22.4.2012

Vagabondin kevättä 2012

Image and video hosting by TinyPic
En tiedä, oletteko huomanneet, mutta Spartoon valikoimiin on virrannut tasaisesti lisää uutuuksia Vagabondin kevätmallistosta!

Aikaisemminhan jo kuolasin eräitä tiettyjä ballerinoja, ja täytyy tunnustaa, ettei värivalinnasta ole tullut yhtään sen helpompaa, kun beigen ja mustan rinnalle tuliv vielä puhtaanvalkoinen pari. Oijoi tätä kenkäfriikin elämää.. Minulla kyllä jossain hamassa menneisyydessä on ollut valkoiset ballerinat. Pitäisikö ottaa omasta historiastaan vinkki ja ajatella, että sille on varmasti ollut jokin syy, miksi ne lopulta ovat päätyneet johonkin ihan muualle? Ainakin valkoinen väri on tosi arka tällaiselle sottapytylle.
Image and video hosting by TinyPic
Muita uutukaisia:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tykkään yllättävän paljon tuosta sinivalkoisesta kuosista kiilakorkoavokkaissa. Jotenkin se tuntuu nyt ajankohtaiselta ja pirteältä. Sen sijaan en kyllä oikein vieläkään ole lämpiämässä noille paksuille lättäpohjille, mutta olenpa nähnyt ihmisiä, jotka saavat nekin toimimaan. On vaan hyväsyttävä, että ihan kaikki kengät ei vaan ole mua varten. ;)

Rakensin noiden sinivalkoisten avokkaiden ympärille pari asuideaa Polyvoressa. Se on jotenkin kätevä tapa hahmottaa, miten ihmeessä näitä vaatteita nyt pukisikaan. Tällaiseen edestakaiseen yhdistelyyn se on ihan loistava työkalu. Pähkäsin siinä sitten, että noita kenkiähän voisi hyvin yhdistää sekä pitkiin, siisteihin housuihin että sitten aivan lyhyisiin farkkushortseihin. Kesällä suosin paljon tankkitoppeja, joten valitsin niitä myös kollaasiin. Eikö olekin niin, että nuo Vagabondin printtiavokkaat siirtyisivät näppärästi päiväkäytöstä iltaan ihan vain alaosaa vaihtamalla! Aikamoista. Pitäisiköhän sittenkin siirtää nuo kenkäkaupan hyllystä omaan ylitäyteen eteiseeni.

VividMuita ehdotuksia printtikenkien yhdistelyyn? ;)

Yhteistyöpostaus
Kuvat: Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...