18.4.2012

25vee

happy birthday 5

Aijaijaijaijaaai, se on kuulkaa meikälikan synttärit! Sen kunniaksi on käyty mummun ja miehen kanssa ahmimassa Panchossa napa täyteen piffiä, keräilty herkkuja Herkusta (tai pitäisikä Hullujen päivien aikaan sanoa Herkku-helvetistä) ja hankittu tuollainen hassu pinkki kuohari, josta vapisevin käsin yritin omatoimisesti saada kaverikuvaa. Onneksi mies jeesasi asukuvien kanssa, taas. ^^ Kynsiin muuten valikoitui pastellililainen kynsilakka, mutta eihän se taas tuossa kuvassa kunnolla näy. Kuriositeettina: välillä luonnonvalossa lila kynsilakka tuntui jotenkin korostavan heikkoa ääreisverenkiertoani ja tuovan mieleen elottomina sinertävät kynnet. x)

Meikälikkaa ei kyllä edelleenkään ikäkriisit vaivaa. Jännästi se viiden vuoden päässä siintävä kolkytveekin alkaa tuntua koko ajan enemmän ja enemmän... nuorelta, suorastaan ipanamaiselta. Hyvä niin. Koko elämä edessä, ja toivottavasti vähemmän ja vähemmän merkitystä niillä ajatuksilla mitä muut odottavat minusta. Hitto vie, elämässä tärkeintä on olla onnellinen ja nauttia kyydistä parhaansa mukaan, se on mun elämänfilosofia, jota opettelen tässä kasvaessani noudattamaan. Ei ihmisen tarvitse olla tehokkain, nopein, älykkäin tai mitään muitakaan superlatiiveja ollakseen onnellinen, saatikka mukautua kaikkiin mahdollisiin normeihin kokeakseen onnea. Ne on ihan toissijaisia asioita. Helppo olla samaa mieltä ja nyökytellä mukana, mutta vaikeampi juttu oikeasti sisäistää, jos on joskus muuhun oppinut.

happy birthday 9

Päälle vedin aamulla takatalvea uhmaten uuden, COS:in alennusmyynneistä napatun suoralinjaisen jakun, jossa on mukana villaa. Ohuutensa puolesta se sopisi paremmin sinne päälle kymmenen lämpöasteen tuolla puolen käytettäväksi, mutta pari ohutta villapaitaa ja/tai takkia alle, niin ei palele ihan liikaa. Tulette näkemään sitä enemmän heti, kunhan tuo aurinko suvaitsee lämmittää vähän enemmän. ;) Pidän tuossa jakkutakissa siitä, että se on rennossa väljyydessään ja suorassa leikkauksessaan vähän androgyyninen eikä liian lady-like, mutta silti siisti, huoliteltu, klassinen ja skarppi. Aah, en malta odottaa, että se Helsingin COS:in liike avataan! Vielä kun Tampereellekin saataisiin... ;)

Tänään tosiaan Hervannassa ja Tampereen keskustassa satoi lunta. Se selittää myös nuo kiusallisesti silmään osuvat valkoiset läntit ja läikät asukuvissa, kyseessä eivät siis ole esimerkiksi jäätelötahrat, vaikka olenkin innokas karamellijäden fani... :D

happy birthday 10
Takki - COS, villapaita - Filippa K, farkut - Dr Denim: Plenty, laukku - Zara, kengät - Nilson, villahuivi - All Saints

Rakastan tuota tukkaa. Luonnonvalossa se näyttää suorastaan blondilta, kun taas sisätiloissa vähän hämärämmässä muutun taas brunetiksi. Valon heijastussuhde on nyt kohdillaan, sanoisinko. ;)

happy birthday 3
Nauranko-vai-enkö-naura-ilme. :D
happy birthday 7

Nyt mä meen ja pamautan sen pinkin kuoharin auki. ;) Illanjatkot!

