12.4.2012

Inspistä Pinterestistä

Source: tumblr.com via Maria on Pinterest


Huh, oon ollut taas ihan älyttömän kiireinen, loppuunkulutettu, pingotettu ja kaiken vähäisen ylimääräisen aikanikin kaikenlaiseen turhanpäiväiseen käyttänyt. Eli toisin sanoen, ei mitään uutta länsirintamalta! :D

Olen mm. saanut kulumaan jo tunteja Pinterestissä haahuiluun. Ideanahan tuossa uudessa ja kuuminta hottia olevassa palvelussa on heitellä, eli "pinnailla" sinne kuvia omille tauluilleen, eli boardeille. Taulut ovat oikeastaan ihan vain ryhmiä tai kategorioita, ja niitä voi luoda oman mieleen mukaan miten haluaa. Itselläni on esimerkiksi omat taulut tyyli-inspaukselle, hienoille tatuoinneille sekä uniakin paremmille maisemille ja lomakohteille.

Kuvia voi pinnailla joko palvelun sisältä käsin kuvavirrasta, eli feedistä, tai sitten heittää selainpalkkiinsa Pin It -nappulan, jolla voi pinnailla kuvia Pinterestiin mistä tahansa netistä, ja kuva sitten automaattisesti lisää linkin alkuperäislähteeseen (jossa se toivottavasti on ilmaistu oikein...). Kuvia voi myös embadata vaikkapa blogiinsa, kuten tästä postauksesta näemme.

Source: lookbook.nu via Maria on Pinterest
Source: flickr.com via Maria on PinterestJep, koukussa ollaan. :D

2 kommenttia :

Sed kirjoitti...

Itse tein muutama kuukausi sitten virheen ja laitoin Pinterestin aloitussivuksi selaimeen. Ei meinaa millään päästä tekemään sitä, mitä alunperin tuli koneelle tekemään :D Kamala paikka.

Nora of My Dream Lingerie kirjoitti...

Oh I really like the idea to draw stars constallation with the skin spot (i don't know the exact name in english for that) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...