22.3.2012

Uusi Prometheus-traileri


...Here you go!

Mä niin toivon, että tää tulee olemaan edes jollain tavalla karmiva (koska se jotenkin kuuluu Alienin maailmaan) ja eeppinen.

Mä jollain tapaa kaipaan aikaa, kun oikeesti pelkäsin pimeää ja katsoin Alien-saagaa jostain tyynyn ja sohvanpielen takaa, sitä hyytävyyden tunnetta. Muutamat leffat on onnistuneet sen samantyylisen viban tuottamaan, kuten nyt vaikka Event Horizon pimeässä yksin katsottuna. Se eristäytyneisyyden ja yksinäisen toivottomuuden tunne, joka näistä välittyy on uskomaton. Se tuottaa toivottomuuden, johon voi hetkeksi upota, ja sitten nousta siitä.

2 kommenttia :

Anski kirjoitti...

Mun mielestä ne vanhat alienit oli ihan kauheimpia leffoja ikinä, mitkään muut ei oo ikinä pelottaneet niin paljon. Joten mullakin on aika kovat odotukset tän suhteen!

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan ettei oma tulkinta trailerista vastaa elokuvan tarinaa ollenkaan (eikä vastaa ollenkaan kreikkalaisten myyttejä). Mutta sitähän tämä nykyisin on: kerrotaan koko synopsis suoraan trailerissa ettei tarvii teatteriin vaivautua. Toisaalta paineet elokuvalle ja ohjaajalle on omalta osaltani hyvinkin korkeat. Ridley Scott ja scifi olivat erottamaton osa omaa teini-ikää joten mielipiteet saattaa olla hiukan värittyneitä tältä suunnalta...

No mutta täytyy ajatella positiivisesti ja mennä katsastamaan elokuva asap. Mutta miksi 3d? Ehkä se palvelee kivasti tuota mönjän elämää tai tuo edes jotain uutta elokuvakokemukseen. Mutta Ridley+scifi=minä täpinöissä.

Molly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...