26.3.2012

Minttu = hulluus

1332758513743_218390

Tulin hulluksi tänään Gina Tricotissa. Ostinpa sitten hihattoman, mintunvihreän polyesteripaitiksen kauniilla piilonapituksella. Ignore noi mustat rintsikat, arjessa alle heitän toki ihonväriset. ...Ja koska olin aivan täysin hullu, sama paita tarttui mukaan myös valkoisena. Mustana ei sentään. ;o

Tykkään kauluksellisista ja napillisista paituleista, mutta silitysraudan puutteessa ja huolellisen huoltamisen vihollisena en ole viitsinyt edes hankkia kaappiin rypistymään ja maatumaan kauniita ja siistejä puuvilla- tai silkkipaitoja, mutta sen sijaan halvan muovipaidan kanssa tilanne on ihan toinen. Sellainen näyttää parhaimmillaan hyvinkin siistiltä, mutta mieltä ei pahemmin kylmää sen kohtalo, eikä matskukaan ole ihan yhtä ryppyaltis, olen huomannut.

Sori nyt taas nämä kännykkäkuvat, mutta tänään(kin) tilanne oli vähän niinkuin nämä tai ei mitään. Nokkeluusnyymit, jotka tietysti vastaavat kärppinä "ei mitään", eivät luonnollisesti koko blogia edes lue, eiks ni. ;)

1332758285087_218390
1332758061224_218390
1332773727575_218390 - Janine,Even

Hämeenkadulla muutaman hengen nuorisojoukko rikkinäisissä farkuissa, raitasukissa ja kirkkaanpunaisessa tukassa soitti ja lauloi Pelle Miljoonaa. Parasta. Hyvät biisit tällein spontaanisti kun yllättävät, saavat kyllä tosi hyvälle mielelle. Noh, kerran olin pillahtaa itkuun jonkun soitellessa selloa Helsingin Stockan edustalla, mutta sekin vain syvästä ja puhtaasta liikutuksesta! (Varmaan vollottaisin silmät päästäni jossain filharmonikkojen konsertissa.)

Tämä päivä on ollut monella tavalla paras hetkeen. Saisin melkeinpä kyllä hyppiä ja pomppia ympäriinsä ilosta, mutta sen sijaan siemailen tyynesti iltakahvia ja nuuhkin uutta polysterintuoksuista paitaani. Tänään mä en enää ajattele mitään.

6 kommenttia :

Topi kirjoitti...

Jotenkin tuntuu, että olet henkisesti valmis kesäviettoon. Mutta eikö noissa tule aika kylmä vielä kevään korvissa? Voinhan minäkin laittaa saman laatuisen T-paidan päälleni. Ajattelen vaan hyötysuhdetta läpi vuosiaikoina.

Maria kirjoitti...

Villatakkia toki joutuu käyttämään vielä :) Mutta jossainhan jo uumoiltiin kesää huhtikuun lopulle... ;)

Kamicha kirjoitti...

Voin olla outo, mutta minusta noin kuultavan paidan alla näyttävät kunnolla erottuvat mustat liivit huomattavasti paremmilta kuin nudet.

Ja neonkeltaisethan näyttäisivät ihan mielettömiltä :P

Kaunis paita, tykkään piilonapituksesta - ja mintunvihreästä.

Johanna kirjoitti...

Eikö ihonväriset rintsikat läpinäkyvän paidan alla tee vähän turhan alastoman vaikutelman? Sellaisen, että kaksi kertaa vilkaisee, että ohnoes, eikö tolla naisella ole mitään tuolla alla! Muuten läpinäkyvät vaatteet on kyllä ihan hienoja mutta itse tykkäisin laittaa alle vaikka jonkun siistin, muun-kuin-ihonväriä-muistuttavan topin :)

Maria kirjoitti...

Näköjään näkyvien liivien puolesta löytyi heti puhujia. :) Voihan se olla, että näkymättömät tekisivät alastoman vaikutelman, mutta musta taas jotenkin ainakin nuo mustat on vähän... liian alleviivaavaa, tulee itselle noin vaaleassa värissä vähän turhan itsetietoinen olo. x) Mustien läpikuultavien paitojen kanssa se ei olekaan ihan niin häirinnyt... Neonkeltaiset vois vaikka toimiakin superisti! :D

Ah, kevät, kiirehdi! ^^

Topi kirjoitti...

Joo. Jotain muuta väriä liiveihin kuin mustat. Valotoimistoa tuskin tarvitsee pyytää neuvomaan asiasta.

Muuten kuulisit kotiin palattuasi, kun miehesi kysyy sinulta: "On se uskomatonta, että Coca Cola mainostaa jo Joulupukin reen valoja huhtikuussa?"

;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...