2.3.2012

Muutama biisi ja mitä leffoja niistä tuli mieleen


Aah, Darren Hayes. Onko ihanampaa miestä. *sydän* Teini-ikäni märin päiväuneni, suurin fanituksenkohteeni ikinä, artisti, jonka biisejä ei koskaan tunnu yksinäiseltä, vaan kuin olisi hyvän ystävän seurassa. Yllä biisi Black Out the Sun, jonka tuskaiset fiilikset tuovat mieleen muistoja, joita toivottavasti en joudu koskaan kokemaan uudestaan. Reikä sielussa ei ole kiva tunne.

Tämä taas on Bloodstained Heart, jonka video on tosi kaunis:

Tosin vähän raastaa ajatella, että vaikka Darren on nykyisin julkisesti homoseksuaali ja onnellisesti liitossa puolisonsa kanssa, silti musiikkivideon kieli on heteroseksuaalinen. Ellei sitten ajattele tätä puhtaasti ystävyyskuvauksena, mikä kyllä on minun tunnustettava, ettei tullut ekana mieleeni, mutta joka on yhtä lailla mahdollinen.

Näistä parista Darrenin biisistä mieleeni tulee kolme elokuvaa.

Black Out the Sunista
mieleeni tulee Sunshine, joka kertoo avaruusaluksen miehistöstä, jonka tehtävänä on sytyttää sammuva aurinko uudelleen ydinräjähteen avulla. Kaunista scifiä.

Bloodstained Heartista puolestaan tulee mieleen kaksi muuta scifidraamaa: Never Let Me Go ja Perfect Sense. Ensimmäinen perustuu kehuttuun kirjaan, josta en uskalla sanoa mitään spoilereiden pelossa. Jälkimmäisessä ihana Ewan McGregor ja lumoava Eva Green näyttelevät kokkia ja tiedemiestä, jotka rakastuvat toisiinsa keskellä maailmanloppua. Maailmanloppu tässä elokuvassa ottaa hyvin hienovaraisen muodon tautina, joka saa ihmiset menettämään aistinsa yksi toisensa jälkeen. TÄSTÄ taas mieleeni tulee niin ikään kirjaan perustuva Blindness, joka on synkempi, mutta jota voin myös erittäin lämpimästi suositella - Julianne Moore, ah.

Erittäin kauniita leffoja kaikki nämä kolme, suosittelen kaikella lämmöllä myös niille, jotka normaalisti eivät pidä scifileffoista. Linkit johdattavat trailereihin Youtubessa.

Image and video hosting by TinyPic

Kuva: Perfect Sense via The Guardian

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...