17 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Ootpa nättinä! Parhaimmat onnittelut:)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos paljon! ^^ :)

Heidi kirjoitti...

Onnittelut synttäreiden johdosta, sulla on ihan oikea asenne ikääntymiseen! Täytän itsekin tänä vuonna 25 ja olen enimmäkseen vain hämmentynyt siitä, että en olekaan enää hassu lukiolainen, vaan gradua laiskasti kirjoitteleva melkein-mukamas-aikuinen. Vakavaksi Aikuiseksi tuskin tulen koskaan kasvamaan, koska kivat asiat ei ole kovinkaan vakavia ja tulevaisuudessa haluan tehdä mahdollisimman paljon kivoja asioita. :3

Olen blogiasi lueskellut jo useamman vuoden koska vaikutat siistiltä tyypiltä ja tykkäät ilmeisesti samanlaisista jutuista kuin minäkin, mutta nyt vasta älysin jotain kommentoida, haha.

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos ihana, ja mahtavaa, että kommentoit! :) Mäkään en oikein samastu tähän Vakavaan Aikuisuuteen, mutta onneks nyt ei tarvikaan. :) Voi tehä elämästään sellaista kuin haluaa, niinkun oikeesti tehä, valita oman polkunsa. ^^ Ajatuksella "omapahan on elämä". ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! : )Itsellä tulee huomenna sama puolipyöreä vuosi täyteen. :D

Maria Morri kirjoitti...

ONNEA siis sinullekin, jo nyt näin, öö, puoli tuntia etuajassa! ;) :)

Anonyymi kirjoitti...

Nautitaanko kuohari perinteisesti suun kautta vai muodinmukaisesti ns. takaperoisesti?

Anna kirjoitti...

Onnea onnea!

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymi, joo ns. takaperoisesti aattelin :)

Anna, kiitos! ^^

noora kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut! :)

Topi kirjoitti...

Onnea paljon 25 vuotta sitten syntyneelle.

Itse olen reilusti vanhempi mutta en laske mittareita enkä ajattele mitään ikäkriisejä, ajattelen olevani nyt ja joka päivä oma itseni, joskin kehitän itselleni uusia tasoja, jotka sisäistä jokaiseen päivääni ja analysoin koko ajan.

Pitää ajatella näin:

Sielu on hemmetin vanha, temppeli on nuori, missä sielu elää. Temppeli on vain laina-ajassa ja sen laina-ajan aikana pitää käyttää kaikki aika hyödyksi, keräten kokemuksia, ajan loputtua ne kaikki kokemukset kirjataan sinne jonnekin sielujen kirjastoon, missä kirjat ovat pelkästään tunteilla ilmaistettuja universaalilla tavalla.

Happy birthday to you! :)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos teille molemmille :)

Topi, puhut asiaa, tuo on hyvä tapa ajatella tästä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukavaa syttäriä myös täältä! Oikeassa olet, itse olen joskus ikäkriiseillyt enemmänkin... Mutta jotenkin tässä saman ikäisenä kuin sinä, yhtäkkiä huomaakin olevansa juuri sopivan ikäinen. :)
Jotenkin, oman itsensä ikäinen.

/Hannele

Nora kirjoitti...

Oot näissä kuvissa tosi nätti! Ja superpaljon onnea :)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos Hannele! Ilonen oon, jos osaan olla myös tulevaisuudessa yhtä "seesteinen". :) Mutta tää on ihan hyvä ikä!

Nora, kiitos paljon kehuista ja onnitteluista! ^^

Emma kirjoitti...

Upee asukokonaisuus , erityisesti ihastuin tuohon laukkuun! Meniköhän multa ohi kokonaan että mistä se mahtaa olla? :)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos :) Zarasta löytyy, viime syksynä hankittu, mutta ainakin kun viimeksi nyt pääsiäisen aikaan kävin siellä, niin samaa mallia siellä yhä löytyi hyllyiltä. :) On tosin välillä ollut loppuunmyytynäkin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...