ratkeamisia tai muita, vaikka ihoa nuolevatkin (hih, hihi). Suosittelen silti, jos vaan mitenkään mahdollista, niin tietysti molempien kokojen sovittamista! :)

Maria Morri kirjoitti...

Ai niin, ja tuo siis pääsääntöisesti noista korkeavyötäröisistä malleista, Kissy kyllä meinaa ilman vyötä valua päältä jopa siinä koossa xs :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kovasti! Ikävä kyllä sovitus ei ole mahdollista, joten ehkä uskaltaudun sokkona tilaamaan toisen koon ja katsomaan miltä se sitten päältä näyttääkään. :)

Maria Morri kirjoitti...

Toivottavasti palautukset kulkee kätevästi, jos sattuu huonosti. :) Ja ei sit kiskota niitä vyölenkkejä! ;)

Mona Salo kirjoitti...

Vaikka vanha postaus onkin, auttoi huiman paljon, kiitos sulle! terv. tuleva dr.denimien omistaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...