31.3.2012

Vagabond Bounce

Image and video hosting by TinyPic

Ihkutan jälleen vaihteeksi Spartoo-hengessä. Sydämeni on nimittäin ihan vilpittömästi vienyt nämä Vagabondin söpöt, nudenväriset ballerinat, joissa remmitkin on aseteltu somasti ballerinahenkeen. Sydämessäni on ollut Black Swanista lähtien sulavalinjaisen tanssin ja ballerinatossujen mentävä reikä, joten antakaa anteeksi. Samat kengät toki löytyvät myös mustana, mutta jotenkin tämä ihonvärii sulautuva herkistely puhuttelee nyt enemmän.

Aloin miettiä, että miten sitten itse pukisin tällaiset kengät. Olen aina vannonut mustien jalkineiden nimeen, syystä että kaikki muu nyt tuntuu aivan liian epäkäytännölliseltä ja vaivalloiselta. Lika, hiekka, roiskeet, anyone? Kuitenkin voisin olla valmis tekemään poikkeuksen...

Eräs mieleeni kivunnut asukokonaisuus voisi olla vaikka tällainen:

No fuss

Vaalea jakku (tosin omasta takaa löytyy tällä hetkellä sellainen vain harmaana), pillifarkut, siisti valkoinen paita, klassinen laukku ja arskat. Oman maun mukaan blingiä. Päässäni tulee ensi kesänä aika varmasti pyörimään jälleen juuri tuollainen kuvassa oleva olkihattu, joten mitään asua ei kannata suunnitella ilman sellaista. ;D

...Ja koska tällainen asu on jo niin älyttömän kesytetty suhteessa muuhun tyyliini, voisi jakun tilalle vaihtaa jopa nahkatakin ja siistin paidan korvata jollain vähemmän siistillä. Olen myös vakuuttunut, että nuo Vagabondin söpöyskengät toimisivat myös kokomustassa asussa, vähän kuin väripilkkuna.


Black lines


Jep, edelleen toimii. Muita ideoita?

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kenkäkuvat: Spartoo

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät:) tarkoitus hankkia tälle keväälle kunnolliset nahka ballerinat niin nuo vois olla hyvä vaihtoehto tv.satunnainen lukija:)

Maria Morri kirjoitti...

Kiva kun kommentoit! :) Mä vieläkin vähän pähkään, että olisko ne mustat kuitenkin, vai nuo beiget/nudet.. ;)

hanna kirjoitti...

Tiedätkö mistä toi alemman kuvan musta neule on? Ihana! :)

Maria Morri kirjoitti...

Tota kuvaa klikkaamalla pääsee tonne Polyvoreen, jolla oon noi kollaasit tehny, ja sieltä pitäs löytyä se tieto :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...