4.4.2012

A Song of Fire and Ice

IMG_20120404_004123

Nyt se on MINUN! ^^ George R. R. Martinin A Song of Fire and Ice -kirjasaagan neljä ensimmäistä kirjaa. Iih!

Vaikka kannatan kirjastoja ja sähköisiä teoksia, nämä halusin nyt ehdottomasti ikiomaksi paperisiksi kappaleiksi. Nurmikolle vietäväksi. Jäätelöllä sotkettavaksi. Laukussa parkkiintuvaksi.

IMG_20120404_151712
IMG_20120403_225845

9 kommenttia :

Mohn kirjoitti...

Onnittelut! Mulla on toi samainen setti plus se uusin. :-) Minäkin kannatan kirjastosta ja whatnot mutta jotkut kirjat mun vaan on pakko saada omistaa. Yleensä haluan kovakantisia mutta nykyään olen pystynyt hankkimaan myös pokkareita (rahaton on rahaton on rahaton).

En vaan voi sille mitään, että kirjailijan terveys huolestuttaa. Olen niinkin itsekäs, että minusta olisi hyvin ikävää jos sarja jäisi epätäydelliseksi. Olenpas kauhea ihminen, kun tällaisia edes mietin ja varsinkin, kun kirjoitan ne ihan näkyville jopa!

Maria Morri kirjoitti...

Joo, kyllä sitä miellään ylipäätään tukee hyviä taiteilijoita kaikilla taiteenaloilla. :) Oon lukenut tuosta ekasta kirjasta vasta ihan muutamia sivuja, mutta heti vetäisee mukaansa... :D

noora kirjoitti...

Voi minäkin tahdon! :) Mitä tämä paketti kustansi? Tuo on varmasti sijoittamisen arvoinen kirjasarja.

Maria Morri kirjoitti...

Akateemisessa 26 euroa. :) En ole kovin tarkkaan katsonut, olisiko ulkomailta löytynyt vielä halvemmalla, kun en malttanut. :D

Micci kirjoitti...

Mun oli kans pakko saada noi kirjat omiksi, kaikki kuusi kirjaa löytyy hyllystä ja toiseksi viimisintä olen nyt lukemassa (2/3 luettu. Aivan mahtava sarja! Ja Mohnin tavoin itseänikin hieman huolettaa, jos sarja jää kesken. :)

Maria Morri kirjoitti...

Jo, toivottavasti ei jäisi... :( :)

snännäsnää kirjoitti...

hyvä ostos!
meikä ajatteli kerätä myös kaikki slipcase editionit sitä mukaa kun niitä ilmestyy. vähäsen ehkä kiinnostais myös nuo kuvitetut versiot ja äh... tilapula iskee.

Mohn kirjoitti...

Ostin oman lootani CDON.comista, maksaa siellä 19.90€ plus postikulut (2,95€). Uusin viides osa maksaa siellä 6.95€. Noi siis kaikki pokkareita.

http://cdon.fi/kirjat/martin%2c_george_r._r./a_game_of_thrones_4-book_boxed_set-13598949

Maria Morri kirjoitti...

No en sit onneks ihan sairaasti kuitenkaan jääny tappiolle verrattuna tuohon - positive thinking. :) Mutta seuraava sitten tuolta ehdottomasti, aikanaan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...