24.4.2012

Aurinkoisen maanantain asu

april 23 2

Maanantaina oli jo ihan kesä – suorastaan odotettavissa, että tiistaina sitä seurasikin hyisevän pilvinen sadekeli. Mutta otin kyllä kaiken irti tästä ilosta. Uusi COSin villasekoitejakku (ohut kuin mikä, sopivan lämmin ja viileä semmoisen kymmenen plusasteen tienoilla ja sen paremmalla puolella) sai kaverikseen ballerinat, ja olo oli kevyt kuin höyhenellä.

april 23 4

Tiesittekö tyypit muuten, että Tampereen H&M myy nyt myös H&M Trendiä?! Uudistunut liike oli viime viikolla tyyliin puolillaan tuota vähän enemmän ajan hermoilla olevaa merkkiä, jota yleensä vain Helsingin reissuilla saa kuolata. Vaan ei enää!

Menin ehkä hieman sekaisin astuessani sisään ja tajutessani, miten paljon kaikkea ihanaa edessäni avautuikaan. Unohdetaan nyt se, että useimmat jutut H&M Trendistä eivät varsinaisesti istu tyyliini räikeine väreineen ja satunnaishörhelöineen, ja samoin tuntevat luultavasti useimmat muutkin, mutta muutama erittäin loistava täsmäaarre sieltä löytyy helposti. Korut ovat usein aivan ihania. Ihanaa H&M Trendissä on se, että vaatteet ovat uskaltavaisia ja vähän jopa kokeilevia, jotain muuta kuin sitä ainaista tutun turvallista peruskauraa – jo sen takia kannattaa tää tsekata. ;)

Ostinpa sitten heti tuon tässäkin asussa päällä olevan paidan, josta nyt ei paljoa kyllä näy. Se on kuitenkin edestä lyhyt ja läpikuultava, takaa pitkä ja läpikuultava. Materiaali on hennosti kiiltävä. Alla on perustoppi.

april 23 1
Jakku - COS, farkut - Dr Denim: Plenty, paita ja toppi - H&M, kello - Michael Kors, laukku - Selected Femme, ballerinat - Wonders, askat - Asos, helmikorvikset - Stockmann

Mukaisaa viikonjatkumista kaikille! ^^

2 kommenttia :

jonna kirjoitti...

ihana asu!:) oot tosi kaunis

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos kaunis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...