25.3.2012

Cloud 9

cloud nine 1

Kuten jo vähän aika sitten kirjoitinkin, vanha GHD:n rautani otti ja hajosi. Se oli jo kuusi tai seitsemän vuotta vanha, joten en sinänsä ihmettele. Koska olen sittemmin kuullut GHD:n raudoista lähinnä huonoa, tuotetason laskemista, käyttöiän lyhentymistä, tuotantopaikkojen siirtelyä ja ties mitä, olin jo ennalta tutkinut muita vaihtoehtoja, noin ikään kuin ennakoivasti. Mulle väline, jolla saan suoristettua tukkani mahdollisimman helposti, nopeasti ja kivasti, on suunnilleen yhtä tärkeä osa rutiinejani kuin hampaiden harjaaminen, joten ilman en voisi mitenkään olla. (Muistetaan vielä, miltä "ihanat" kiharat näyttääkään... ;D)

Törmäsin siinä hypetettyyn Cloud 9:iin ja heidän rautoihinsa. Ne itse asiassa ovat samojen tyyppien käsistä lähtöisin kuin alkuperäinenkin GHD. Täyskeraamiset raudat, lämpösäädin, muovinen lämpösuoja ja moodi, jossa rauta osaa itse kytkeä itsensä pois päältä, jos sitä ei käytetä hetkeen. Ihan parasta.

cloud nine 2

Raudat myös toimivat kuin unelma. Muotoilultaan ne ovat hyvin samanlaiset kuin GHD Itse suoristavat ja muotoilevat levyt ovat myös hyvin samankaltaiset, mutta kiiltävämmät, ja jotenkin ne myös tuntuvat hiukseen liukkaammilta. Tämä voi tosin olla ihan raudan uutuuttakin, tai vanhojen rautojen vanhuutta. Portaittainen kuumuudensäätäminen on kätevää, mikäli omaa hiuslaadun, joka tottelee myös noin 150 asteen lämpötilaa, mutta itse huomaan käyttäväni rautaa poikkeuksetta sen kuumimmilla säädöillä. Karhea luonnonkihara vaan ei tunnu tottelevan muuta. Suoristaminen on tällä pelillä vähintään yhtä nopeaa, helppoa ja kivaa kun vanhalla GHD:lla. Lisäksi Cloud 9:ssa tulee mukana suojapussukan ja lämpösuojakotelon vieläpä adapteri, jolla raudan saa tyrkättyä brittiläisiin pistorasioihin siinä missä näihin Suomestakin tutumpiin reikiin. Pointsit siitä.

Cloud 9:llä oli hintaa merkin omassa netipuutikissa 109 puntaa, eli sellainen 130 euroa, plus postit. Verkkokauppa.comista raudan saa samalla hinnalla, eli 130 eurolla. Tilasin oman raudan tuolta Briteistä, koska sieltä raudan sai nopeammin: noin viikossa. Verkkokauppa.com taas kun joutui odottelemaan pari viikkoa rautojen tulemista varastoon. GHD:n rautoja myydään Lookfantastic.comissa hintaan 100 euroa, Verkkokauppa.comissa sillä hintaa on noin 165 euroa.

Toivon, että olen maksanut tämän muutamankympin merkkiekstraa jostain muusta kuin tyhjästä. Aika näyttää, mutta ainakin ihmiset netissä ovat olleet tyytyväisiä, ja olenhan minäkin näin muutaman viikon käytön jälkeen. Odotan kuitenkin nyt nimenomaan sitä pitkäikäisyyttä.

Muilla kokemuksia Cloud 9:n raudoista? :)

3 kommenttia :

-H kirjoitti...

Kävin itse hakemassa omani verkkokauppa.comista, silloinen hinta oli halvempi kuin monissa muissa nettiputiikeissa ja sain sen hyllystä heti mukaani.
Täydellisen ja totaalisen tyytyväinen olen ollut noinkin isosti hinnoiteltuun tuotteeseen. Eniten ilahduttaa alhainen suoristelulämpötila, otsaan kun voi sattua aika paljon kun otsatuccaa suoristelee, jos on kovastikkin lämpöä raudassa.

Onnea uudelle hankinnalle, olkoon se sielläkin yhtälailla rakastamisen arvoinen kuin täällä =D

Maria kirjoitti...

Hahaa joo, toivotaan! :D :) Hyvä juttu, että siellä ollaan ainaki oltu kans tyytyväisiä. :)

reetta v. kirjoitti...

On ihan uskomatonta, miten suuri ero raudoissa voi olla. Itse olen huomannut myös, miten paljon ulkoreunojen muotoilu (kaarevuus, koko) vaikuttaa kiharoiden lopputulokseen. Cloud 9 vaikuttaa hyvältä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...