8.4.2012

Päivän asu

april spring 2

Pääsiäisiä tyypit! Tänään on kahviteltu sukulaisissa ja piehtaroitu koulutöissä, nyt haen vielä inspistä tehdä ensi viikon jutun Tamperelaiseen loppuun. Ajattelin kuitenkin tässä välissä esitellä päivän asun, jossa nyt näkyy ensimmäistä kertaa kunnolla tuo uusi mintunvihreä paita. Se onkin kevääseen ja pääsiäiseen oikein passeli.

april spring 3
Takki - Selected, paitis - Gina Tricot, villatakki - COS, housut - Zara, laukku - Lumi, kengät - Nilson, kello - Michael Kors
april spring 1

Päällä on myös tuo mummulta viime vuonna saatu nahkatakki, joka on kevättakkina mitä mainoin. Kylmempinä päivinä vain ympyrähuivi kaulaan ja menoksi, tällaisina aurinkoisina päivinä pärjää ilmankin. Villakerros nahan alla pitää tarpeeksi lämpimänä, kun lämpömittari näyttää päälle kuutta–seitsemää astetta.

IMG_20120408_182457
Jee, Instagram Androidille! ....Mistä jotkut iPhone-fanaatikot otti herneen nenäänsä. Ihanaa, hajoilkoot siihen ja kunnolla. ;) On välillä suorastaan hauskaa vähän ärsyttää oikein kummallisia näkemyksiä pitäviä ihmisiä, eikö olekin, kuten nyt vaikka niitä, joiden mielestä kaikki Android-käyttäjät ovat ällöttäviä, eikä heidän pitäisi olla osa Instagram-yhteisöä. Oikein kiusallanikin olen. ;) Siis joku näin ylimenevä merkkipalvonta, kamoon. :D
IMG_20120408_182816

Buah, nyt ei meinaa kyllä irrota juuri muuta höpötetävää, joten voitte kuvitella, miten hypin seinille tällä kertaa tuon juttudediksen kanssa. :D Noh, luova työ on välillä henkistä hikoilua.

Pääsiäiset vielä kertaalleen!

3 kommenttia :

HEIDI CATERINA kirjoitti...

toi paitis on niin herkullinen!

xx Heidi C.

Maria Morri kirjoitti...

Onhan se ^^ Ja hei väriä mulla, harvinaista! ;D

NeL kirjoitti...

Ihan älyttömän hieno nahkatakki! Kelpuuttaisin omaankin kaappiin tuollaisen. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...