31.3.2012

Maaliskuun viimeinen perjantai

tanned1

Jumantsuikka, mä olen ruskee. Olen seurannut nettihypeä ja kokeillut St Tropezin itseruskettavaa vaahtoa, ja tsiisus sentään, on kyllä aika hehkeä kultaus varpaista nenänpäähän. Varsin kiintoisaa.

Meikkausrutiiniakin piti vähän säätää tummentuneen naamataulun ansiosta: aiemmin hehkuttamallani Nyxin Taupe -poskipunalla ei enää varjostukset onnistukaan, vaan kylmän kalpea sävy näyttää likaiselta päivettyneellä iholla. Oli siis siirryttävä tekemään varjostuksia Macin Harmonyllä ja käytettävä varsinaisena poskipunana erästä oheissälänä saatua aurinkopuuteria, joka on aurinkopuuteriksi kyllä ihan liian punertava meikäläiselle. Poskipunana bueno. Harmonya olin siis aikeissa alunperinkin käyttää varjostusvärinä, mutta koska se käytössä alkoi tuntua liiankin punertavalta, ja allekirjoittaneella on fiksaatio siitä, että varjostuksen kuuluu olla mahdollisimman neutraalin värinen omaa ihoa vasten, sai tuo sävy siirtyä poskipunakäyttöön. Ai miten niin pikkutarkka asenne...

Ihailkaa nyt samalla myös epätasaista ihotekstuuria - this is reality, baby.

tanned2

Asuna oli niinkin yksinkertaisen yksinkertaista kuin Filippa K:n valkoinen t-paita ja Henkkamaukan farkkushortsit.

denim1

Ja koska multa on pariinkin otteeseen pyydetty kuvaa tukasta takaa, ja vaikka olenkin kommentteihin tällöin linkannut vanhoja kuvia, niin pistetääs jotain tuorettakin. :)

hair in the back

Ylikasvanuthan tuo on tällä hetkellä – ja pahasti – mutta en ota siitä liikaa ressiä. Seuraavan kerran kampaajalle sitten hutikuussa ennen synttäreitä. Tukka on siis tosiaan takaa leikattu sillä tavalla, että niskaosa on aivan lyhyt ja takaraivolla on sitten kerrostettuna himpun pitempää. Ideana on tuoda pään muodot paremmin esiin, sitä takaraivolla istuvaa tukkaa kun tulee joka tapauksessa aina yritettyä pöyhiä ylemmäs. Nyt ei tarvitse tehdä sitä niin paljoa, koska takaraivohiukset nousevat ja hulmuilevat joka tapauksessa, ja niskassa ei paljoa ole mikä hulmuilisi. Aivan nerokasta minusta. :D Jos joku muuten on leikkauttamassa samanlaista tukkaa ja haluaa esitellä näitä reuhkakuvia mallina, niin be my guest. :D

Mitä muuta eilen? Noh, tein sellaisen ennenkuulumattoman asian, että menin yliopistolle. Perjantaina loppuiltapäivästä. :D Noh, en sentään mennyt opiskelemaan, vain polttamaan tulostuskiintiötäni, mutta hämmästyttävältä se tuntuu kävellä hiljaisia ja autioita käytäviä kompleksissa, joka normaalisti kuhisee ihmisiä. Kyllä huomasi, että on perjantai.

Tuttuun tapaan zombeilin taas Sorsapuiston halki. Keväinen maisema oli kaunis, ja minulla kerrankin kamera mukana.

sorsapuisto in march1sorsapuisto in march2

Hämeensillalla sen sijaan olin laiska ja kaivoin esiin vain Androidini.

1333113712554_218390

Kotona vietettiin miehen kanssa punkuntäyteinen ilta ja katsottiin Game of Thronesia. Kuusi jaksoa putkeen on aika... mahtavaa. :D Mies lumoutui sarjasta heti kättelyssä, kuten ennustinkin. Itsehän näen sarjan nyt jo kolmatta katselukertaa. x)

espiritu de argentina

Lokoisaa lauantai-iltaa! ^^

8 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Me ei olla vielä lähdetty Game of Thrones -hypeen mukaan vaan ollaan viime aikoina katsottu Farscapea. Se oli miehelle ihan tuntematon sarja ja itsekin olen nähnyt aikaisemmin vain muutamia jaksoja sieltä täältä. Eka kausi on takana ja eilen kun netti oli koko päivän alhaalla katsottiin ilalla ensin Black Swan ja kaksi eka ja toka jakso Farscapen tokasta kaudesta putkeen :)

Maria Morri kirjoitti...

Hihi, meillä on myös Farscape-intoiltu ja ehditty jo kolutakin sarja alusta loppuun. :) Meilläkin meni niin, että sarja oli mulle tuttu, ja sitten sain miehen innostumaan siitä. :D Se on niin hyvä, ja paranee vaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot varmaan ihan sairaan pieni irl! Oot niin nätti.:)

Maria Morri kirjoitti...

Semmonen 158 senttiä, kyl siin aika mones seuras tulee minimisu oltua, kun melkein kaikki on aina pidempiä :D Kiitos :)

Enni kirjoitti...

Tiesitkin varmaan, mutta uudet jaksot alkavat huomenna eli 1.4 Amerikassa. Eli maanantaina sitten striimataan ... :D

Ihan törkeen hyvä sarja!

Maria Morri kirjoitti...

Hihih, juu, oon fiilistellyt trailereita ^^ Ihan mielettömän hyvä sarja! :)

Enni kirjoitti...

Noniin! :D Just katoin uusimman jakson XD

Maria Morri kirjoitti...

Mä en vielä oo nähnyt :D Toivottavasti oli hyvä x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...