27.3.2012

Maybelline Dream Lumitouch -valokynä

maybelline dream lumitoch

Nyt pitää kyllä hehkuttaa ja oikein tosissaan. Olen ahkeran etsinnän ja testauksen jälkeen löytänyt valokynän, joka pesee kaikki muut, ja joka toimii kaiken lisäksi oivana peiteaineena. Kyseessä on Maybellinen Dream Lumitouch -geelivalokynä.

Olen ollut jo muutaman vuoden Yves Saint Laurentin kulttivalokynän vannoutunut kannattaja, huolimatta siitä, että tökötti on kallista kuin synti, enkä ole raaskinut laittaa siihen pennosiani kuin kahdesti elämässäni. Vaan silloin kun olen käyttänyt sitä, olen ihmetellyt, ylistänyt ja ihaillut sen jälkeä. Yhtä valovoimaista ja myös peittävää tuotetta on saanut hakea, eikä vastaan ole tullut sen vertaista - ennenkuin nyt. Sanoisinpa jopa että tämä Maybellinen tuote soveltuu vieläkin paremmin pienten virheiden peittämiseen kuin YSL:n valokynä. Hintaakin tällä markettimerkin tuotteella on jokin naurettava murto-osa ökybrändiin verrattuna, pyöreä 12 euroa, kun Suomessa YSL maksaa päälle neljäkymppiä.

maybelline dream lumitoch 2
Kun levittää tököttiä kasvoille, kannattaa muistaa häivyttää rajat... ;)

Oma sävyni on Dream Lumitouchissa 02 Nude, ja kas vain, kakkonen olin YSL:nkin valokynissä. Ensimmäiset sävyt molemmissa ovat olleet jotenkin ihan liian punaisia. Että testatkaa ihmeessä sävyt läpi, älkääkä vain napatko sitä ensimmäistä ajatellen, että se on jotenkin vaalealle ihmiselle automaattisesti sopivin. Oma ihonsävyni on jotain NC15:n luokkaa, päivettyneenä luonnollisestikin vähän tummempi.

Maybellinen tökötti on juuri sopivan nestemäistä levittyäkseen kauniisti. Toisin kuin monet muut kokeilemani merkit, tämä ei korosta silmienalusten pieniä juonteita tai kuivaa ihoa, vaan sulautuu siihen oikein nätisti. Peittävyyttä saa lisää kerrostamalla. Valokynä myös pysyy hyvin. Juonteiden ja silmäpussien häivyttämisen ohella tököttiä voi käyttää tavallisen korostusvärin tapaan kulmaluulla tuomaan esiin kulmien kaarevuutta ja poskipäillä lisäämään valoa sekä terävöittämään kasvojenmuotoa. Jos valokynä kiiltää liikaa iholla, päälle voi lisätä vähän puuteria tai puuterimaisessa muodossa olevaa meikkipohjaa.

Tässä on nyt mun uusi HG-valokynä/peiteväri. ^^

2 kommenttia :

Daphnion kirjoitti...

Oma lempparini on Lumenen valokynä, mutta sain jokin aika sitten äidiltäni tuommoisen Lumitouchin käyttööni. En tykästynyt siihen ollenkaan. Se kuivattaa ihan kamalasti ja jää siten rumannäköiseksi. Mut hyvä testailla eri juttuja, niin tietääpä sitten mikä itselle parhaiten soppii. :)

Maria kirjoitti...

Joo, se on niin ihosta kiinni et mikä kelleki toimii :) Mä en oo muuten kokeillut tuota Lumenen ilmeisesti uudistunutta koostumusta, siitä on tosi kauan kun testasin, sillon en vakuuttunut siitä. Pitänee testailla uudestaan sitten, kun toi mun HG:ni on loppumassa, jos vaikka löytyis vieläkin hoogeempi tuote ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...