12.5.2012

L' Oréal Glambronze Sun Radiance Trio

loreal glambronze blonde1

Tästä ei enää heräteostokset pahene. En ollut ajatellut erillisen aurinkopuuterihärpäkkeen ostamista, mutta kun Stockalla sellainen osui silmääni ja lumosi kolmella kauniilla sävyllään, kimaltelevuudellaan ja lupauksellaan sopia erityisesti vaalealle iholle, löysin itseni hämmästyttävän nopeasti kassalta puuteri kädessä. Kyseessä on siis L' Oréalin Glambronze Sun Radiance Trio sävyssä Blondes.

15 euron hintainen paketti on aivan riistohinnoiteltu, vaikka mukana tuleekin puuteriosion alta paljastuva peili ja turhaakin turhempi siveltimenrääpäle. Noh, ainakin itse tavaraa on runsaat yksitoista grammaa. Vertailun vuoksi Cliniquen suosikkimeikkipohjassani tavaraa on paketillisessa yhdeksän grammaa. Ei liene tarpeen selostaa, että meikkipohjaa kuluu yhdellä käyttökerralla helposti paljon enemmän kuin tätä pigmenttirikasta aurinkopuuteria, joten tuote kestää luultavasti ainakin viisi vuotta. Toki se uhkaa vanhenevansa jo kahdessa, mutta poskille levitettävän puuterin kanssa en kyllä ole turhan tarkka.

loreal glambronze blonde2
loreal glambronze blonde3
loreal glambronze blonde4

Kuten kuvista näkyy, Glambronzessa on siis kolme eri sävyä, jotka kaikki hohtavat ja kiiltävät kaunisti iholla. Sävyjä voi kuulemani mukaan käyttää myös erikseen kasvoilla, ja jotkut soveltavat sävyjä jopa luomiväreiksi, mutta itse tykkään sekoitella siveltimelle kaikkia sekaisin. Näin saan tasapainoisen, ei liian oranssin lopputuloksen, joka antaa väriä poskille ja toimii päivettyneellä iholla korostusvärinä.

Kuten kuvista myös näkyy, glitterisyys saattaa korostaa ihohuokosia, mutta toisaalta, ihohuokoset kuuluvat elämään, vaikka photoshopatuista naistenlehtien kuvista voisikin toisin päätellä.

Sen sijaan olen päättänyt, että silmäpussit eivät kuulu elämään, joten hakusassani on parhaillaan jokin pätevä silmänympärysvoide, jota voin käyttää sitten seuraavat kymmenen+ vuotta, ennenkuin tilanne alkaa muuttua ihan katastrofiksi. -.- Vinkatkaa, jos tiedätte hyviä ja herkälle iholle sopivia silmänympärystuotteita. Joskin uusi valokynäni on vähentänyt pussi-inhoani ja tarvetta kuvanmuokkaukselle, yay!

Onko kukaan muu tehnyt viime aikoina näitä anteeksiantamattomia heräteostoksia?

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...