16.4.2012

Stressierkki ja GT:n lakat

april sixteen 1

Moikka moi taas pitkästä aikaa! Edelliskerrasta, kun valitin kiirettä, ei oo tilanne ihan hirveesti parantunut, mutta aattelin ottaa röyhkeesti nyt tällä viikolla arkena vähä löysemmin, koska synttärit on hyvä tekosyy pysähtyä vaan olemaan hyvissä fiiliksissä. ^^ (Ja koska muuten tää stressi karkaa käsistä johnkin tähtitieteellisiin sfääreihin.)

Kävin tuossa kampaajallakin taas (eläköön HohDesignin Miia, sydänsydänsydän!), mutta ihan kovin paljoohan ei tukka muuttunut, lähinnä leikkaus saatiin kuosiin, tukkaan kerääntynyttä keltaisuutta taitettua tuhkaisemmaksi ja tuon lyhyemmän puolen karvatkin taas asteen verran vaaleammaksi. Tyvikasvuun laitettiin ihan muutama raita tasoittamaan hiuksen sävyä - juureen kun on tyrkätty tähän asti vielä sen verran tummaa tavaraa, että ero raidoitettuihin latvoihin oli aikamoinen.

april sixteen 3
april sixteen 2
(Ei ole oikeasti ihan NOIN tumma, kuin kuvat muka kertoo...)

Mun pastellihulluuteni on edennyt siihen pisteeseen, että mulla on useampi mintunvihreä/turkoosi kynsilakka ja nyt myös jopa pastellinen lila. Samalla olen huomannut, että Gina Tricotin neljän euron lakat ovat yllättävän laadukkaitta hintaansa nähden! Kuvissa sävyt 50 Have a Mint ja 47 Lilac Me. Arvon edelleen, kummalla värillä lakkaisin kynteni 1) synttäripäivänäni (ilman sen ihmeempää häppeninkiäkin saleena mietin tälläset asiat tarkkaan!) 2) synttäripippaloissani tuossa huhtikuun loppupuolella. :)

gina tricot nail polish

Palaillaan mitä pikimmiten, lupaan pyhästi ja vannon epäpyhästi! Mukavaa maanantai-illan jatkoa! ^^

7 kommenttia :

Martina kirjoitti...

GT:n lakat yllätti mutkin! Ostin keltaisen Aspen Goldin ja se peittää hyvin jo kahdella kerroksella, erinomaisesti kolmella.

Maria Morri kirjoitti...

Yllättävän hyvin myös nuo pastellisävyt toimii, toi lila varsinkin on jo aika pätevä yhdellä-kahdella lakkakerroksella! Vihreetä sitten joutuu sen kolmannen laittaan. Oon kyllä positiivisesti yllättynyt näistä ^^

June kirjoitti...

Löysästi ottaminen on välillä hyvä! Jostain syystä keväät on aina yhtä stressierkkeilyä. Terveisin kolmea työtä tekevä, kaksiin tanssikisoihin ja kolmeen ulkomaan reissuun valmistautuva. Puuh.

Söpöjä noi lakat, joutuu ehkä käymään itsekin tsekkaamassa jossain välissä. Vaikka mintunvihreän lisäksi enempi oon herkullisen hohtavan korallin ystävä, huomasin just, että mulla on 7 lähes samanlaista pinkahtavan oranssin punaista kynsilakkaa xD Mutta kun niissä kaikissa on joku pieni sävyero!!

Maria Morri kirjoitti...

Mä ymmärrän täysin, mitä tarkotat! ;D Mulle on käynyt vähän samalla tavalla nyt noiden turkoosien ja minttujen kanssa. x)

Musiclicious kirjoitti...

Vaikeita päätöksiä xD

Anonyymi kirjoitti...

Lakkakuvia toivotaan! : )
Ja hei, suojakerroinvalveutuneena ihmisenä, millaista kasvovoidetta käytät?
Mietin, riittääkö SPF 15 mihinkään kesällä, vai pitäisikö lätkiä suosiolla viisikymppistä ja syksymmällä sitten tuota pienempää.

Maria Morri kirjoitti...

Musiclicious, on tosiaan! x)

Anonyymi, teen parhaani! :) Mulla on kans joku pääähnpinttymä suojakertoimiin. Talvella oon tyytynyt siihen, että aina on kuitenkin pimeää, joten se meikkipohjasta tuleva SPF15 on riittänyt, kesäksi metsästän aina Sitä Täydellistä naamasuojaa, ja tosiaan periaatteella mitä korkeempi sen parempi. Viime kesänä mulla oli Eucerinin SPF50:stä, mutta en oikein tiedä tykkäsinkö siitä, se jäi vähän mähmäiseksi naamalle ja oli kallistakin. Mutta hyvä idea postaukseksi, kunhan taas tämän kesän kasvosuojan löydän! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...