21.5.2012

L´eau de Chloé

leau de chloe 2

Olen jo hetken käyttänyt tätä uusinta hajuvesirakkauttani: tänä vuonna hyllyille ilmestynyttä L´eau de Chloéa. Sekoan aina keväisin vihreisiin tuoksuihin, lämpimällä ilmalla huomaan kaipaavani raikkautta, kirpeyttä ja kepeyttä iholleni. Hajuvesifriikkinä mulla on myös aina haku päällä. L´eau de Chloé -tuoksuun ihastuin ensinuuhkaisulla, ja suorastaan hämmästyin, miten hyvä ja vetoava se oli. Alkuperäinen Chloén tuoksu, josta tämä on siis hieman muotoiltu versio, "flanker", ei ole jäänyt mieleen juuri mitenkään, joten olin oikeastaan kiertänyt tämänkin pullon tasaisen kaukaa. Virhe, VIRHE!

L´eau de Chloé on yhdistelmä raikasta sitrusta, ruusuvettä ja patsulia. Rakastan sitrustuoksuja, mutta en silti halua tuoksua tiskiaineelta tai suihkusaippualta. Ilokseni L´eau de Chloén sitrus on kaikkea muuta, kupliva kuin kuohuviini! Valitettavasti sitrushuuma ei kestä ihan niin kauaa kuin toivoisin, mutta tilalle astuu ihanan raikas, mutta pehmeä kukkaisuus. Ruususta en yleensä oikein tuoksuissa pidä, koska ne ovat helposti joko liian imeliä tai muutoin hajuhermojani pahoinpiteleviä ja raastelevia. Monesti saan ruusuisista tuoksuista päänsäryn, vaan en tästä. Tässä tuo ruusu on juuri sopivan vaimea ja herkkä – ruusuvedestähän tässä siis tosiaan olikin puhe. Lopputulos on hienostunut ja hillitty, muttei silti tippaakaan tylsä tai sieluton. Varma ja turvallinen, myös samalla persoonallinen.

Lopulta iholleni jää haalea, kevyt patsuli, joka ei tuoksu lainkaan raskaalta tai likaiselta, kuten joissakin tuoksuissa (tähän vaikuttavat aika paljon ihmisten erilaiset ihokemiat, joten siksi hajuvesiä kannattaa AINA kokeilla iholle ennen ostopäätöstä). Se pysyy lähellä ihoa, eikä siis tyrmää ketään samasa huoneessa olijaa tajuttomaksi. L´eau de Chloé on keveytensä ja raikkautensa ansiosta erityisen sopiva päiväkäyttöön, mutta minulle tuoksu tuo mieleen myös valoisat kesäyöt puistoissa ja pellonreunoilla. Käyttäisin tätä ehdottomasti siis läpi päivän, illan pippaloissa vain hitusen raskaamalla kädellä.

leau de chloe 5

L´eau de Chloé on myös ihollani erittäin kestävä. Kun suihkuttelin tätä iltapäivällä kaupassa kaksi suihkausta yhteen ranteeseen, pystyin haistamaan sen vaimeasti vielä seuraavana aamunakin. Oh joy! Mikään ei ärsytä niin paljoa, kuin hyvä tuoksu, joka katoaa hetkessä iholta. Tuoksun kestävyyttä voi toki tehostaa samantuoksuisella ihorasvalla, tai pohjustamalla ihon täysin hajuttomalla rasvalla, mutta tämä ei useimmiten minulle riitä. Siksi metsästän niitä pitkäkestoisia tuoksuja. Tämäkin asia luonnollisesti on jokaisen ihokemiasta enemmän tai vähemmän kiinni, joten toistan: testatkaa niitä hajuvesiä omalla ihollanne ennen ostopäätöstä.

Pullo on söpö. Rusetti on söpö. Taivaan kiitos hajuneste ei sentään ole vaaleanpunaista, se olisi jo aivan liian söpöä. Haaleat vihreät ovat sitä paitsi enemmän mun silmääni miellyttävä juttu tänä keväänä.

Mikä on teidän kevään ja/tai kesän tuoksusuosikkinne? :)

9 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei! :)
Itse olen etsinyt pitkään hennon tuoksuista, pitkään kestävää hajuvettä päivittäiseen käyttöön. Mistä löysit uuden rakkautesi, sillä tuo kuulloistaisi aivan mahtavalta! :)

Maria Morri kirjoitti...

Sokoksella ja Stockalla on näitä ainakin, en tiedä onko Kickseissäkin. :) Myös laivoilta varmaan löytyy!

Sanna Einola kirjoitti...

oooo, mun täytyy mennä heti tänään testaamaan tuota ennen kuin töihin menen, kuullostaa niin just myös minun tuoksulle :P

Maria Morri kirjoitti...

Joo, suosittelen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Marc Jacobsin splash-tuoksu Rain. Sain sen vihdoin käsiini, kun tuoksu teki uuden tulemisen hiukan pienemmässä pullossa. Ihanaihanaihana!
Suihkutan itseni päästä varpaisiin, eikä tuoksu siltikään tainnuta, vaan on pelkästään puhtaan tuoksuinen. Mainitsinko, että se on ihana?
/Zana

Maria Morri kirjoitti...

En ole sitä haistellutkaan muuten! Onko nuo splashit niitä tosi suuris pullois olevia? :) Ah, nyt kyllä tuntuu siltä että sateen tuoksu olis just passeli <3

Anonyymi kirjoitti...

Joo, splash-tuoksut ovat just niitä jättipulloissa (300 ml muistaakseni) olevia. Mutta ainakin Rain on nyt otettu uudelleen tuotantoon ja sitä saa ainoastaan 100 ml pullossa.
Testaa ihmeessä, jos törmäät siihen!
/Zana

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Kiitos hyvästä esittelystä! Olen kanssasi samaa mieltä. Olen pitkään etsinyt jotain uutuustuoksua, mutta en vain ole löytänyt mitään sellaista, mikä olisi kolahtanut. Tänään löysin, ja hetken tuoksuteltuani totesin: tämä se on! Testasin tuoksua iholla ennen ostopäätöstä.

Maria Morri kirjoitti...

Ole hyvä vain, tosi hauskaa, jos voin olla avuksi! :) Oman pulloni olen kuluttanut tässä vuoden kuluessa ihan tyhjäksi, toivottavasti pukki toisi uuden pullon... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...