26.4.2012

Kiilakorko + lenkkarit

Image and video hosting by TinyPic

Koskaan ei pidä sanoa "ei koskaan". Sen verran olen elämästä pukeutumisen kautta oppinut. :D Jos minulta olisi kysytty, sanotaanko noin viikko sitten, mitä mieltä olen kiilakorollisista tennareista, olisin vastannut, että tuskin tiedän rumempaa kenkämallia.

Noh, niinhän siinä on käynyt, että oen puheeni pyörtänyt ja hurahtanut tasan niihin kiilakorollisiin tennareihin, ja nimenomaan sellaisiin, joissa kiila on piilotettu, kengät tuovat vähän mieleen nyrkkeilytossut, ja varvasosion päältä puuttuu se ruma muovipäällyste. Yllä olevassa kuvassa ovat Spartooltakin löytyvät ASHin valkoiset Bowie-tossut, jotka ovat nyt erinomainen esimerkki siitä tossutyypistä, josta tällä hetkellä haaveilen, mutta tyylilleni uskollisena ottaisin ne mieluusti mustana. (Valitettavasti ne ovat yhtä kyytiä myös loppuunmyydyt!) Jykevimmät mallit tuovat vähän mieleen laskettelumonot, mutta toisaalta kontrastithan aina kiehtovat allekirjoittanutta: pieni likka isoissa monoissa on itse asiassa ihan hassu juttu.


Mistä tämä tossuhulluus sitten on lähtenyt liikkeelle? Isabel Marant esitteli jokin aika sitten oman versionsa piilotetusta kiilakorkosneakerista, ja sen jälkeen hulluus on päässyt irti maailmalla. Nykissä kuuleman mukaan on trendiin ihastuttu niin paljon, että Marantin sneakerit (tai kopiot niistä) olivat jonkin aikaa osa paikallisten vakkariuniformua, ja ovat itse asiassa yhäkin mukana katukuvassa.


Ei ihme, että jäljittelijöitä onkin löytynyt, ja niistä ASH on mielestäni onnistunut huomattavan hyvin malleillaan Cool, Bowie ja Birdie. Spartoolla on ollut myös tuota Cool-mallia, mutta kuten Bowie, sekin on koko ajan loppuunmyyty. Kengät viedään käsistä ja jaloista. Onneksi nettikaupassa on kätevä kokovahti, jonka avulla saa ilmoituksen sähköpostiinsa heti, kun omaa kokoa tulee jälleen saataville. Voin sanoa, että kyttään myös silmä tarkkana, josko Bowieta ilmestyisi valikoimaan myös mustana. Ei olisi paha myöskään mustavalkoisen yhdistelmä. Someday...

Yhteistyöpostaus.
Ylin kuva: Spartoo.fi

2 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

yllättävän kivat, etenkin nuo viimeisen kuvan popot. ja malli näyttää ihan Franskan toistaiseksi-presidentin vaimolta. Hämmentävän Carla.

Maria Morri kirjoitti...

Kyllä! :D Olen kans hämmentynyt siitä, että näin se on kelkka taas kerran kääntynyt :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...