7.3.2012

Gargantuan Green Grape & 968

opi gargantuan green grape

Hulluutta. Se on ihan sulaa hulluutta. Joku jännittävä pastellihurahtaminen on nyt vakavasti päällä. Puran sitä haaveilemalla vaaleista kynsilakoista, joiden sävyt vaihtelevat keltaisesta vaaleanvihreään ja turkoosiin. Kaikki erilaiset vivahteet saavat pään pyörälle! Kuten tuo OPIn vaaleanvihreä, aika keltainen sellainen, Gargantuan Green Grape. ...Tai pastellinkeltainen Inglotin 968. (Inglot saisi kyllä alkaa keksiä nimiä noille sävyilleen, voisin ottaa duunin vastaan!) GGG sattui sopivasti vielä olemaan Stockamannilla kantistarjouksessa.

opi gargantuan inglot 968
hand and feet with yellow and green

Ignoratkaa ihmeessä tuo sotkuisanpuoleinen lakkaus, vaaleita pastellivärejä on todella haastava saada lakattua nätisti. Inglotin keltainen on vieläkin vaikeampi levitettävä kuin GGG, mutta molempia tarvitaan jopa neljä kerrosta, jotta väri peittää täysin ja pääsee oikeuksiinsa. Toisaalta taas, kerrankin tulee läträttyä lakan kanssa oikein antaumuksella, ja ehkä on jopa jotain toivoa, että lakka tulee käytettyä pois, ennenkuin se kuivahtaa, pilaantuu ja ties mitä kamalaa.

Lisäksi molemmat sävyt tuntuvat kuivuvan suorastaan tuskallisen hitaasti, joten jonkinlainen kuivattajalakka on ehdottomasti tarpeen. Jos on valmis hyväksymään nämä miinukset, pastellit ovat kynsissä ihan parasta tänä keväänä. ^^ Kun pidin keltaista pari päivää sormien kynsissä, sain heti kaupassa kehuja sävystä. :D

Vielä kun saisi hyppysiinsä täydellisen, hyvin vihertävän ja merellisen turkoosipastellin... Hulluutta, hulluutta.

3 kommenttia :

Kamicha kirjoitti...

Pastelliset kynsilakat ovat ihan parhautta - tsekkaapa muuten jostain Nubaria myyvästä nettikaupasta olisko ollut viime kesän sävyt - todella hauskoja, ihan aavistuksen valkoisesta poikkeavia pastelleja...

Kamicha kirjoitti...

Voihan gee - tajusin, että Nubarilla noita pastelleja riittää kun aloin kommentin jälkeen miettiä, että josko maailman ihanin mintunvihreä, eli Baby Sprouts tarvitsisi tänä keväänä backup-pullon.

Tuo ihkuttamani kokoelma on siis tämä: http://www.bynubar.com/store/catalog/Spring_Garden_Collection-135-1.html

Sekä Yellow Primrose että tuo Baby Sprouts ovat aivan mainioita sävyjä, likivalkoisuudessaan.

Maria kirjoitti...

Hehe, mahtavaa ^^ Onkohan mahdollista saada vielä jotain pastelli-yliannostusta tässä vielä... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...