31.5.2012

Minttuturkoosia

Kyllä se nyt niin on, että huolimatta monokromaattisesta ja dramaattisesta tyylimaustani, tämän kevään ja kesän värihypeni suuntautuu jo teillekin tuttuihin minttuturkoosisiin sävyihin. Sen seurauksena allekirjoittaneella on neljä tai viisi iiihan vähän erilaista turkoosia tai minttuista kynsilakkaa ja yksi mintnvihreä paita. Uusi hajuvetenikin on haalean vihreä väriltään, jännästi. En tiedä miten kauan tätä jatkuu. :D


Kokosin tämän minttuhulluuden mukaisesti Spartoon valikoimasta pari herkullista mintun tai turkoosin väristä kenkäparia. Siinä löytyy kenkiä Regardilta, Rip Curlilta (nuo kengät niiin ottaisin, kyseessä siis ylimmäiset sandaalit), Ashilta ja Havainakselta. Kun tuossa muuten juuri puhuimme ennakkoluulojen murtamisesta kenkämerkkien suhteen, niin tsekkailkaapa myös tuon viimeksi mainitun merkin valikoimaa, nimittäin löytyy muutakin jalankoristetta kuin rantaläpsyttimiä!

Image and video hosting by TinyPic

april spring 2

Olen jopa niin hullaantunut, että harkitsen puolitosissani useampaakin mintunväristä vaatekappaletta... No, yksinkertainen teeppari ei olisi vielä kummoinenkaan investointi yhden tai kahden kauden trendiä ajatellen, mutta kun huomaan himoitsevani myös mekkoja, hameita ja laukkuja... Ja niitä kenkiä. :DTästä opimme mm. sen, että minttuturkoosien sävyjen kanssa kulta näyttää harvinaisen hyvältä. Kyllä mä välillä mietin, onko mun pääni täysin pehmennyt, vielä viime keväänä vannoin sen hopeisen ja teräksisen metallin nimeen. ;) ... Ja mustan, harmaan ja nuden sävyjen nimeen. Noh, elämä (ja tyyli) on liikettä.

Mainosyhteistyö

Kenkäkuvat: Spartoo.fi

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttävät nuo sinun poimimasi esimerkit, vaikka itselleni ko. väri ei mielestäni sovikaan. Ehkä olen vainoharhainen, mutta tuntuu, että esim. vihertävät paidat korostavat ihon punaisuutta/epäpuhtauksia. Erityisesti mintunvihreä on niin raikas väri, että tuntisin itseni siinä ihan räjähtäneeksi (vaikea selittää - maybe it makes sense, maybe not :D).

Sama juttu kirkkaiden, vahvojen värien kanssa. Tulee aina ajateltua, että ne vaativat tumman ihon/hiukset seurakseen.

Maria Morri kirjoitti...

Hehe, joh, ehkä se punaisuutta korostaakin, mutta mä yritän vastapainona ajatella, että kun on vähän rusketusta pinnassa niin se vaan korostaa sitten sitä rusketusta... ;D Vahvoista ja kirkkaista väreistä en perusta minäkään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...