21.3.2012

Game of Thrones

game of thrones bluray 1

Tittidii, tällaisen aarteen posti toi tänään ihan kotiovelle. ^^
Game of Thronesin ensimmäinen kausi blu-rayna.
Sean Bean.
Epic.

game of thrones bluray 2
game of thrones bluray 3
Ikäraja 18.

8 kommenttia :

Mohn kirjoitti...

Ooooh!!! *kadehtii* Minä taidan olla hyveellinen elikäs kärsivällinen ja odotan kiltisti kunnes saan ne kaikki yhdessä. Oletan ja toivon siis, että tuotantokausia tulee riittämään.

Kirjasarja kesken, olen junnannut nyt ekaa kirjaa ikuisuuden mutta koska menin katselemaan ensin tuon filmatisoinnin niin toi eka kirja on varmaan sen takia edistynyt niin hitaasti. Ja onhan tässä ollut tätä kaikenlaista muutakin. Postissa on tulossa tosin jo uusin kirja, että lukemisesta ei todellakaan ole hetkeen puutetta. =)

Maria kirjoitti...

Hihi ^^ Mä pitäydyn erossa kirjoista koska teen yhtä kouluhommaa just tosta televisiosarjasta enkä haluu et kirja sekottaa pään... x)

Mohn kirjoitti...

Yleensä luen aina kirjan/t ensin mutta tällä kertaa tein päinvastoin. Oli kovin ilahduttavaa huomata, että filmatisointi on thety hyvin miellyttävällä tavalla ja hienosti kirjan tekstiä mukaillen.

Nimien suomennokset on mielestäni ihan takapuolesta. Katselin sarjan ilman tekstityksiä ja luen sitä englanniksi. Kun näin vilaisulta jotakin jaksoa tekstitettynä ja olen sittemmin lukenut netistä joitakin arvioita joissa paikoista ja ihmisistä käytetään suomennettuja nimiä, olen ollut hämmästynyt noista suomennoksista. No, mielipidejuttuja tietty.

Maria kirjoitti...

Joo, sama! :D Siks mäkin tein ratkasun käyttää niitä alkuperäisi nimiä tossa työssäni ja antaa kinnasta niille suomennoksille. x)

mzzzz kirjoitti...

Nikolaj Coster-Waldau! <3

Sain tuon ensimmäisen suomennoksen heti sen ilmestyttyä mutta luin kyseisen kirjan vasta 2007. Se kuitenkin imaisi samantien mukaansa, aivan mahtava sarja! Tv- versiokin on ihan kiva, mutta ne kirjat vaan yleensä kolahtaa paremmin. Uusinta Tulen ja jään laulun osaa en ole vielä lukenut kun suomennoksia odottelen, jotenkin en osaa tarttua englanninkieliseen versioon ku on aloittanut suomenkielisillä. Mutta yleisesti ottaen vain halusin todeta että ihanaa, ehkäpä minäkin dvd:n saan kesällä käpäliini!

Maria kirjoitti...

Joo, mä oon ihan varma, että sitten kun saan kans luettua ne kirjat, niin oon ihan WHOA :D Jos jo sarjakin sai mut täpinöihini, niin entäs se kirja sitten... :D

Maria kirjoitti...

...Tai siis monikossa kirjat :P

Shona kirjoitti...

Nautinnollisia katseluhetkiä sulle! Sarjan eka tuokkari loppu just kivasti Ylellä, ja suruuni käväsin kirjastossa lainaamassa saman satsin kirjana :D avasin just äsken sarjan ensimmäisen kirjan, ja luin 150 sivua siltä istumalta (vaikka olisihan mulla ollut toi englannin ainekin kirjotettavana mutta pikkuvikoja). Oonkin huomannut ennennäkemättömän tilanteen - en osaa sanoa kumpi on parempi, kirja vai sarja. Molemmat on niin järjettömän hyviä ettei mun mielestä kumpikaan jätä toistaan varjoon, niinkun lähes poikkeuksetta käy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...