13.5.2012

Bounce, Bounce

may12th 1

Muistatteko vielä, kun hekumoin ballerinoista, jotka olin bongannut Spartoolta? Noh, laitoin ne vihdoin tilaukseen. :) Tässä ovat Vagabondin Bouncet in action päivän asun kanssa, olkaatten hyvät!

Vaikka olin jo kelannut, että nude ja beigehän sopivat kaiken mustan kanssa miten päin tahansa, ja tottahan se on, niin sovitellessani vaatteita näiden kaunokaisten kanssa huomasin, että yksinäinen beige spotti jossain jaloissa vähän... hukkuu.

Kaikeksi onneksi kaapista löytyi valkoista toppia ja lyhytmittaista beigeä paitulia, joten sain kuin sainkin jotain mätsäävää asuun. Nyt eivät nämä kengät enää näytä niin yksinäiseltä mustuuden keskellä. Epäilemättä myös beige huivi toimisi.

may12th 3

Täytyy sanoa, että hieman on kyllä jalkaani väljähkö tuo Bouncen koko 39. Kuitenkin tiedän satavarmaksi, että Vagabondin koko 38 on jalkaani aivan liian pieni. Tässäkin siis tuo väljyys tulee lähinnä sivusuunnassa. Taas on kohdattu se kapean jalan kirous. Kaikeksi onneksi nuo ihanat nilkkaremmit pitävät kuitenkin kengän paikallaan, joten kävelyä to väljyys ei haittaa. Sen sijaan varpaiden ja kantapään suojana ollut sukantapainen vähän uhkaa vilkkua esiin...

may12th 2
Takki - COS, toppi - H&M, farkut - Dr Denim: Plenty, huivi - Gina Tricot, laukku - Zara, kengät - Vagabond: Bounce (yhteistyön kautta)

Tykkään kaikesta huolimatta noista kengistä ihan hulluna. Ballerinatossuista muistuttavat, ristiin menevät remmit nilkan ympärillä ovat ihan parasta. ^^ Pitää kuitenkin miettiä sitä, viitsiikö käyttää noita sukkavirityksiä näissä ballerinoissa, vaiko tyytyä käyttämään Bounceja vain kokonaisten sukkien kanssa, mikä taas olisi eliminoiva liike esimerkiksi shortsikeleillä.... On se nyt vaikeaa. :D Mut välillä elämä on.

Yhteistyöpostaus

5 kommenttia :

silhouette kirjoitti...

adore your style!great look!follow!if you want check out my blog!

Stazzy kirjoitti...

Ei voi mitään.
Otsikosta tulee mieleen vain ja ainoastaan *tämä*

Petra kirjoitti...

Onpas kiva asu!

http://dancingonmyown-petra.blogspot.com/

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat kengät! Jalkani on kyllä myös kapea ja varpaat pitkät, eikä tuollainen ballerina-töpökärki ole koskaan toiminut, joten en uskaltaisi tilata. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...