16.3.2012

Vibram Fivefingersit nyt Spartoolta!

Image and video hosting by TinyPic

Tämpä onkin ihan loistavaa: Maijan vinkistä huomasin, että Spartoolta löytyy nykyisin valikoimasta Vibram Fivefingers -paljasjalkakenkiä! ^^ Oi tätä ilon päivää!

Muistatte ehkä, kun olen aiemmin hehkuttanut juuri näitä, ja kertonut, miten kyseiset kengät ovat niin mukavat jalkaan, että ihan tuntuu, kuin lentäisi tuolla lenkkipolulla mennessään? Se tunne, kun ensimmäisen kerran lähti nuo jalassa lönkyttelemään, aivan kuin ei olisi mitään kenkiä jalassa ollutkaan, tuntui vain erittäin kevyeltä, vaivattomalta ja hauskalta siinä mennä ja samalla tuntea hiekka, ruoho, maan muodot kupruineen jalkojensa alla. Se oli suorastaan hurmoksellista! Enpä ole tavallisten juoksutossujen kanssa sellaista päässyt kokemaan, vaikka aika kepeillä kengillä olenkin hölkkäillyt. Ai niin, ja vastoin varoituksia siitä, että jalkojen lihakset aluksi kipeytyvät totutellessaan uusiin asentoihin ja liikkeisiin, itse en huomannut sellaista missään vaiheessa. :)

Jotkut ovat juoksufoorumeilla raportoineet, että ovat käyttäneet paljasjalkakenkiä myös ihan talvilenkkeilyyn. Mallina on tuolloin ollut umpinainen kenkä, johon on mahdollisesti vielä lisätty varvassukkaa. Itsepä en ole rohjennut edes kokeilla, miten pahasti jalat tuolla kastuisivat ja jäätyisivät, ihan niin extreme en ole, mutta uskon kyllä, että joillakin tämäkin toimii. :D Lisäksi varvassukkia tuntuu yllättäen olevan vaikea löytää...

Ja sanottakoot taas, että omat jalkani eivät ole koskaan Vibrameissa hiertyneet, eivätkä edes hikoilleet - molemmat asioita, jotka myös hämmästyttävät allekirjoittanutta.

Tsekkaa myös aiemmat postaukseni:
Vibram Fivefingers ja paljasjalkaiset hassuttelijat
Paljasjalkakengät Vivo Barefeet

Tässä vielä nuo omat Sprint-popottimeni, joiden kanssa odotan jo kiihkeästi pääseväni taas liikkeelle...

vibrams

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa
Kollaasin kuvat: Spartoo.fi

2 kommenttia :

maria kirjoitti...

Kiva, että nyt saa tilattua paljasjalkakenkiä helposti ja varsin kohtuulliseen hintaan! :) Täytyypä laittaa vinkki korvan taakse, jos tulee vielä jossain vaiheessa hankittua toisetkin Vibramit..

Tekisi jo hirveästi mieli mennä lenkkeilemään "paljain jaloin", kun en itsekään ole niin extreme että pakkasella ja lumessa kenkiä käyttäisin.. Mutta onneksi kevät tulee kohisten ja lumet sulavat jo hyvää vauhtia. :)

Maria kirjoitti...

Joo, se on kiva, että noita saa verkkokaupoistakin nykyään. :) Tosin sovittaminen voi noissa tuottaa päänvaivaa, itelläkin on poikkeuksellisesti koko 40... Onneks Spartoollakin on ilmainen palautus ja toimitus... ;)

En malta oottaa, että pääsee taas metsään juoksemaan. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...