27.5.2012

Loreen – Euphoria


Ah, Loreen. En ollut kovin täpinöissäni Euroviisuista tänä vuonna, kovin montaa mieleenjäävää esitystä kun ei oikein ollut (...vaikka Euroneuro pääseekin lähelle ikimuistoista), mutta Loreenin Euphoriasta tykkäsin koko ajan enemmän ja enemmän. Lavashow - wow. Haalariasu - wow. Tän naisen ääni - wow. Ei kyllä mitään valittamista siitä, että voitto meni Ruotsille!

Source: google.be via Maria on PinterestMä myös rakastuin tuohon Loreenin esitysasuun. Haussa sitten seuraavaksi väljät, leveälahkeiset housut ja syvään uurrettu v-kaula-aukkoinen toppi. Jos löytyy tuollaisena samurai-ninja-haalarina, vielä parempi. (Tukkaani en laita kyllä enää mustaksi enkä myöskään ajatellut palata tasaotsikseen, ne pysykööt nyt edelleen menneisyydessäni :D)
Loreen inspiration

Mitkä olivat teidän suosikkejanne, ja voittiko oikea maa?

5 kommenttia :

Nora kirjoitti...

Tosiaankin oikea voitti, mut Jedward olisi kyllä saanut olla top5:ssä Albanian tilalla. :D

Mohn kirjoitti...

Yh, minä taas en missään vaiheessa ole lämmennyt Euphorialle. Se muistuttaa mielestäni häiritsevän paljon Katy Perryn Fireworksia.

Mya kirjoitti...

Gyl määki tykkäsin, Ruotsin biisi oli ainoa jota kuuntelin monta kertaa ennen viisuja. Johtunee tietysti siitäkin että se tuli tietoisuuteeni kun sitä hehkutettiin monessa paikassa. Ei se kyllä Fireworksia mielestäni muistuta juurikaan, paitsi "up, up, up" :D
Eestin viisu oli ihana ja kaunis! Ja taitava laulaja. Näitkö Maria Ranskan viisun? Musiikillisesti mielenkiintonen, ja siinä on myös jännä musavideo, ja laulajalla oli livenäkin notkea ääni. Jedwardin biisi oli hirveetä shaibaa, mutta onhan ne aika sympaattisia, kuin jotain animaatiohahmoja! :D
Oli muitakin hyvii ja kivoja mutta tässä päällimäiset! :D

T. Viisufani

P.S. Suomen juontajalla oli jotenki kaksmielistä läppää!

Enni kirjoitti...

Ihan törkeen hieno lavashow, asu ja toi tanssi! :D Olin ihan varma, että Ruotsi voittaa, mutta kun näin tämän esityksen, niin vasta todella ymmärsin mistä oli kyse! Liveversiona tää biisi aukes mulle ihan uudestaan, vaikka olin sen jo radiosta kuullut kymmeniä kertoja.

Maria Morri kirjoitti...

Mulle oli taas etua, etten hirveesti kuuntele radiota sun muuta, niin ei ollut toi biisi kulunu mulle puhki, enkä ole kuullut Katy Perryn Fireworksia. :D Mut Jedward oli mustakin hirmusen symppis, nauratti se niiden esitys kun tuli niin hyvä mieli. ^^ Suomen naisjuontaja oli kyllä välillä niin argh jotenkin. :D

Ja imho toi Loreenin setti on just nimenomaan upee tollasena live-esityksenä, siis mä niin tykkäsin tosta simppelistä ja samalla vähän erikoisemmastakin tavasta pistää show pystyyn. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...