4.3.2012

Serenity

Image and video hosting by TinyPic

En näköjään saa mielestäni pastellisen minttuisia asioita, sillä ne hyppäävät silmille joka puolelta ja puhuvat kutsuvasti. Niinkuin tämäkin Carrie Bilbon Serenity-koru. Siitä voi syyttää/kiittää tämän kevään yhtä kovinta trendiä: mikä tahansa näyttää hyvältä, kunhan se on pastellisen mintunvihreä.

En silti sanoisi hurahtelevani trendeihin kovinkaan helposti. Pikemminkin asioiden tuleminen suosituksi näyttää jonkin uuden tavan ajatella tai käsittää tuota bloggaajien kilpaa (puhki)kuluttamaa asiaa. Aiemmin mintunvihreä tarkoitti minulle jotakin vanhan rouvan tunkkaista jakkupukua, noin suunnilleen. Nyt se onkin yhtäkkiä mielessäni raikas, keväinen ja jännittävä. Sointuu yhteen niin hopean kuin kullankin kanssa, ja pääsee hyvin oikeuksiinsa mustaa ja valkoista asua vasten...

Juuri tästä minä niin kovin pidän muodissa, trendeissä ja nimenomaan blogeissa: ne tarjoavat koko ajan uusia näkökulmia. Ne haastavat omia mielleyhtymiä ja ennakko-odotuksia purkamalla niitä ja tarjoamalla kokonaan uusia mielleyhtymiä ja konteksteja.

Image and video hosting by TinyPic

Kuvat: Carrie Bilbo via Etsy

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Serenity now!

Anonyymi kirjoitti...

Aika ankean näköinen koru mun mielestä. Ihan kun joku olis lohkaissut palan kiveä, läimäissyt sen kantaan ja sanonut "siinä on hiano koru".

Maria kirjoitti...

Antaa olettaa, että pala lohkaistua kiveä ei voisi olla upea riipuksensa. ;)

Jonna kirjoitti...

Omaan kaulaani en osaa kuvitella, mutta muuten huikean kaunis koru! :)

Anonyymi kirjoitti...

No en itse kyllä näe mitään erikoista tuossa, mutta kukin tyylillään. Tuo uudempi koru näyttääkin jo sentään joltain.

Maria kirjoitti...

Noh, kaikilla ei vaan oo silmää eleettömälle yksinkertaisuudelle ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...