29.5.2012

H&M Lookbook Autumn 2012


Toukokuu on vasta lopuillaan, mutta tiedossa on jo, miltä näyttää H&M:n syysmallisto. Yllä olevasta videosta voi vakoilla tulevan kauden murrettua värimaailmaa (olisikohan munkin jo aika hurahtaa tummaan viininpunaiseen), hämmmästellä talvikauteen yhdistettyjä kukkaprinttejä ja häkeltyä ihan vallan asusteiden kimaltavuudesta. Kyllä tässä on nyt rihkama parhaimmillaan. Janoan jo noita suuria helmikorvakoruja ja timangeilla täytettyjä irtokauluksia.

Alla myös Henkkiksen miestenmalliston Lookbook, koska tiedän, että siellä lukijoissa on myös joukko mieslukijoita. :) Kundit, tää on teille.

10 kommenttia :

Stina kirjoitti...

:( KAMALAAAAAAA en tykännyt mistään!! Vihaan kaikenlaista blingiä (VIHAAAN!!) ja näytän aivan hirveältä kaikissa tuommoisissa lyhyissä paidoissa (reiteni ovat suht. paksut suhteessa muuhun kroppaani, joten löysä vyötäröpaita saa mut näyttään makkaralta).

Paitsi pallolahkeiset shortsit (2:49) on hauskat, tommoset mä ostan ja laitan joidenkin kivojen sukkahousujen kanssa ja leikin Minni Hiirtä. :3

Maria Morri kirjoitti...

Voi ei, ei sit mennyt yhtään putkeen sun kohdallas tää :D Mä oon alkanut arvostaa blingiä, mutta hyvin, hyvin yksinkertaisissa kokonaisuuksissa. :D Kaikki tuntuu heti paljon juhlavammalta. Noh, olen toki myös siirtynyt tavallisista punkuista ja valkkareista kuohariin, joten ehkä tässä on nyt joku blingify your life -ilmiö käynnissä. :D

Jonna kirjoitti...

Itse tykkäsin aika monestakin vaatteesta! Mulla blingbling toimii aina!

Tosin mun päälläni ei ihan noin övereitä yhdistelmiä tulla kyllä näkemään... :D


Tuo blingilippis on mun mielestä ihanan makee ja mauton samaan aikaan!

Maria Morri kirjoitti...

Jonna, hehe, no ei ehkä munkaan kyllä. :D Mutta mä tykkäsin kans tosta lippiksestä! Mulla on jo sellanen epäbling-lippis itse asiassa, lähinnä auringonottopäiviä varten, mutta ehkä se vilahtaa blogissakin, kun on nyt niin, ah, trendikäs. x)

Anonyymi kirjoitti...

Nice! Halusin vain vastata. Olen täysin rakastanut viestiäsi. Jatkakaa suurta työtä.

Anonyymi kirjoitti...

En kadehdi kyky julkaista ihana artikla - vain sanoa Pidän tästä!

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko se olla kunnossa, että panen asia tässä minun pieni henkilökohtainen blogi, jos lähetän viittaus tähän verkkosivu?

Maria Morri kirjoitti...

Kyllä :)

Emma kirjoitti...

Olen nyt tässä pari päivää selaillut blogiasi, ja alan olla aika vannoutunut siitä, että olen löytänyt jotain mitä alan ihan oikeasti seurailemaan. Blogisihan ei ole mikään uusi, ja muistankin blogisi nimen vuosien takaa. Kuitenkin vasta pari päivää sitten (ei saa ampua) jostain tänne eksyin ja kunnolla aloin tutkiskelemaan, että mikäs tämä heijastupinta oikein on. Nimi oli kyllä ollut tuttu jo pitkään, mutta jostain syystä en sitten ollut tätä sen kummemmin huomioinut. Blogitulva, kaikkea ei voi muistaa.. ja sitä rataa. Täytyy siis sanoa, että sulla on homma hallussa, ja pakko tykätä. Katselin kuvauksellisia ansioita toissa iltana, ja eilen noita kirjoituksia. Kiva, että löytyy sellaisiakin blogeja, joissa on luettavaakin, sellaista ajatusta vaativaa ja pohdintaa herättävää kaiken vaatesepustuksen ohella, mikä nyt luonnistuu melkein keneltä vain. Tämä oli mieluinen löytö!:)Piti ihan kommentoida kun herätti niin paljon positiivisia ajatuksia. terveisin, uusi lukijasi Emma

Maria Morri kirjoitti...

Moi Emma, ja kiitos ihan mielettömästi kauniista sanoistasi! :) Kepeän ja vakavan sisällön sekoittaminen välillä herättää myös negatiivisia tuntemuksia, mutta olen ajatellut, että tämä linja vastaa niin hyvin mun omia ajatuksiani ja tavallaan jopa persoonaani, että näkykööt koko sillisalaatti tässäkin. :) Olet mitä lämpimämmin tervetullut lukijaksi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...